Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682947 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alperen1903

Merhaba Arkadaşlar,
Başlığı çok törpülememek adına hızlı bir soru soracağım.
Kombine alacağım bugün yarın,
1: Forum üyesi arkadaşlar hangi tribünü tercih etti. Bu forumda az çok herkesi tanıyorum yazışmalardan, güzel ve kaliteli bir toplulukla birlikte izlemeyi çok isterim. Genel bir toplanma alanı var ise oradan kombinemi almayı tercih ederim.
2: Bu yıl kombine alanlar Vodafone Arena bittikten sonra da 1 yıl boyunca kullanım hakkına sahip olacaktı. O kampanya geçti mi, devam ediyor mu?
3: Kombinemi stadın altındaki satış ofisinden almayı düşünüyorum. Hemen pasolig kartı veriyorlar mı, vermiyorlarsa kart gelene kadar stada nasıl giriş sağlıyoruz?

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim.
Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı ahmetx

stadın yanındaki ucubeye izin verenlerin yatacak yeri yok. :boxin:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı SDemirsoy

Merhaba Arkadaşlar,
1: Forum üyesi arkadaşlar hangi tribünü tercih etti. Bu forumda az çok herkesi tanıyorum yazışmalardan, güzel ve kaliteli bir toplulukla birlikte izlemeyi çok isterim. Genel bir toplanma alanı var ise oradan kombinemi almayı tercih ederim.
2: Bu yıl kombine alanlar Vodafone Arena bittikten sonra da 1 yıl boyunca kullanım hakkına sahip olacaktı. O kampanya geçti mi, devam ediyor mu?
3: Kombinemi stadın altındaki satış ofisinden almayı düşünüyorum. Hemen pasolig kartı veriyorlar mı, vermiyorlarsa kart gelene kadar stada nasıl giriş sağlıyoruz?

Şimdiden teşekkürler...
öncelikle  :hosgeldin
1-Biz genellikle eski açık 121 bloktayız
2- o kampanya devam ediyor sanırım değişiklik yok sadece indirimli fiyat hakkını kaybediyorsunuz
3-hemen kartı veremiyorlar stada giriş için hiç girmedim ama giriş sağlayabiliyorsunuz bir sıkıntı olmuyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Hanım efendiye Teşekkür ederiz an itibari ile

Çevrimdışı Salih A.

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 13:22:39 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler...
121 blok 18 ile 21. sıra arası orta kısımdaki küme biziz kampanya devam ediyor acele et başakşehir stadına karar verilirse kombine satışları durdurulur passo kartı hemen veriyorlarmı bilmiyorum ama en azından maça girmen için geçici kart verirler passo kartında en geç on gün içinde elinde olur @Alperen1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Alperen1903

Eyvallah Necmi abi ve sdemirsoy.

İnşallah yarın kombinemi edinmiş olacağım.  :sevinc
Teşekkürler...

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı yavvuzz

An itibari ile

yeni açık numaralı bağlanıyor . İyiden iyiye stat belirmeye başladı . Az kaldı az...

Çevrimdışı Altuğ

@UU1903 ve @ÇİÇEKDAĞLI Necmi abi size mekanı söylemiş ama yeni bir mekan olduğu için çok bilgi yok net'te. Bostancı - Küçükyalı arası sahilde eski adı Zeytindalı ardından Cundalı Ayvalık Balıkçısıydı. Şimdi de Kırmızı Barbekü maç izlemek için keyifli bir yer.

Küçükyalı : Çınar Mah. Turgut Özal Bulvarı No:15 Küçükyalı/İST.
Tel : (0216) 417 92 42 - 417 48 69

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 13:34:02 Altuğ ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

An itibari ile

önceki fotolara göre renk düzeni oldukça iyi :)
teşekkür ederiz
ayrıca eski açık üst 7-8. testerelere beton atılıyor

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI abi kırmızı bacaları çok sevdi.
bence sevmedi gece boyunca kafa attı durdu insan sevdiğine kafa göz dalarmı :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi kırmızı bacaları çok sevdi.
@Altug ben 5 kere daldim kafa goz sen de iki defa :D Ama bacalar saglammis bir sey olmadi. Benim kafada saglam cikti yarilmadi

Çevrimdışı Efe

eski açık üst testere betonlanıyor
zaten dun bitirmislerdi 8 kiris bitiyor bugun
Şampiyon Beşiktaş JK