Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

projeye bakma ahmet abi ters köşe yaptılar 23 sıra üstler eğer koruma duvarına koltuk koyarlarsa 24 olacak ama şu anda öyle bir koltuk satışta yok yani görünen 23 sıra  :D
çok iyi değerli kardeşim 23 de çok güzel şimdi satılmazsa ileride inşallah satışa koyulur :)  :)

Çevrimdışı ahmetx

ortalama alma yöntemin yanlış değerli kardeşim ,biz eskiden böyle hesaplara bakkal hesabı derdik  :) kızma ama toplam  bütün tribünlerin sıra sayılarında da hata var ,testere kirişler bütün tribünlere takıldığında bu hesabı beraber yaparız  :)
ortalama hesabım yanlış olmuş evet kabul ediyorum :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi fotolar,sen ve forma 10 numara :ok:
evet forma güzel ama biraz uzun yapmışlar :D kısa boylular elbise niyetine giyer @ahmetx

Çevrimdışı Efe

Bu gece eski acik 2 gun icinde de yeni acik ve numarali tablasi betonlanabilir bakalim obitas yeni acigi ne zaman numaraliya birlestirecek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

çok iyi değerli kardeşim 23 de çok güzel şimdi satılmazsa ileride inşallah satışa koyulur :)  :)
öyle umut ediyoruz :D 1200 kişi civarı üst sıra :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

ortalama hesabım yanlış olmuş evet kabul ediyorum :bawling:
önemli değil sevgili kardeşim burada sohbet ediyoruz , önemli olan bu ,burada pek çok insan birbirini tanımadan tanıyormuş gibi.  saygı sevgi çerçevesinde kalalım gerisi nasılsa hallolur  :)  :)

Çevrimdışı Burak

15.30 civarı çektiğim resimler. Çok olduğu için hepsini buraya koyamıyorum kusura bakmayın, aşağıdaki linkten hepsini görebilirsiniz;

http://burakisci.com/vodafone-arena-resimler

Resimler şu şekilde;

Telefondan çektiğim için çok kaliteli değiller  :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

@Burak yaşından büyük iş çıkarmışsın helal!
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Ben kaba insaatin baslangicini 20 aralik 2013 diye aliyorum tam 9 ay gecti 20 ocak 2015 gunune 4 ay var bu gune kadar kaba insaatin bitecegini tahmin ediyorum en gec olarak insallah geceklesir cati insaati icin mani kalmaz :eyes
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 18:46:05 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

teşekkürler burak kardeşim emeğine sağlık :)

Çevrimdışı Caner

Bugün forum tarihinin en çok fotoğraf çekilen günüydü herhalde  :construction:

Fotoğraf çeken herkese teşekkürler.

Çevrimdışı Tolga

@Burak kardeşim sağolasın emeğin için teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

öyle umut ediyoruz :D 1200 kişi civarı üst sıra :bandit:
daha önce  senin   :)dediğin gibi , sorarlarsa 42 000 deriz.

Çevrimiçi Necmi

15.30 civarı çektiğim resimler. Çok olduğu için hepsini buraya koyamıyorum kusura bakmayın, aşağıdaki linkten hepsini görebilirsiniz;

http://burakisci.com/vodafone-arena-resimler

Resimler şu şekilde;

Telefondan çektiğim için çok kaliteli değiller  :bawling:
eline sağlık @Burak

Çevrimiçi Necmi

Bugün forum tarihinin en çok fotoğraf çekilen günüydü herhalde  :construction:

Fotoğraf çeken herkese teşekkürler.
he valla Mustafa yoğun ve yorgundur diye düşündüm belki çekmez gideyim fotoğraf çekeyim dedim herkes beni gözlüyormuş :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

numaralı da fışkırtıcı var biyerlere beton atacak ama nereye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bugün akyazı stadının resimlerine baktım locaların hepsini bir tribüne yapmişlar , stad genelde güzel olacak. ama localari tribünlerin ortalarına dağıtsalarmış en az 3000 kişi daha fazla kapasitesi olacakmış.

Çevrimdışı Efe

7 ve 8. eski açık üst kat kirişlerinin betonlanmaması için bi neden kalmamış bu gece onlarda betonlanabilir :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi başkan, Beşiktaş şampiyon :sevinc :sevinc
Önce Fikret Başkan borçları bir bitirsin :evillol: stadı yapsın gerisi kolay :bandit:

Çevrimdışı celiker1

:D Bende diyorum bu kim diye farkettim yolcun olduğunu artık bir dahaki sefere tam tanışırız :) @celiker1
inşallah abi:)
Hayatta Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) @Burak @Necmi abi ve fotoğraf paylaşan herkese teşekkür ederim. Mustafa sabahları gitmeye başlamış artık. Mesainin ortasında kalakaldım iş mi yapsam fotoğraf mı baksam. Allahtan müşteri görmüyorum. Kaçak kaçak bakarız artık.  :evillol: Bu arada yeni eviniz hayırlı olsun Mustafa...