Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

bu stadyum kadar istediğim bir şey daha var o da deniz tarafındaki yolun trafiğe kapatılması,stadyumun önünün çınarlarla  denize kadar ağaçlandırılması ama pratikte olması imkansız zannedersem.:bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erol Akçınar

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

rica ederim arkadaşlar  :ok:

Vodafone Arena 23 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (92 Resim )

Çevrimdışı pusat altınok

92 Pictures Loading...  :busted_cop:
:bye:eline ve emegine sağlık kardeşim hakkın ödenmez

Çevrimdışı ahmetx

@1903tolga işte o kısım burada. :D
çıkmamış,Mustafanın bugünkü resimlerinden 3. olan
@mustafa_(87) teşekkürler
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 17:58:09 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Elin kolun dert görmesin kardeşim... Teşekkürler.. Tursan
TURSAN

Çevrimdışı ozan062

ben dedim olimpiyata devam,, bu basaksehire 2-3 maç için hiç gecilmesin zaten kirası dana gibidir,, hiçmi hiç gerek yok,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

@1903tolga işte o kısım burada. :D
çıkmamış,Mustafanın bugünkü resimlerinden 3. olan
@mustafa_(87) teşekkürler

yok be abi gözükmüyo gene  :D havadan yada tam altindan foto lazim
Mabetten rica ettik ama yogun heralde  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yatoraya

kardeşim bu yaptıkların yıllar geçse de unutulmayacak. Allah senden razı olsun.
stadın yapılışı aklımıza geldiğinde sende geleceksin ;]
BeşiktAŞK!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kardeşim bu yaptıkların yıllar geçse de unutulmayacak. Allah senden razı olsun.
stadın yapılışı aklımıza geldiğinde sende geleceksin ;]

sağolasın kardeşim  :ok:

Çevrimdışı ozan062

kule duvarı ile tribünler arasındaki camlı tavan kısımları burada net belli.

aynı fikirde değilim yanılıyorsun,, gosterdiğin resimlerin hiçbiri o camlı tavanlarla alakası yok,, biri sutunların arasındaki kaldıki o tamamen ara geçiller olmadan kocaman dı o değişmiş,, sonrasında hemen kulenin dibindekilerde tamamen ustu kapanmıs bu cekilen alanın o katla alasını bulamadım  ustu kapalı diğer fotolarla bunu netlikle anlıyabiliyorum  o iş yalan olmus,,,
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:18:29 ozan062 ]

Çevrimdışı TØLGA

aynı fikirde değilim yanılıyorsun,, gosterdiğin resimlerin hiçbiri o camlı tavanlarla alakası yok,, biri sutunların arasındaki kaldıki o tamamen ara geçiller olmadan kocaman dı o değişmiş,, sonrasında hemen kulenin dibindekilerde tamamen ustu kapanmıs bunu netlikle anlıyabiliyorum ben  yani o yalan olmus,,,
yukardan foto gelmeden anlasilmaz abi orasi :) mabeti yakalayamiozki
Bi foto isteyelim ordan :bandit:
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:26:32 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

yukardan foto gelmeden ablasilmaz abi orasi :) mabeti yakalaysmiozki
Bi foto isteyelim ordan :bandit:

mabettt :poke:   :director: :deal:

Çevrimdışı ahmet türken

biraz once detgi aboneligi ile ilgili olatak kulupten aradilar ve takim hakkindaki dusuncelerimi sordular ve stat hakkinda bilgi verdiler. stadin kesin acilis tarihinin 14.02.2015 oldugunu net bir sekilde soyledi. bende umarim oyle olur dedim. konu hakkinda bilgisi ve tahmini olan varmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

biraz once detgi aboneligi ile ilgili olatak kulupten aradilar ve takim hakkindaki dusuncelerimi sordular ve stat hakkinda bilgi verdiler. stadin kesin acilis tarihinin 14.02.2015 oldugunu net bir sekilde soyledi. bende umarim oyle olur dedim. konu hakkinda bilgisi ve tahmini olan varmi
keske sorsaymisin abi neye göre bu tarihi verebiliyosunuz diye bence cok zor :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK