Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

tribün sponsoru olsun devlet bankası bir taraf ziraat diğer taraf vakıfbank :D
Bir tribün passolig zaten 5 sene boyunca
Ağaoğlu falan bekliyorum ben

Çevrimiçi murat

Bir tribün passolig zaten 5 sene boyunca
Ağaoğlu falan bekliyorum ben
ağaoğlu trabzona olur.passligi ilk defa duydum.

Çevrimdışı Factatum

Başkan kredi kullanmadık dedi. Kullanmayacağız demedi. Bu kadar büyük yatırımı öz kaynakla inşa etmek pek zor. Şu an inşaat yükseliyorsa ve elde sıcak para yoksa, bir yerlere borç yapılıyor demektir. Bunu atlamayın. Finansal anlamda; doğru şartlarda yapılmış kredi ilaç gibidir, yanlış şartlarda borçlanma da zehir.   

Vodafone Arena 21.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı attila_metu

Konu dışı olacak ama reklam ajansıyla anlaşmayı tek taraflı fesh etme ve 12 milyon dolarlık tazminat konusunun doğruluğu ve detayı ile ilgili bilgisi olan varsa özelden mesaj atabilir mi?

Çevrimdışı ahmetx

Hafta sonu hatunla ve çocuklarla anlaştık foruma giremiyoruz bizden çok stada vakit ayırıyorsun diye  :D Aylardır beklediğimiz eski açık kesit gelmiş teşekkürler, @bjk_mabed kaç aydır fıtık olduk yahu :lol:

Foto paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler,stadyumun hızı gayet iyi kıskananlar çatlasın. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe senin kapalı en üste çıkmışlığın vardır,fotodaki 22.basamağın üzerinde yeteri kadar yer var mı,yani 23. koltuk sırası olabilir mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe senin kapalı en üste çıkmışlığın vardır,fotodaki 22.basamağın üzerinde yeteri kadar yer var mı,yani 23. koltuk sırası olabilir mi?

Konulacak prekasta bagli oraya nasil bisey koyacaklar o onemli bence ust 23 sira ama passoda 22 cikardilar prekastlar tam bitsin yeniden bi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

bjk_mabet resim paylaşmış kapalı üst sıralara prekast konmuş gibi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar hayırlı hafta geçirmeniz dileğimle,

sn.Fikret Orman'ın başkanlık için kaç dönemi kaldı tüzük gereği açısından  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

ahmet iyi bakarsan 24 olma ihtimalini görürsün.
24. için nereyi diyorsun hocam?

Çevrimiçi murat

24. için nereyi diyorsun hocam?
yere monte edersen bir sıra daha çıkar.tabi oraya arka kısma bir önlem almaları lazım.en üstteki bölüm 1 metreden geniştir tahminimce.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 12:52:04 MURAT ]

Çevrimdışı ahmetx

yere monte edersen bir sıra daha çıkar.tabi oraya arka kısma bir önlem almaları lazım.en üstteki bölüm 1 metreden geniştir tahminimce.
o zaman 23 oluyor işte bende onu diyorum,24 olabilmesi için en alta 2 sıra olması lazım o zaman görüş problemi olur.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 13:09:17 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

en üstteki bölüm geniş abi bende çıkmıştım

Çevrimdışı CanEmre

Twitter'dan
bjk_mabet ‏@bjk_mabet  31 sn.
"Bursa maçına özel resimler 14:30 da :)"

Sanırım stadın merdivenleri konusunda epey aydınlanacağız  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

sn.Fikret Orman'ın başkanlık için kaç dönemi kaldı tüzük gereği açısından  :alala:

tam hatirlamiyorum ama iki yil var galiba  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Twitter'dan
bjk_mabet ‏@bjk_mabet  31 sn.
"Bursa maçına özel resimler 14:30 da :)"

Sanırım stadın merdivenleri konusunda epey aydınlanacağız  :kop:
Bana soylemisti mersivenlerin hepsinide gordum cok guzeller onlari koyacaj :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bana soylemisti mersivenlerin hepsinide gordum cok guzeller onlari koyacaj :kop:
eski acigin arkasindaki merdivenler cok dikti kesin onlarda vardir  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

tam hatirlamiyorum ama iki yil var galiba  :by2:
2 sezon var bu sezon ve gelecek sezon fikret baskan basimizds ben 5 sene daha burda diyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski acigin arkasindaki merdivenler cok dikti kesin onlarda vardir  :evillol:

Oo basta onlar yeni acik merdivenleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

2 sezon var bu sezon ve gelecek sezon fikret baskan basimizds ben 5 sene daha burda diyorum
ben sirf tugrul yenidoğan nedeniyle diyemiyorum :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Salih A.

2 dönem daha hakkı var yani 2016 dan sonra 6 yıl daha yapabilir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

ben sirf tugrul yenidoğan nedeniyle diyemiyorum :bandit:
Baskan bence stadi bitirip gidecekti ama bu olaylardan dolayi bi donem daha devam edecek 2 yil burdan var 3 yilda oyle benim tahminim tabi takimda cok basarili olur insallah vodafone arenada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

2 dönem daha hakkı var yani 2016 dan sonra 6 yıl daha yapabilir
tüzüge görebir daha arastirmak lazimda madde olarak bir baskan
3 dönem görev alir diye bir madde koydular bunu yeni koyduklari icin bir dahaki secimden
İki secim sonrasina kadar baskan adayi olma hakki var 3donem bittikden sonra istesede olamiyor
Degismez ise bu kural böyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK