Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

olimpiyata asteras maçı için davet edelim o zaman arena kartalları maç öncesinde stadta olacak.herkesi maça bekliyoruz :eyes
inşallah 3 kişi geliyoruz. Buluşmayı kızey kale arkası tarafında yapabilirsek daha iyi olur.

Çevrimdışı TØLGA

bi biçimsizlik seziyorum ama gösterdiğim yerde sizede öyle gelmedimi siyahla yaptığım gibi bir basamak bir basamak inmeliydi köşeye gelene kadar sonra bir basamak basamak tekrar yükselmesi lazımdı yoksa bana mı öyle geliyo  :alala:
alcalip yükselmiycek belli bir basamaga kadar alcalicak düz devsm edecek sonra :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59905/2014_15_sezonu_futbol_kombine_kart_fiyatlari_hakkinda_onemli_duyuru.html

kombine satışlarımız 11.500 civarında çok az bi satışla gidiyoruz durumu olan herkesi kombine almaya davet ediyoruz şimdi alınan kombineler 2 SEZON GEÇERLİDİR bu sezon ve diğer sezon kombineler geçerli olacaktır.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

alcalip yükselmiycek belli bir basamaga kadar alcalicak düz devsm edecek sonra :ebebe:
ama alçalıyo sonuçta şu yaptığımda bakarsanız bi yerde bi basamak inilmiş sonraki ikisinde aynı sonra tekrar bi basamak inilmiş madem inicen orayıda bi basamak indir zaten köşeye gelmişsin stadın kabası bitince biçimsiz durucak  :iscrewy:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama alçalıyo sonuçta şu yaptığımda bakarsanız bi yerde bi basamak inilmiş sonraki ikisinde aynı sonra tekrar bi basamak inilmiş madem inicen orayıda bi basamak indir zaten köşeye gelmişsin stadın kabası bitince biçimsiz durucak  :iscrewy:
geniş açıdan bakınca ve herşeyi tam olarak bitince gayet hoş duracak merak etme :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

ben de senin gibi endiseliydim hem goruntu hem akustik olarak ama pek endise edilecek bise yok gibi eski acik guzel gozukecek arkadaki kolonlar isiklandirilacak stadin icinden de cok hos gozukecek eski acik, tanitim videosunu izlemeni oneririm ilk yapilan
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 21:58:55 çarşimşek ]

Çevrimdışı mehmetcan1903

izlemediğim bakmadığım takip etmediğim hiç bişey kalmadı sabırsızlanıyorum arenanın açılıcağı gün için çok güzel bi stadyum olucak insan merakla beklediği için en küçük detayı bile merak edip soruyo kafasına takılıyo herşey kusursuz olsun istiyo çünkü mazur görün abilerim  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Super abicim guzel bolumdesin hayirlisiyla bitirir sektorde faaliyetlere baslarsin umarim :eyes
İnşallah abi saolasın :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Asi_kartal  tartışma yeri burası olmadığı için @Oktay tarafından mesajın silindi
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:22:24 Oktay ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Hüseyin tartışma yeri burası olmadığı için @Oktay tarafından mesajın silindi
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:20:25 Oktay ]

[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:21:41 Oktay ]

mabet hocam banner run hakkında bilgi varmıdır?  :busted_cop:

asi kartalın mesajınıda silin ozamann neden üyeler arasında ayrımcılık yapıyosunuz adalet bekliyosunuz sizin adaletiniz bumu

Çevrimdışı Oktay

asi kartalın mesajınıda silin ozamann neden üyeler arasında ayrımcılık yapıyosunuz adalet bekliyosunuz sizin adaletiniz bumu

Bu içerikteki tüm mesajlar konun sayfası burası olmadığı için silinecek
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:28:19 Oktay ]

Çevrimdışı asi_kartal

hüseyin bey yeri burası değil konu açılırsa tartışılır Büyük BEŞİKTAŞ taraftarına yakışan budur..
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:30:07 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

yöneticilere adaletli oldukları için çok teşekür ediyorum tartışmayı noktalıyorum özür diliy orum

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lutfen dikkatli olalim bazi konularda stadi tartismaya devam edelim. @bjk_mabet resimlerle gelecekti ?

Çevrimdışı Efe

online değil hala 22.30 da gelecekti mabet :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Oktay

@hüseyin yılmaz54 sende devamlı gel foruma yalnız başka konuya bu sayfada girmesek daha hoş olucak :ok:
Aynı şeyler @asi_kartal içinde geçerli  :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:48:33 Oktay ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

2-3 gündür giremiyordum malum okul başladı :D önemli bir gelişme var mı kaçırdığım ? sayfalara da bir şeyler olmuş galiba eksilmiş
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı hzr3088

2 gündür sadece 4 saat uyudum @bjk_mabet gelsin diye bekliyorum, gözlerim kapanıyo :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!