Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Tez - anti tez ve sonucunda sentez. İlerlemenin kaynağı. Bu forumda da bol bol var. Hangi görüşten olursa olsun hepsi kardeşimiz tabi. Neyse uzatmiim gece gece.. :D
bugün alexa Türkiye sıralamasında tüm taraftar forumları içinde en iyi alexa değerine sahip forum olduk buda içimizdeki farklı düşüncelerin burda farkındalık yaratmasından kaynaklanıyor ve birbirimizi dinlemeyi öğrendikçe çok güzel noktalarada geliriz burda tüm katılımcı kartalların ortak değerinin Beşiktaş olduğunu bilerek haraket etmesi çok önemli etken

Çevrimiçi Necmi

Telefon hilesi kullanıyor @Necmi abi görmedin mi canlı yayın nasıl gözüküyordu resmen full hd :evillol:
iyide hepimizde telefon var :D

Çevrimdışı Efe

herkesi foruma davet ediyoruz burası bizim forumumuz yani beşiktaşlıların gelin saygı çerçevesinde düşüncelerinizi yazın stadla ilgili bilmediklerinizi yazın öneri sunun bunlar bjk_mabet tarafından değerlendirmeye alınacaktır. :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Telefon hilesi kullanıyor @Necmi abi görmedin mi canlı yayın nasıl gözüküyordu resmen full hd :evillol:

:lol: yok valla şuan pc den bakıyorum herşey net ben beton atılacak alanları tahmin edip direk oralara bakıyorum fark orda :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

daha eski açık duruyor hem solda hemde sağda kameraya göre tablalar hazır 2 tanede testere kiriş var soldakinde onlarada heran başlanabilir sütun betonlaması bitti 1 tane fışkırtıcı boşa çıktı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3.fışkırıtıcı yine göründü yeni açıkta :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bugün alexa Türkiye sıralamasında tüm taraftar forumları içinde en iyi alexa değerine sahip forum olduk buda içimizdeki farklı düşüncelerin burda farkındalık yaratmasından kaynaklanıyor ve birbirimizi dinlemeyi öğrendikçe çok güzel noktalarada geliriz burda tüm katılımcı kartalların ortak değerinin Beşiktaş olduğunu bilerek haraket etmesi çok önemli etken
saygı ve sevgi çerçevesinde, seviyeli ,samimi olan her türlü sohbete varım ,tabiki burası stad başlığı olduğundan dozunu kaçırıyormuyum takdir sizin  :)

Çevrimdışı ahmet türker

saat 11 de eve geldim 3 saat sürdü toplam yol hemen kameraya baktım ve kartal gözlerimle 3 fışkırıtıcıyı gördüm :lol:
maşallah nazar değmesin değerli kardeşim :)

Çevrimdışı ahmet türker

:claps:  :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

daha eski açık duruyor hem solda hemde sağda kameraya göre tablalar hazır 2 tanede testere kiriş var soldakinde onlarada heran başlanabilir sütun betonlaması bitti 1 tane fışkırtıcı boşa çıktı :icool:
maç anlatır gibi anlattın ,değerli kardeşim  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

maç anlatır gibi anlattın ,değerli kardeşim  :)

abi gördüklerimizi söyleyelim ufak çocuklarda var bizi takip eden en azından meraklarını gideriyoruzdur. :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kedi var  :lol:  :lol: tablada dolaşıyor şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

abi gördüklerimizi söyleyelim ufak çocuklarda var bizi takip eden en azından meraklarını gideriyoruzdur. :)
tabi ki değerli kardeşim  şaka yaptım :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

5 tane beton mikseri alanda neden bekliyor ?

Düzeltme:Sayıları 3'e düştü an itibarı ile.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 02:29:34 Karakartalözgü ]

Çevrimdışı izorlu85

sagol eksik olma da, :) herkezin söz hakkı sonuna kadar var sevgili kardeşim ,söz hakkını belirlemek bana düşmez

@ahmet türker abim bizler siz büyüklerimizin yol göstericiliğin de vatana millete hayırlı nesiller olup bizden küçüklere bunları öğreteceğiz sizlerin burada  olması bile bu forumu elitleştiriyor.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Savarona

Aylardır her gün takipteydim... sonunda üye olmaya karar verdim... Harika bir forum, enfes bir ortam... Düşünen, hayata geçiren, emek veren, yaşatan herkese teşekkür ederim... Tüm kartallara selam olsun...

Çevrimdışı izorlu85

Aylardır her gün takipteydim... sonunda üye olmaya karar verdim... Harika bir forum, enfes bir ortam... Düşünen, hayata geçiren, emek veren, yaşatan herkese teşekkür ederim... Tüm kartallara selam olsun...
:hosgeldin aramıza

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Altuğ

@Savarona hoşgeldin aramıza güzel mesajın için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimdışı izorlu85

@Savarona hoşgeldin aramıza güzel mesajın için teşekkür ederiz.

Sitede yöneticiler ve bi ben kalmışım sanki en iyisi bende  uyuyayım. :kop: :kop:  İyi geceler cümleten...

Çevrimdışı Savarona

hoşbulduk arkadaşlar... teşekkür ederim...

Çevrimdışı Geovani

Eski açıkta testerelerin dayanacağı sütun 9 mu mustafanın fotolarda öyle gözüküyor...Ellerine sağlık @mustafa_(87)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR