Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ayayhan

Beyler Beşiktaş kafayı çıkarmaya başladı mı  beyaz tröller ortaya çıkmaya başlıyor. Bursa maçının berabere biteceğini düşünen hainler takım otobüsüne saldırmışlar. Bunlar yakında sahaya girerse şaşırmayın. Derin devlet yine FB yi şampiyon yapmak için devrede.  Çünkü fb 20 gs 19 yapacaklar.. sonra 2011 şampiyonluğunu tsye verecekler tekrar 19-19 olacak.. 1 yıl daha reyting vs.. herkesi mutlu edecekler. Beşiktaş saf dışı bırakılmak isteniyor. Otobüse saldıranlarla geçen sene GS maçında sahaya girenler aynı amaca hizmet ediyor..
bu tehlikenin farkında olsun herkes mutlaka
sonuna kadar haklısın kardeşim  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tahtalar konmuş  beton hazırlığı var :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı sallapati

sonuna kadar haklısın kardeşim  :claps: :claps: :claps: :claps:

Sinan Cem İyihuylu da bu planın bir parçası.. şimdi bazıları çıkıp Çarşı yaptı diyecek yine. ama Çarşı kendi derdine düşmüş müebbetle yargılanıyor. Çarşı artık en ufak bir olaya girmez.

saldıranlar 1453 veya her kimse. kime hizmet ettikleri biliniyor. Yönetime açık çağrımdır.. maçlarda olağanüstü önlemler alınması gerekiyor. Bu filmi bir daha izlersek ortada ne Bilic kalır ne futbolcu. hepsi küser gider. amaçları da bu.. çok kritik bir eşikteyiz

Çevrimdışı sallapati

beyaz tv haftalardır gsyi bitirdi.. geçen sene bize yaptığını bu sene gsye yaptı. şimdi sırada Beşiktaş var. Eskişehir veya Sivas maçında sahaya birileri girerse şaşırmayın..
Göksel Gümüşdağ denen kişi. Adam devletin stadını bize vermemeye kalkıyor. hangi hakla bunu yapıyor belli değil.

Çevrimdışı Efe

numaralıda perde ve kolonlar yeni açıkta tabla 3 testere kiriş ve bazı kolonlar betona hazır bu gece iyi geçecek anlaşılan belki bazıları yarın betonlanır :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Yankee emre faceden arkadasim kalabalik bir arkadas grubuyla bursa maci gecesi feribota gitmi
sler carsi grubu uyesi hepsi

Çevrimdışı TØLGA

bence basamaklara hiç ellemezler.
arka taraftan baktigin zaman diyorum abi onden degil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

arka taraftan baktigin zaman diyorum abi onden degil
arka tarafada ellemezler,burası Türkiye.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Yankee emre faceden arkadasim kalabalik bir arkadas grubuyla bursa maci gecesi feribota gitmi
sler carsi grubu uyesi hepsi

çarşı üyesi veya değil .. biryerden para aldıkları belli. belli menfaat karşılığında yapıyorla bunu.

geçen sene gs 10 kişi takım frikik kullanırken hiçbir Beşiktaşlı sahaya girmez.
Bu sene de Takım Bursadan galip dönmüşken gece feribota küfretmeye gitmez..

bu gelen hainler belli ki birilerinden nemalanmış. Beşiktaşı sırtından hançerlemek koşuluyla belli menfaat sağlayan tipler.
Fikret Orman polise sitem etti. ama bunlara yöz yumuluyor veya destekleniyor olabilir..

Çevrimdışı TØLGA

arka tarafada ellemezler,burası Türkiye.
:D yok abi konyanin yeni stadda bile ellediler siyahami yesilemi ne boyadilar
Bizde o renkler olmasa bile prekast rengine uygun bi renge boyanabilir Ellesinler bi zahmet :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

NTVSPORDA  akşam haberleri başladı. Vodafone Arena haberini verecek 15 dakika içinde

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin
Merhaba arkadaşlar, forumu açıldığından beri takip etmekle yetiniyordum
Öğlenden beri herkes İhsan İhsan dedikçe üye olayım dedim  :D

Temmuz içinde Oyak Betonun bir yönetim kurulu üyesiyle tanışma ve yemek yeme imkanım olmuştu. Kendisi Ekim sonunda kaba inşaat biter demişti ama bana uçuk bir öngörü olarak gelmişti.
İhsan Coşkun un açıklamalarını görünce acaba gerçekten doğru mu söylüyor dedim kendi kendime
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı celiker1

Ora
Alıntı yapılan: sallapati - Bugün, 17:41:04
çarşı üyesi veya değil .. biryerden para aldıkları belli. belli menfaat karşılığında yapıyorla bunu.

bu gelen hainler belli ki birilerinden nemalanmış. Beşiktaşı sırtından hançerlemek koşuluyla belli menfaat sağlayan tipler.
Fikret Orman polise sitem etti. ama bunlara yöz yumuluyor veya destekleniyor olabilir..

Oraya gidenler takımı protesto etmeye gitmiyor.Başkan burada yaşananları çarpıtıyor ve  ve takıma protesto deyip takımın arkasına sığınıyor.Orada gerçekte yalanan su.Taraftar o gece takımı karşılamaya gidiyor ve coskuylada karşılıyor.Yöneticileri görünce ,yönetim aleyhinde bağırmaya başlıyor.Yöneticilerden biri karşılık verince iş büyüyor.Şimdi takımı protestoya geldi demek doğru mu bu yaşananlarda.Yönetimi protesto ettiler demiyor,takımı protesto ettiler diyor

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 18:37:27 ZEKI ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

ihsan coşkunun konuşmasını bir de şöyle anlasak mı ..... stad durma noktasına geldi diyenleri muhatap bile almadan ,stad neredeyse bitiyor milleti kandırmayın demek  istemiş olamaz mı ?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sallapati

sevgili kardeşim, adam gibi oynayın diye bağırdıklarını herkes biliyor ,sahada yöneticiler oynamıyor herhalde. olay aslında çok açık.

+1903.. orda Beşiktaş aleyhine bağıranlar haindir

Çevrimdışı ZEKI

+1903.. orda Beşiktaş aleyhine bağıranlar haindir

zaten neden yonetici aleyhine bagirilarki ? Neyse arkadaslar konuyu cok fazla dagitmayalim stad basliginda oldugumuzu unutmayalim. İlgili alanlarda tartisalim.

Çevrimdışı celiker1

sevgili kardeşim, adam gibi oynayın diye bağırdıklarını herkes biliyor ,sahada yöneticiler oynamıyor herhalde. olay aslında çok açık.
Ben öyle bir şey duymadım abi.Mantığımada sığdıramıyorum böyle bir tezahüratı.Ben dediğim gibi takımla alakalı duymadım.Yönetimlede sorun olduğunu zaten herkes biliyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı berk_bjk

Konu dışı ama;
https://twitter.com/DerinBesiktasJK

Bu adamı tanıyan var mıdır? Saçma sapan şeyler tahrik etmekten başka bir şey yapmıyor insanları. 

Çevrimdışı sallapati

sevgili kardeşim ben duymadım dediğinde ,söylenenler olmamış olmuyor . ayrıca stadda çok iyi gelişmeler var birazda stada odaklanalım. :)

kusura bakmayın konu dışına çıktım ama herkesi uyarmak istedim.

1-2 gün içinde saldırı ile ilgili video bjktv de yayınlanacak

Çevrimdışı asyakartalı

tribün çıkışları için merdivenler olucak sanırım.onlarda prekast şeklinde mi olucak yoksa beton mu dökücekler bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı LifesGood®

Konu dışı ama;
https://twitter.com/DerinBesiktasJK

Bu adamı tanıyan var mıdır? Saçma sapan şeyler tahrik etmekten başka bir şey yapmıyor insanları. 
Transfer döneminde ne kadar kolpa bir insan olduğunu gösterdi, hiç bir lafını dikkate almana gerek yok.
Devletin desteği konusuna gelirsek, çok büyük bir desteği olmaz ama hafriyatları vs. dökerken başkan söylemişti diye hatırlıyorum kolaylık sağlıyorlarmış, belli kısımlarda kolaylık sağlarlar tabi ama maddi açıdan ben büyük bir yardım edeceklerini düşünmüyorum. Ama bu kulüp sahipsiz değil tabi bilmediğimiz ne yardımlar yapanlar vardır kimbilir.