Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 23.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena 23.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

eline sağlık  :ok:

Çevrimiçi Necmi

İStanbuldaki hortumların nedeni İstanbuldaki aşırı betonlaşma ve gökdelenlermiş..
ama sallamışlar sanki her gün hortum oluyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi açıklama yapayımda hemen sorulmaya başlanır numaralıda :icool:

kırmızı yuvarlak içine aldığım kolonlar 2 loca katı çıkıldıktan sonra tablasıyla beraber arkadaki perdeye bağlanacak yeşil okla gösterdiğim 1.loca katında o yüzden tablayı arkaya bağlamadılar orası boş olacak 2.loca katı tablası bağlanacak baya yüksek olacak o arka bölüm :ok:
yüksek olmasından kasıt nedir görsellik mi,yada yapılma amacına göre  mecburiyetten mi  . :)

Çevrimdışı Ardau

şimdi açıklama yapayımda hemen sorulmaya başlanır numaralıda :icool:

kırmızı yuvarlak içine aldığım kolonlar 2 loca katı çıkıldıktan sonra tablasıyla beraber arkadaki perdeye bağlanacak yeşil okla gösterdiğim 1.loca katında o yüzden tablayı arkaya bağlamadılar orası boş olacak 2.loca katı tablası bağlanacak baya yüksek olacak o arka bölüm :ok:
bende tam bunu soracaktım aslında. projeye bakınca taşlar yerine oturdu :ok:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet türker

bende tam bunu soracaktım aslında. projeye bakınca taşlar yerine oturdu :ok:
ben projeden hiç anlamam ,hangi taşı hangi yere oturttun ,yürüyen merdiven var da yukarısında protokol yazan yere yürüyen merdiven olsun  ve onunla çıkılsın diyemi yapılmış. :)

Çevrimdışı Efe

yüksek olmasından kasıt nedir görsellik mi,yada yapılma amacına göre  mecburiyetten mi  . :)
proje o şekilde heralde alan ferah olsun diye düşünülmüş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

proje o şekilde heralde alan ferah olsun diye düşünülmüş
orada asansörmü var yoksa yürüyen merdiven mi.

Çevrimdışı Efe

abi görüntüye göre merdiven asansör değildir tabi değişmediyse oralar baya bi değişim yaptılar bu projelerden sonra içlerde de değişim olmuş olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

oyle sacmalik mi olur ya :D hortumlarin cogalmasinin nedeni gecen kis cok soguk gecmedi denizleri sogutamadi o yüzden deniz suyu sicakliklari biraz fazla havq ve deniz arasinda sicaklik farki normalin ustunde oldugu icin bu sene cok hortum oldu. . YANLIS ALINTI YAPMISIM PARDON  :D
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 01:03:27 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

merdiven olduğu kesinde yürüyormu bilmiyorum :D sanırım asansörde var yoksa aziz yıldırım soyunma odalarına nasıl inipte hakemlere fırça atacak :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

merdiven olduğu kesinde yürüyormu bilmiyorum :D sanırım asansörde var yoksa aziz yıldırım soyunma odalarına nasıl inipte hakemlere fırça atacak :alala:
bizim stadda mı fırça atacak ,bizim stadda bunu yapabiliyor mu ?.

Çevrimdışı Efe

yarın yeni açık tablada ve 3 krişinde beton başlayabilir bitmek üzere o bölüm sonrada numaralı loca tablası var daha sonrada numralı 3 kiriş ve tablası yeni açık numaralı birleşim bölümü var bunlar betonlanıp bayrama öyle girileceğini tahmin ediyorum bide eski açık arka bölüm vardı onuda unutmayalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bizim stadda mı fırça atacak ,bizim stadda bunu yapabiliyor mu ?.
ondan her şey beklenir :D biz önlemi baştan alalım :alala:

Çevrimdışı Efe

aşşağıya inerken merdivenlere girip çıkan çivi döşeriz tam ineceği anda merdivenler algılar ve çivileri çıkarır akıllı stadyum nede olsa :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Asansor vardir heralde numarali tribunde...Soylediklerinize gore yukseklik olarak Saracoglu'ndan daha yuksegiz...Ben tribune cikmak icin asansor de 6. kata cikiyorum...Vodafone Arena'da da ayni kat olur buyuk ihtimal..O kadar kati insanlara merdivenden cikarttirtmazlar heralde...  :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Asansor vardir heralde numarali tribunde...Soylediklerinize gore yukseklik olarak Saracoglu'ndan daha yuksegiz...Ben tribune cikmak icin asansor de 6. kata cikiyorum...Vodafone Arena'da da ayni kat olur buyuk ihtimal..O kadar kati insanlara merdivenden cikarttirtmazlar heralde...  :by2:
yanlız bir durum var biz çıkmıyoruz iniyoruz üst kat tribüne direk yol hizasından giriş var bir tek eski açıkta üst kat tribün için bir kat çıkacaksın diğerleri yol hizasında :D alt tribünlere iki kat iniş var

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bizim giriş çıkışları sesli kontrol yaparız aziz yıldırım KapılaVı açın dediğinde error alır oturur yerine  :D

Çevrimdışı Fatih

yanlız bir durum var biz çıkmıyoruz iniyoruz üst kat tribüne direk yol hizasından giriş var bir tek eski açıkta üst kat tribün için bir kat çıkacaksın diğerleri yol hizasında :D alt tribünlere iki kat iniş var
Dogru soyluyorsun abi o acidan hic dusunmemistim...  :lol: Stat kac kat olucak peki?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

tamam da  adam stada gelir alt kata iner ,maç bittimi üst kata çıkar ,yani diğer stadların tersi ama sonuç aynı. :)

Çevrimiçi Necmi

Dogru soyluyorsun abi o acidan hic dusunmemistim...  :lol: Stat kac kat olucak peki?
numaralı 6 diğerleri 5 kat oluyor

Çevrimiçi Necmi

tamam da  adam stada gelir alt kata iner ,maç bittimi üst kata çıkar ,yani diğer stadların tersi ama sonuç aynı. :)
tam öyle değil iniş çıkış fazla yok mesela eski açık alt kat yolla hiza diğer tribünler üst kat yolla hiza asansöre ihtiyaç yok sadece otoparktan çıkışlar fazla oluyor orayada asansör koyuyorlar sanırım giriş çıkışların çok rahat olacağı bir stad eski açık tarafından kapalı ve numaralı alt katlarına yoldan direk giriş olacak sanırım
bir tek yeni açık tarafından girişlerde arkada açılan gözlerden merdiven girişi olacak büyük ihtimal eski açık tarafından düz girerekte stad içinden yeni açığa ulaşabileceksin

Çevrimiçi Necmi

Bizim giriş çıkışları sesli kontrol yaparız aziz yıldırım KapılaVı açın dediğinde error alır oturur yerine  :D
insanların kusurlarıyla alay etmek bir Beşiktaşlıya yakışmaz :olmaz

Çevrimdışı A_Aydin

Abi o zaman soyunma odasını bir tribüne protokolü karşı tribününe yapacaksın kesin çözüm.Aziz yıldırım diğer tarafa geçinceye kadar devre arası biter. :evillol: