Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680716 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

@bjk_mabet bir şey sormak istiyorum.
Çatı çalışmaları tüm prekastlar bittikten sonra mı başlayacak yoksa önce biten kısımlarda (kapalı ve eski açık mesela) o iskele kurulumları gergi bağlantıları filan yapımına başlanabilecek mi???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

evde elektirik yok napayin :)
kendi buzdolabını yapan birisi için çok büyük bir sorun olmasa gerek abi  :lol:

Çevrimdışı Fatih

ask mesk islerinden anliyan birisi lazim bana:) konu disi oldu kusura bakmayin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

ask mesk islerinden anliyan birisi lazim bana:) konu disi oldu kusura bakmayin...
yaz bana :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Kapalidaki prekastlar bittikce güzelligi ortaya cikiyor yaaa   :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

@bjk_mabet abi obitaş'ın iş planında tribün arkasındaki sütunlara kadar olan bölgeyi bitirip sonra arka tarafamı geçecekler zira kapalı ile birleşen kısımda arka tarafta malzeme araçlarının çıkacağı kadar bir bölge yapıldı sonra ilerleme olmuyor oralarda bahsettiğim yerler rampanın olduğu kısımlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Klimalar tamamda tv ler arçelik olmasaydı iyiydi daha profestonel bir marka olabilirdi ama sponsor sonucta
ben 5 yıldır BEKO kullanıyorum. Kaya gibi dert tasa yok. Oradan internete bağlanılmayacağına göre gayet iş görür.

Çevrimdışı empisayn

sponsorumuz beko , televizyonların ve klimaların arçelik olmasından daha doğal ne olabilir ki :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Fatih

sponsorumuz beko , televizyonların ve klimaların arçelik olmasından daha doğal ne olabilir ki :D

Nickini gorunce aklima geldi...Eski forzada ki efsane konuydu...Sen de o makarada varmiydin hatirlamiyorum hocam...

Simdi yine Forza'da patladi gerci o mevzu...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Nickini gorunce aklima geldi...Eski forzada ki efsane konuydu...Sen de o makarada varmiydin hatirlamiyorum hocam...

Oo empisayn mevzusunu kim bilmez forzada efsaneydi o zamanlar :D." ne la bu empisayn " diyenle iyi dalga geçilirdi  :evillol: .Empisayn insanın kendine yakışanı giymesidir  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı empisayn

Evet oradan duyup aklımda kalmıştı empisayn bir fenomendir :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

Evet oradan duyup aklımda kalmıştı empisayn bir fenomendir :D
bizim stadda empisayn olacakmı diyip konuyu stada bağlayayım :bandit:

Çevrimdışı Efe

numaralıda kalıplanan kolonlara beton atılıyor görüntüye göre :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Sıra sayılarında bir değişiklik mi oldu ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

@BJKmedya

tek kelimeyle MÜKEMMEL daha ne denebilir şua kavisin güzelliğine bak başkan harika bi görüntüyle süsleyecek o alanı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şimdi açıklama yapayımda hemen sorulmaya başlanır numaralıda :icool:

kırmızı yuvarlak içine aldığım kolonlar 2 loca katı çıkıldıktan sonra tablasıyla beraber arkadaki perdeye bağlanacak yeşil okla gösterdiğim 1.loca katında o yüzden tablayı arkaya bağlamadılar orası boş olacak 2.loca katı tablası bağlanacak baya yüksek olacak o arka bölüm :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

yeni ve eski açıktan sonra numaralı küçücük geliyor gözüme  :)

Çevrimiçi murat

yeni ve eski açıktan sonra numaralı küçücük geliyor gözüme  :)
gözünde şöyle canlandır sokağının bir tarafını komple yıkmışlar ve oraya 5 katlı tek bir bina koymuşlar ve arkaya doğru 40 metre derinlikte.normalde bir evin arkaya doğru derinliği ortalama 15 metredir: :iscrewy: şimdi daha büyük gözükmüştür umarım :D boyutlar 105* 40*30

Çevrimdışı quentine83

gözünde şöyle canlandır sokağının bir tarafını komple yıkmışlar ve oraya 5 katlı tek bir bina koymuşlar ve arkaya doğru 40 metre derinlikte.normalde bir evin arkaya doğru derinliği ortalama 15 metredir: :iscrewy: şimdi daha büyük gözükmüştür umarım :D boyutlar 105* 40*30
benimde gözümde canlandırma metodum  budur... :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Gokhan_1903

sokağın sadece bir tarafı ama yeni açıkta iki sokak birden yıkmışlar belki biraz seninde gözünde küçülmüştür :)

Çevrimdışı sallapati

İstanbul da Hortum var

İStanbuldaki hortumların nedeni İstanbuldaki aşırı betonlaşma ve gökdelenlermiş..

Çevrimdışı Deniz

İStanbuldaki hortumların nedeni İstanbuldaki aşırı betonlaşma ve gökdelenlermiş..
Bir suçlusu da biziz o zaman o kadar beton dökülür mü stada  :naughty: :hiho:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba