Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688561 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

bu kadar, gerçekle alakası olmayan tutumda olursan, hangi takımı tuttuğun bile sorgulanır sevgili kardeşim. :tabe:
@ahmet türker Abi yanlış alıntıladın galiba :)

Çevrimdışı ahmet türker

samet kardeşim yanlış alıntı yaptım kusura bakma :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Tarayıcı olarak Chrome kullanıpta fotoğrafa tıkladığınızda başka fotoğraf açılıyorsa CCleaner gibi basit bir program ile temizlik yaparak bu sorununuzu düzeltebilirsiniz aklınızda olsun...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

bu kadar, gerçekle alakası olmayan tutumda olursan, hangi takımı tuttuğun bile sorgulanır sevgili kardeşim. :tabe:
:claps:

Çevrimdışı Anıl

türkiyenin en biçimsiz şekilsiz şemalsiz stadını yapıyoruz arkadaşlar eski açık tribün tam bir facia sıra azalta azalta yapıyolar maalesef coşmaya rakipleri etkileme açısında bırakın fb ile gs yi bursanın hatta trabzonun stadından bile geri kalıcaz statta bütünlük yok eski inönü de şekilsiz şemalsiz bir stattı tam oh kurtulduk derken yine biçimsiz bir stadımız olacak sizi bilemem de benim keyfim kaçtı artık sık sık girip fotolara baktığım sitelere bile bakmayacağım şevkim kırıldı fb ile gs yarın öbür gün statlarını ilavelerle dahada büyütücekler sen 41 binlik biçimsiz stadında debelen dur adaletmi bu. :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20: :s20: :s20: 
Sizin resimlere bakmamanız daha hayırlı olur bence de. Çünkü insan görmek istediğini görürmüş. Ben orada Türkiye'nin en iyi stadını görüyorum siz ise biçimsiz bir stad :)

Çevrimdışı Oktay

Merhaba arkadaşlar sonunda üye olduk hep burda takipteyiz ama kısmet bugünmüş
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Sizin resimlere bakmamanız daha hayırlı olur bence de. Çünkü insan görmek istediğini görürmüş. Ben orada Türkiye'nin en iyi stadını görüyorum siz ise biçimsiz bir stad :)
:claps:  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

samet kardeşim yanlış alıntı yaptım kusura bakma :)
Anladım Abi Estafurullah Rica Ederim :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Anladım Abi Estafurullah Rica Ederim :)
ben bu bilgisayar kullanmayı hiç bir zaman iyi beceremeyeceğim galiba ,bu forum a girdikten sonra biraz aşama kaydettim ama ... :)

Çevrimdışı SDemirsoy

ben bu bilgisayar kullanmayı hiç bir zaman iyi beceremeyeceğim galiba ,bu forum a girdikten sonra biraz aşama kaydettim ama ... :)
olsun abi önemli değil sonradan anladım zaten ben :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 14:26:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
olsun abi önemli değil sonradan anladım zaten ben :)
Abi sizin burada olmaniz yeter de artarda

Çevrimdışı ahmet türker

Abi sizin burada olmaniz yeter de artarda
ben bu forumu çok sevdim ,çok seviyeli ,hatta bu gün facebook tan beşiktaşlı arkadaşlarıma ,bu foruma katılmalarını önerdim değerli kardeşlerim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

ben bu forumu çok sevdim ,çok seviyeli ,hatta bu gün facebook tan beşiktaşlı arkadaşlarıma ,bu foruma katılmalarını önerdim değerli kardeşlerim :)
Teşekkürler Ahmet Abi katkılarınız için  :)

Çevrimdışı Efe

Çalışmalar tamgaz yagmura ragmen eski acikta 9 .testere kiris iskeleside kuruldu ve o digerlerinden daha yuksek :icool: ayrica vincimiz tum heybetiyle ayakta suan isler harika gidiyor :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada fışkırtıci ilk yeni acik sutuna beton atacak suan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çalışmalar tamgaz yagmura ragmen eski acikta 9 .testere kiris iskeleside kuruldu ve o digerlerinden daha yuksek :icool: ayrica vincimiz tum heybetiyle ayakta suan isler harika gidiyor :sevinc
Harika görünüyor çalışmalar. Umarım yağmura rağmen bu tempoda devam eder..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Numarali ilk loca tablasi icin hazirlik suruyor kaliplama baslamis yeni acik catiyi tasiyacak ortadaki sutunlarin icinede celikler yerlestiriliyor eski aciktaki gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

prekastlar ıslanınca çok çirkin görünüyo yav :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

@Efe abi izninle bir fotoğrafını twitterda paylaşabilir miyim ? paletli vinç olanı...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe abi izninle bir fotoğrafını twitterda paylaşabilir miyim ? paletli vinç olanı...
arenabesiktas hesabına bak :) @Rebel Eagle1903

Çevrimdışı ahmetx

Arenanın güney yarısında müthiş çalışma var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum