Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Bunun romanını iki defa okumuş , ve dahi Sicilyalı ara romanını da okumuş birisi olarak , Luca Brasi reis ihanet etmedi , ihanet ediyomuş ayaandan aralarına ajan gibi girmek istedi , ama namı diğer 'Türk' Solozzo bunu tahmin ettiği için yemiş gibi yapıp ilk fırsatta boğdurdu Luca'yı  :D

Sicilyalı romanını da tavsiye ederim bu arada , micheal ın sicilyada geçirdiği kaçış senelerini anlatıyor.

hangi stad insaat forumunda godfather edebi bir sekilde tartisilirken

evt suan kapaliya bakarsiniz prekastlar uste dogru cikmis kapali kisa sure sonra bitecektir

bir anda konu prekastlara doner

@Efe abi su an paletli vinc prekastmi takiyor harbinden  :sevinc

ordanda paletli vince..
ahh birde @keremfrat1 olsada askini ilan etse  :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 00:44:15 ZEKI ]

Çevrimdışı ilhan

evt suan kapaliya bakarsiniz prekastlar uste dogru cikmis kapali kisa sure sonra bitecektir
Teşekkürler kardeş

Çevrimdışı Oktay

@Oktay bizim çektiğimiz çile değil senin çektiklerinin yanında.  :ebebe:
Isyan bayrağinı çekip eve gidiyordum son anda vaz geçtim @ZEKI @AdemG ile numaralıda seyrettik bu arada @SDemirsoy beni eve getirdiği için tşk ederim  :)

En son 17-18 yaşındayken İnönü'de bir Fenerbahçe maçında böyle islanmıştım bide bu maçta  :by2:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 00:47:15 Oktay ]

Çevrimdışı ilhan

ordanda paletli vince..
ahh birde @keremfrt1 olsada askini ilan etse
:ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Bunun romanını iki defa okumuş , ve dahi Sicilyalı ara romanını da okumuş birisi olarak , Luca Brasi reis ihanet etmedi , ihanet ediyomuş ayaandan aralarına ajan gibi girmek istedi , ama namı diğer 'Türk' Solozzo bunu tahmin ettiği için yemiş gibi yapıp ilk fırsatta boğdurdu Luca'yı  :D

Sicilyalı romanını da tavsiye ederim bu arada , micheal ın sicilyada geçirdiği kaçış senelerini anlatıyor.
kitap okumanız harika bir şey ,ancak ,bu dünyayı mafyayıda kullanarak, şirketlerin yönettiğini unutmayın , dünyayı yöneten büyük sermaye gruplarının artan üretimini emecek toplumların olamsına ihtiyacı var , bu toplumların cebinde para yaratmak zorundalar, bu demektir ki herkes satın alma durumunda olmalıdır . kapitalizmin en büyük  öğütücü  bundan çarklarından olan bankalar bu durumu kolaylaştırırken kar etmelidir ,ben sahsen hayatımda  hiç kredi kartı kullanmadım,bundan sonrada kullanmayı  düşünmüyorum ,sadece maaş almak için maaş kartı kullandım emekli olduğumda iade ettim şimdi emekli banka kartı kullanıyorum , tabiki mecburiyetten . ancak size şunu söyleyebilirimki dünya marx ın kehanetine doğru gidiyor , satın alcak toplumlar yoksa ürettiğin malı çöpe at yada üretme .artık kapitalizmin bile sosyalizme ihtiyacı var .... :tabe:

Çevrimdışı arda

Hakkaten @Efe Mustafanın resimlerde yoktu bu kısım akşam 7 8 den sonra takmışlar  :claps: :claps:
Birde şu boy nedir arkadaş ya Almedia ya iyi sabretmişiz onca sene  :busted_cop: :busted_cop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ilhan

Hakkaten @Efe Mustafanın resimlerde yoktu bu kısım akşam 7 8 den sonra takmışlar  :claps: :claps:
Birde şu boy nedir arkadaş ya Almedia ya iyi sabretmişiz onca sene  :busted_cop: :busted_cop:
Oda bişey mi ya paletlinin boyu

Çevrimdışı ahmet türker

ordanda paletli vince..
inan ban sesli güldüm harikasın sevgili kardeşim ,eşimde  bana garip garip baktı ,deliye bakar gibi :lol:

Çevrimdışı arda

Ya herşey iyi güzel hoş Stadın maşallahı var ne güzel paletlide geldi sonunda Obitaş yardırıyo Çiçekler eski açığı döndü kapata kapata geliyor ama şu Olimpiyat stadının zemini ne be kardeşim. Birde kira parası vermiyormuyuz oraya. Bize üste para vermeleri lazım tarlanın reklamını yapıyoruz Avrupa arenasında felan. Gerçekten yazık.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ZEKI

inan ban sesli güldüm harikasın sevgili kardeşim ,eşimde  bana garip garip baktı ,deliye bakar gibi :lol:
estagfurullah ahmet abi, bu forumdaki dostluklar inanilmaz, herkes kardes gibi abi gibi sanki cok uzun zamandir tanisiyoruzcasina dostuz arkadasiz.
abi sen birde kerem i tanisan :D :D ben hala guluyorum...bomba
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:17:09 ZEKI ]

Çevrimiçi Necmi

boşver o zaman bizde iki sayfa muhabbet etmişiz çokmu yani 2 saat sonra sil gitsin bırak millet içini döksün
canın sağ olsun salih ama maç konusunda konuşulursa kalıcı olur burda şimdi olmasa bile bir süre sonra temizlik yapmak zorunda kalıyoruz buda silme olunca bizi rahatsız ediyor ve futbol başlıkları çok zayıf kalıyor buda forumun gelişmesini engelliyor bu forumun varlığını en çok isteyenlerden biri olduğunu biliyorum sağ olasın ama var olmanın yoluda diğer başlıkların aktif kullanılmasına bağlı @saliharik

Çevrimdışı ahmet türker

ordanda paletli vince..
inan bana şimdiye kadar gördüğüm en yaratıcı paylaşımdı hala gülüyorum tebrikler kardeşim   :claps:  :claps:

Çevrimdışı Haldun

Su anda ntv de trabzon macinin tekrari var guya ukranya begenilmez ama medeniyet gormek isteyenler ntv yi acabilir saha kagit gibi tff denen sacma kurum bi halta yaramali artik su zeminler konusunda yok topcu yetismiyor falan demekle olmaz bu isler

Çevrimdışı atakan eraslan

kitap okumanız harika bir şey ,ancak ,bu dünyayı mafyayıda kullanarak, şirketlerin yönettiğini unutmayın , dünyayı yöneten büyük sermaye gruplarının artan üretimini emecek toplumların olamsına ihtiyacı var , bu toplumların cebinde para yaratmak zorundalar, bu demektir ki herkes satın alma durumunda olmalıdır . kapitalizmin en büyük  öğütücü  bundan çarklarından olan bankalar bu durumu kolaylaştırırken kar etmelidir ,ben sahsen hayatımda  hiç kredi kartı kullanmadım,bundan sonrada kullanmayı  düşünmüyorum ,sadece maaş almak için maaş kartı kullandım emekli olduğumda iade ettim şimdi emekli banka kartı kullanıyorum , tabiki mecburiyetten . ancak size şunu söyleyebilirimki dünya marx ın kehanetine doğru gidiyor , satın alcak toplumlar yoksa ürettiğin malı çöpe at yada üretme .artık kapitalizmin bile sosyalizme ihtiyacı var .... :tabe:

Ahmet abi, söylediklerine hiçbir itirazım yok , tabiki planlı ekonomi modelinin de kendini bir şekilde dinamik hale getirmesi , çağa adapte etmesi gerekliliği düşüncemi de belirtmeliyim. Kapitalizm , ürettiğini satmak üzerine kurulmuş bir sistemdir , satmalıdır , satmalıdır. Şirketler satışçılarına hedef koyar şu kadar satacan diye, kota tamamlatır, toplumun bu ürüne ne kadar ihtiyacı var bakmaz. İhtiyaçları kerameti kendinden menkul 'piyasa' belirleyecektir nasıl olsa dimi , fiyatlama mekanizması kanalıyla . Kim umursar doğal kaynakların nasıl bol keseden tüketilip , kirletildiğini  :bandit: Ama şu ana kadar denenmiş olan sosyalizm de doğaya karşı daha az acımasız olmadı be Ahmet Abi , SSCB'nin sibiryada yaptığı doğal rezillikler , geç onu bir Çernobil...

Neyse, Godfather'a dönersek , romanın okunmasını yine de tavsiye ediyorum , tamam tüketimlik bir eser belki , ama kendini okutan ve yeryer öğretici bir eser aynı zamanda. Özendirir mi , bilinçsiz bilinçleri tabiki , herkes kendini micheal corleone olarak görmek ister belki  :) Ama , mesela Vito Andolini'nin nasıl ve hangi toplumsal yapıda Don Corleone'ye dönüştüğünü okumak oldukça öğretici. Onu da geçtim , İtalyan özellikla Sicilya kültürünün esasında ne kadar bize benzediğini öğretir bu roman. Film bu detaya inmiyor , roman o yüzden güzel , mesela kan davası var adamlarda , mesela kız isteme  :D

Çevrimdışı ZEKI

Ahmet abi, söylediklerine hiçbir itirazım yok , tabiki planlı ekonomi modelinin de kendini bir şekilde dinamik hale getirmesi , çağa adapte etmesi gerekliliği düşüncemi de belirtmeliyim. Kapitalizm , ürettiğini satmak üzerine kurulmuş bir sistemdir , satmalıdır , satmalıdır. Şirketler satışçılarına hedef koyar şu kadar satacan diye, kota tamamlatır, toplumun bu ürüne ne kadar ihtiyacı var bakmaz. İhtiyaçları kerameti kendinden menkul 'piyasa' belirleyecektir nasıl olsa dimi , fiyatlama mekanizması kanalıyla . Kim umursar doğal kaynakların nasıl bol keseden tüketilip , kirletildiğini  :bandit: Ama şu ana kadar denenmiş olan sosyalizm de doğaya karşı daha az acımasız olmadı be Ahmet Abi , SSCB'nin sibiryada yaptığı doğal rezillikler , geç onu bir Çernobil...

Neyse, Godfather'a dönersek , romanın okunmasını yine de tavsiye ediyorum , tamam tüketimlik bir eser belki , ama kendini okutan ve yeryer öğretici bir eser aynı zamanda. Özendirir mi , bilinçsiz bilinçleri tabiki , herkes kendini micheal corleone olarak görmek ister belki  :) Ama , mesela Vito Andolini'nin nasıl ve hangi toplumsal yapıda Don Corleone'ye dönüştüğünü okumak oldukça öğretici. Onu da geçtim , İtalyan özellikla Sicilya kültürünün esasında ne kadar bize benzediğini öğretir bu roman. Film bu detaya inmiyor , roman o yüzden güzel , mesela kan davası var adamlarda , mesela kız isteme  :D

:pray: :pray: :pray:  :claps: :claps: :claps: supersiniz yeminle

Çevrimdışı Haldun

Ya herşey iyi güzel hoş Stadın maşallahı var ne güzel paletlide geldi sonunda Obitaş yardırıyo Çiçekler eski açığı döndü kapata kapata geliyor ama şu Olimpiyat stadının zemini ne be kardeşim. Birde kira parası vermiyormuyuz oraya. Bize üste para vermeleri lazım tarlanın reklamını yapıyoruz Avrupa arenasında felan. Gerçekten yazık.
yaziklar olsun boyle federasyona boyle sisteme boyle kluplere ne kadar sovsek azdir suc kimde onu da bilmiyoruz bugun bu mac normal bir stadda normal bir zeminde oynansa en az 3 farkla biterdi

Çevrimdışı ahmet türker

estagfurullah ahmet abi, bu forumdaki dostluklar inanilmaz, herkes kardes gibi abi gibi sanki cok uzun zamandir tanisiyoruzcasina dostuz arkadasiz.
seni seviyorum kardeşim , her ne kadar tanışmasak da insanlar yazılarından anlaşılıyıor, inşallah biraz durumumu sağlık açısından düzelttiğimde haepinizle tanışmayı inanılmaz çok istiyorum . :)

Çevrimiçi Necmi

mutluluğun resmini çizmişsiniz  :claps:  :claps:
Ahmet abi sen birde bu resimden yarım saat sonrasını görecektin o naylonun altına 20 kişi sıkışmaya çalışırken eminim yüzlerinden mutluluk akmıyordu biz o sırada tüymüştük :kop: arabanın içinde sağnağın geçmesini bekliyorduk :D

Çevrimdışı ZEKI

seni seviyorum kardeşim , her ne kadar tanışmasak da insanlar yazılarından anlaşılıyıor, inşallah biraz durumumu sağlık açısından düzelttiğimde haepinizle tanışmayı inanılmaz çok istiyorum . :)
Oncelikle cok gecmis olsun. Eger elimizden bir sey gelirse seve seve foruma yazman yeterli abi

Çevrimdışı Geovani

Seni stadyum diye yapanın taa ..... ben..olimpiyat stadı...derbiler harici başakşehir stadında falan oynanmalı bence stad zaten berbat ama zemin daha da kötü...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

@Efe abi su an paletli vinc prekastmi takiyor harbinden  :sevinc
gece calismiyor tabi ama gun icerisinde prekast takacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar sonunda üye olduk hep burda takipteyiz ama kısmet bugünmüş
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Malzeme kamyonu goruluyor suan demir getirmis heralde fiskirticilar islerini bitirmis gitmissler gordugum kadariyla hafta sonu iyi beton olacak tablalar ve kirisler bitiyor  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

sevgili kardeşim bu konulara hakim olduğun belli,  ama global tespitlerde bulundum ,italya yunanistan gibi akdeniz kültüründe olan insanlar bizim gibi zahmetsizce bir birinin sırtından geçinmeli bakış açılarının artık bu dünyada yeri yok ,batının doğunun kapitalizminin artan üretimini emecek toplumları üretmeye ihtiyacı var, bu şimdi hemen olacak bir şey değil tabi ,ama dünya buraya gidiyor ,herkesin buna göre gardını şimdiden alacak gençleri yaratmasına çok ihtiyaç var ,gerçektende  karl marx ın kehaneti gerçek olacak.değerli kardeşim.... :)

Çevrimdışı Salih A.

canın sağ olsun salih ama maç konusunda konuşulursa kalıcı olur burda şimdi olmasa bile bir süre sonra temizlik yapmak zorunda kalıyoruz buda silme olunca bizi rahatsız ediyor ve futbol başlıkları çok zayıf kalıyor buda forumun gelişmesini engelliyor bu forumun varlığını en çok isteyenlerden biri olduğunu biliyorum sağ olasın ama var olmanın yoluda diğer başlıkların aktif kullanılmasına bağlı @saliharik
necmi abi burda bunca insan var bizlerde insanız neticede bırakın bir maç sonunda bizde efkarımızı atalım kimsenin kimseye küfür hakaret vs ettiği yok bırak ben içimden geçeni söylim 2 saat sonra sil ben zaten ona amenna derim ama zaten berabere kalmışız puan kaybetmişiz bırak iki kelam içimizi dökelim 50 tane adam içini döktü diye avşiv bozuluyorsa hiç yazmayalım abi o zaman efe mabet yazsın yeterli bize
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...