Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

ahmet abi senin ilgi alanın prekastlara girmeyeyim ben :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Anıl

ben de sayıyorum sayıyorum 16 çıkıyor. :)
Projeden de baktım eski açık üst 16 gözüküyor. :alala::alala:

Çevrimdışı ahmet türker

yanlışlıkla ahmet abinin mesajı sildim galiba alıntı yaparken :D  :lol: stad başımı döndürdü galiba :lol:
yok ben sildim kardeşim mesaj karışmış ondan. :)

Çevrimdışı Efe

yine malzeme kamyonları geldi bu gece hareketli saha :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Projeden de baktım eski açık üst 16 gözüküyor. :alala::alala:

zaten 16 yapılacaktır ama passoda 15 kapalıda 23 sıra ama passoda 22 1 sıra buhar şuan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

elektirik işlerinden anlayan kim ?ufak bi süprizim olucak...sonra o süpriz karşılığı anlayan arkadaş foruma süpriz yapıcak :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

elektirik işlerinden anlayan kim ?ufak bi süprizim olucak...sonra o süpriz karşılığı anlayan arkadaş foruma süpriz yapıcak :)
deniz hocam anlıyor elektrikten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Necmi abi ve ben lisede okuduk ama deniz bizden daha ileride :lol:

Çevrimiçi murat

Sen ortaya at bakalım kim ne anlayacak :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Bende Ç-110 çıkarma gemisinde elektrikçi Bahriyeliydim ama farklı bi dal :D

Çevrimdışı ahmet türker

zaten 16 yapılacaktır ama passoda 15 kapalıda 23 sıra ama passoda 22 1 sıra buhar şuan :bandit:
kapasite şimdilik 42000 ondandır belki de kardeşim. :)

Çevrimdışı Anıl

Heh dimi @Efe abi kafayı yiyodum nasıl 15 olucak diye :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

numaralıdaki problem halledildimi acaba efe kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

Buyrun benim  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralıdaki problem halledildimi acaba efe kardeşim. :)

abi pek bişey görünmüyor ama ışıklar baya parlak hala çalışma var mı görünmüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz var anlayan yetmezmi  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Buyrun benim  :D
Yok biz anlamıyoruz :tabe: elektrikler kesilince bakkala yollarlardı 2 kilo elektrik al gel derlerdi :D

Çevrimdışı Efe

Heh dimi @Efe abi kafayı yiyodum nasıl 15 olucak diye :evillol:

anıl en üst basamakların en üstüne koltuk koyulmayacak numaralı  çiziminden anladığım kadarıyla o yüzden üst katlar için konuşuyorum eski açık 15 kapalı 22 yeni açık 28 sıra olacak kesin sıralar bunlar bence ama gerçekte hepsi 1 sıra fazla olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yok biz anlamıyoruz :tabe: elektrikler kesilince bakkala yollarlardı 2 kilo elektrik al gel derlerdi :D
Oo abi sen yine iyisin bizde bir lamba kapatılacaksa "Deniz sen Elektrik Mühendisi adamsın kalk kapat " dedikleri oluyor  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu arada yeni açık 28-28 alt üst eşit olacak normalde 29 alt 30 üst sıraydı 3 sıra kayıp var ama bunlar güvenlikle alakalı kayıplar bence diğer tribünlerde de aynı şey uygulanmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

Oo abi sen yine iyisin bizde bir lamba kapatılacaksa "Deniz sen Elektrik Mühendisi adamsın kalk kapat " dedikleri oluyor  :evillol: :evillol:
Kardeşim sen radyo televizyon okudun şu kumandayı uzatırmısın ?  :D :D