Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

federasyın neden bu işe el atsın ki yahu. bir futbolcu bonservisinden daha az paraya kendi futbolcu sağlığını düşünmüyosa yöneticiler neden tff olaya girsin ki? kendi sahalarında yaşayacakları puan kayıplarını düşünmüyolarsa kendileri bilir. ingilterede fededarsyon mu yapıyo bu işi? hayır. klüpler kendileri yatırım yapıyorlar. hatta yönetimler bu icraatlara bakılarak seçiliyor.
Hocam tff bu işleri düşünmeyecekse ne düşünecek??? Ha illa ihale işleri olunca mı topa girecek?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Haldun

obitaş son 45 günde 7 ayda yapmış oldugu işi yapmış nerdeyse :alala:

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni Açık tarafından 45 Günlük Değişim

Emeğine sağlık ama yapabiliyorsan eğer fazlalık alanları kes ve o şekilde yayınla çünkü kenarda kalan beyaz yada siyah çerçeveler animasyonda sabet durmadığı için dikkat dağıtıyor

Çevrimdışı hzr3088

Hocam tff bu işleri düşünmeyecekse ne düşünecek??? Ha illa ihale işleri olunca mı topa girecek?

stadı zeminini yapacak sonra? tesisin zeminini yapacak sonra? sporcuların bakımını yapacak?peki klüp yönetimleri naapacak? sadece transfer?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı SDemirsoy

Hocam tek firma olursa tekel mantığında olur. Daha da fena olur sahalar. Bence...
Standardı getir denetimini yap her klüp uygun bulduğu firmayla çalışsın. Firmalar da rekabet ortamında daha kaliteli daha uygun fiyatlı iş üretme zihniyetinde olsun  :ok:
1 firma olursa çok tepki alır ihale yok ona peşkeş çekti yok bunun yandaşı Can Abinin dediği gibi en mantklısı rekabet ortamı kaliteli olur denetimi federasyonun yapması daha iyi olur bence de

Çevrimdışı sallapati

federasyın neden bu işe el atsın ki yahu. bir futbolcu bonservisinden daha az paraya kendi futbolcu sağlığını düşünmüyosa yöneticiler neden tff olaya girsin ki? kendi sahalarında yaşayacakları puan kayıplarını düşünmüyolarsa kendileri bilir. ingilterede fededarsyon mu yapıyo bu işi? hayır. klüpler kendileri yatırım yapıyorlar. hatta yönetimler bu icraatlara bakılarak seçiliyor.

TFF marka değerini korumak zorunda.. ama TFF passoligi çıkararak marka değerini sıfırladı zaten :D boş tribünlerle tv den bile maç izlemek keyif vermiyor.. trt 3 ü izlyormusunuz hiç ptt 1 ligi.. resmen kan ağlıyor stadlar.. bomboş passo yüzünden

Çevrimdışı Haldun

stadı zeminini yapacak sonra? tesisin zeminini yapacak sonra? sporcuların bakımını yapacak?peki klüp yönetimleri naapacak? sadece transfer?
zemini yapacak parasını gelirlerden kesecek kardeş  yoksa klüpler işin cıvkını çıkarır mersine koskoca stada yapıldı adamlar zemini yapmıyor ne işe yaradı o zaman stad  tff diyecek ki ben sana cıncık gibi zemin yapıyorum ama gelirlerinden kesiyorum bundan sonrası sana kalmış,ben de mersin olsam takoz futbolcularım olsa teknik kapasitseti yüksek olan futbolcuları çok olan beşiktaş fener gs gelse böyle patates tarlası zeminde oyanamk isterim :ok:

Çevrimdışı Tolga

tff görevi sadece oturduğu yerden ona buna ceza vermek değildir her yerde marka değerinden bahsediyorsan bunun en büyük ayağı futbol sahalarıdır stad ve bununla paralel olarak zeminlerdir bu ülkede futbola hala amatörce bakıldığı için bu konuda kulüpler yeterli donanıma ve bilgiye sahip değiller o yüzden federasyonun bu işe el atması şart yoksa başka türlü bu işlerin düzeleceği falan yok ya da şöyle olur federasyon her sezon öncesi temsilciler yoluyla her kulübün stadının zemini hakkında rapor hazırlar oynanabilecek zeminlerde maçların oynanmasına izin verir oynanamayacak durumda olanlara da yaptırım uygular o zeminlerde maç oynattırmaz bu kadar basit yani buna çözüm bulacak en yetkili kurum tffdir bunlarla uğraşmayacaksa o zaman ne gerek var ki federasyona.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

hibrit çim zorunlu hale getirilmeli.. Beşiktaş kendi yapıyor zaten.. diğer 17 stadı ya TFF yapacak kluplerden parayı kesecek.. ya da klüpler yapacak.. başka çare yok

Çevrimdışı Haldun

TFF marka değerini korumak zorunda.. ama TFF passoligi çıkararak marka değerini sıfırladı zaten :D boş tribünlerle tv den bile maç izlemek keyif vermiyor.. trt 3 ü izlyormusunuz hiç ptt 1 ligi.. resmen kan ağlıyor stadlar.. bomboş passo yüzünden
passo lig bu sene yolcu  :by2:

Çevrimdışı Haldun

tff görevi sadece oturduğu yerden ona buna ceza vermek değildir her yerde marka değerinden bahsediyorsan bunun en büyük ayağı futbol sahalarıdır stad ve bununla paralel olarak zeminlerdir bu ülkede futbola hala amatörce bakıldığı için bu konuda kulüpler yeterli donanıma ve bilgiye sahip değiller o yüzden federasyonun bu işe el atması şart yoksa başka türlü bu işlerin düzeleceği falan yok ya da şöyle olur federasyon her sezon öncesi temsilciler yoluyla her kulübün stadının zemini hakkında rapor hazırlar oynanabilecek zeminlerde maçların oynanmasına izin verir oynanamayacak durumda olanlara da yaptırım uygular o zeminlerde maç oynattırmaz bu kadar basit yani buna çözüm bulacak en yetkili kurum tffdir bunlarla uğraşmayacaksa o zaman ne gerek var ki federasyona.
:ok: :ok:

Çevrimdışı CanEmre

Yanlış ifade ettiş olabilirim. Tff yapmayacak tabii ki. Yapılmasını sağlayacak. Yaptırım uygulayacak.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

15 yıl önce saha zeminleri daha iyiydi geriye gidiyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

ankara 19 mayıs stadına dikkat ediyor musunuz? 4 sene önce desso yapıldı.. 4 senedir saha muazzam.. ankarayı bilenler bilir.. ankaranı sahası yıllardır rezildi.. desso geldi halı gibi oldu

Çevrimdışı sallapati

+1903

Çevrimdışı ahmetx

ankara 19 mayıs stadına dikkat ediyor musunuz? 4 sene önce desso yapıldı.. 4 senedir saha muazzam.. ankarayı bilenler bilir.. ankaranı sahası yıllardır rezildi.. desso geldi halı gibi oldu
yanlışın var desso yapılan saha yok Türkiyede.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

TFF diyecek ki şu drenaj sistemine, şu ısıtma sistemine ve hibrit çim olmayan stadlarda oynanan maç başı 500.000 tl ceza. Bakın bakalım yaptırmayan kalıyor mu :D Şuradan bir yönetim toplayıp federasyonun başına geçsek ülke futbolu 3-4 kat daha iyi duruma gelir kesinlikle :tabe:

Çevrimdışı Oktay

passo lig bu sene yolcu  :by2:
passo yolcu olmazda onun yanında plastik bilet getirebilirler

Çevrimdışı Anıl

Halı zaten abi :kop::kop: Suni çim diye biliyorum ben orayı :D

Çevrimiçi Necmi

Eski Açık tarafından 45 Günlük Değişim
ya kardeş şu ismine bir çare bul bölümünü taşıyor daha kısa bir isim bul kendine @ComeOn_GiveMeaBreak şuraya bak mentions yapmak için bile destan yazılıyor

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Haldun

Halı zaten abi :kop::kop: Suni çim diye biliyorum ben orayı :D
:lol: anıl haklı orası suni çim yani halı saha hibrit değil 

Çevrimiçi Necmi

Türkiyede Desso çim saha yok @sallapati

Çevrimdışı SDemirsoy

bu arada dün bi şey öğrendim @ilhaNouma abiden merdiven boşluklarında insan olunca 5.000 euro ceza yiyormuşuz her maç  :busted_cop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sana bağlayabiliriz :alala: gelen herkesi tarıyorum sen aktar ismail, ilhaNouma, samet şu an için topun ağzındasınız feyenort galibiyetinde yanımızda siz yokdunuz ama sen akşamda yanımızda değildin bu noktada yırtıyorsun :evillol:

NECMİ ABİ FEYENOORD MACINDA BEN VARDIM DÜNDE ANCAK SİZİ YOLCU ETMEYE GELEBİLDİM Bİ DAHA Kİ MAÇA GELİRİM DERTLER BİTER :) BU ZAMAN A KADAR GALİBİYET ORTALAMAM % 75