Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Baskan bence stadi bitirip gidecekti ama bu olaylardan dolayi bi donem daha devam edecek 2 yil burdan var 3 yilda oyle benim tahminim tabi takimda cok basarili olur insallah vodafone arenada
ben nacizane fikrimi belirtiyim baskani seviyorumda yanindaki adanlar ahmet nur cebi
Ve stadyumdan sorumlu umut güner haricinde is bitircek adam yok herkez kendi reklamini
Nasil yapabilirimin pesinde kosuyor güclü bi yönetim kurulu kurmasi lazim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TURKahvesi

tam hatirlamiyorum ama iki yil var galiba  :by2:

3 dönemlik (3 yıllık tek dönem) tüzük gereği başkanlık yapabilme hakkı bulunmakta

kafamın karıştığı bir nokta var

2012-2013'de Fikret başkan göreve geldi Y.Demirören'in istifa etmesiyle

2013 yılında Serdal Adalı ile giriştiği kongrede kazandı Fikret Orman

2016'da sona erecek başkanlığı ki tekrar aday olup kazanırsa devam etme hakkı var

şimdi geliyorum kafamın karıştığı mevzuya

Fikret başkanın 2 dönem mi yoksa 1 dönem mi başkanlık yapma hakkı bulunmakta  :alala: (tabi kongrede kazanırsa)

çünkü Y.Demirören'in istifasından sonra 1 sezon başkanlık yaptı sonrasında kongrede kazandı şimdi tam olarak 3 yıllık başkanlık yapmakta

bunu kıstas olarak Beşiktaş'ın kendi sitesinden bakıp buraya yazıyorum

http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/84/

Mesajlarınızı  Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı tasıyınız.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.0
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 13:31:52 ZEKI ]

Çevrimdışı TØLGA

Alıntı
3 dönemlik (3 yıllık tek dönem) tüzük gereği başkanlık yapabilme hakkı bulunmakta

2016'da sona erecek başkanlığı ki tekrar aday olup kazanırsa devam etme hakkı var

Fikret başkanın 2 dönem mi yoksa 1 dönem mi başkanlık yapma hakkı bulunmakta  :alala: (tabi kongrede kazanırsa)

çünkü Y.Demirören'in istifasından sonra 1 sezon başkanlık yaptı sonrasında kongrede kazandı şimdi tam olarak 3 yıllık başkanlık yapmakta

şimdi geliyorum kafamın karıştığı mevzuy

benimde kafam orda karisiyor hep ama tüzük tadil kongresinde eklendi bu madde yani sonradan eklendi
İlk yilinin ardindan tüzük tadil kongresinde madde eklendikden sonraki üc dönem büyük ihtimal
Hatta iki yil istemislerdi kongre üyelerinin ısrari ile üc dönem yapilmisti

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 13:31:31 ZEKI ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

ysariusta

• Ziyaretçi

İnşallah 2 dönemi kalmıştır. Bu arada kredi haberi ile ilgili fikrim şudur bu bir milliyet haberi bence güvenilir değil. Vodafone anlaşmasını bile kendi dönemi gözeterek yapan biri 10 yıl vadeli kredi almaz. Ayrıca Yüzde 12 ile kredi kullansanız 10 yıllık maliyeti 100 de yüz olur ki buda 70 milyon dolar yapar, haber 100 milyon dolar diyor =haber maksatlı

Çevrimdışı salih

abi fotodan çıkardığım 23. sıradan sonra 1 sıra daha koltuk ekleenmesii yalnız 23.sıra boyunda ....  diğer  yerler olmaz yanii(19.20.21.22 SIRA sonrası) yalnışmıyım

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 13:30:54 ZEKI ]

Çevrimdışı magnes

Herkese merhaba , bu eski açık kaçıncı basamağa kadar alçalacak??

Çevrimiçi murat

abi fotodan çıkardığım 23. sıradan sonra 1 sıra daha koltuk ekleenmesii yalnız 23.sıra boyunda ....  diğer  yerler olmaz yanii(19.20.21.22 SIRA sonrası) yalnışmıyım
ön tarafa camlı koruma koyulursa olur ama çirkin duracağı için yapılmaz dediğin şekilde olur.24 e çıkabilir ama gerekli önlemler alınırsa.olup olmayacağını yaşayarak göreceğiz.

Çevrimdışı TØLGA

özür dileriz cevreyeye verdigimiz rahatsizlikdan dokayi :iblush: :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Herkese merhaba , bu eski açık kaçıncı basamağa kadar alçalacak??
:hosgeldin öncelikle.şu an görünen 15 ama 16 olmasını bekliyorum.konulacak sıra sayıları henüz net değil.

Çevrimdışı magnes

:hosgeldin öncelikle.şu an görünen 15 ama 16 olmasını bekliyorum.konulacak sıra sayıları henüz net değil.

Hoşbulduk teşekkür ederim  :D

Çevrimdışı Salih A.

tüzük değişikliği yapıldığında bu dönemden sonra başlanacak diye madde konuldu yani olağanüstü kongre dönemi sayılmıyor. adalı ile yarıştığı kongreden başlıyor süreç
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

ön tarafa camlı koruma koyulursa olur ama çirkin duracağı için yapılmaz dediğin şekilde olur.24 e çıkabilir ama gerekli önlemler alınırsa.olup olmayacağını yaşayarak göreceğiz.
24 basamak olmaz bence murat abi en fazla 23 olabilir oda prekast dizilimine bagli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

24 basamak olmaz bence murat abi en fazla 23 olabilir oda prekast dizilimine bagli
olamaz mı olmaz mı?

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta sutun sayisi 7 cikmis yanlis gormuyorsam :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

olamaz mı olmaz mı?

Olamaz abi suanki basamak 22 ust ortaya 1 sira daha konursa 23 olur ondan sonra yok zaten sutuna denk geliyor orasi guvenlik nedeniyle kapalitilir arka taraf olimpiyatta oyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Keşke Obitaş ilk başta bu hız'da çalışsaydı  :akuma:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Keşke Obitaş ilk başta bu hız'da çalışsaydı  :akuma:
yumurta kapiya dayanacak ille :bandit: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@Efe projeye bir bakalım ne diyor :tabe: mor oturak işaretlerimi? yoksa sadece yükseklikleri göstermek içinmi çizilmiş? ben bunların oturak(koltuk ) olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 13:49:19 MURAT ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe projeye bir bakalım ne diyor :tabe: mor oturak işaretlerimi? yoksa sadece yükseklikleri göstermek içinmi çizilmiş? ben bunların oturak(koltuk ) olduğunu düşünüyorum.
tmm iste 23 sira sayiyorsun 27 70 e bakma o cati baslangici oraya oturak konamaz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

O en üstten çok dışarı düşen olur bizde,olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2014, 13:54:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir tribün passolig zaten 5 sene boyunca
Ağaoğlu falan bekliyorum ben

Bu nereden çıktı ?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Yalnız obitaş orada kirişlere denk gelmeyen sütünları yaptı önce. Yanlış görmüyorsam tabii. Yani bir süre daha kirişlere başlamayacaklardır  :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın