Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684890 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

maalesef hava muhalefeti  :bandit:
ugrasman dusunmen yeter,, allahtan mabet on bucukta resimlerle gelicek:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

deniz en son kongre de yaklaşık 7 bin oy kullanıldı kongre delege sayımız yanlış hatırlamıyorsam 20 bin seviyesinde bu kadar insanı saha ve tribünler hariç hiçbiryere koyamazsın stat ta ancak eski açık ta moda merkezi olarak düşünülen alan divan kurulu toplantılarımız için uygun olur
Genel kurulda olmaz da Divan Kurulu için diyorum abi  :) .onların sayısı az
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Otopark havalandirmasi jetfanla cozulurse kanal yapmadigimiz icin baya zaman kazaniriz. Diger katlarin havalandirmasida cati bitene kadar rahatlikla biter diye dusunuyorum. Bahsedilen saftlardan genelde havalandirma kanali yangin suyu ve diger tesisat suyu borulari gecirilir. Elektrik saftlaritesisattan ayri saftla cikmasi gerekiyor. Yeni aciktaki saftlarin cogu havalandirma cihazlarinin taze hava ihtiyaclari icin olacaktir diye dusunuyorum
SystemAir/HSK ,Alarko,York :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

Genel kurulda olmaz da Divan Kurulu için diyorum abi  :) .onların sayısı az
aynen başkan zaten son divanda bundan sonra divan kurullarının eski açık tarafında ayarlanacak yerde yapılacağını söylemişti ayrıca divan da bu klubün en önemli problemlerinden biri ama konu dışına girer şimdi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

Bakalım planlanması gereken bir şey bu :)
bu iş daha büyük platformlar gerektirir ,bizim sayımızdan fazla emekçi var, bizim etimiz budumuz belli,çok sayıda insanın yapabileceği bir organizasyon bu,  mesele ben emekli bir adamım , genç arkadaşın hayırsever heyecanini taktir ediyorum ama ,bu iş bizi aşar gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi şunu değiştirin lütfen yakışmıyor bize yırtık SEBA pankartı..

Çevrimdışı Deniz Sezgün

SystemAir/HSK ,Alarko,York :)
Bu markalarla havalandirma santrallarini ara katlara yapar. Otopark alani cok buyuk perdeler sikinti yapmiyorsa jetfan cok iyi zaman kazandirirdi. Alarko olacaksa carrier olanindan olsun tam olsun :)

Çevrimdışı ozan062

aynen başkan zaten son divanda bundan sonra divan kurullarının eski açık tarafında ayarlanacak yerde yapılacağını söylemişti ayrıca divan da bu klubün en önemli problemlerinden biri ama konu dışına girer şimdi

dogru,, bu kadar genis dusununce imkansız gibi gorunuyor,, ama soylendii:)) demekki yeni acıkta basta dusunuluyorken değiştirildi bu,, hatta moda merkezide yeni acıkta oalcaktı baya bunu dillendirmişsti ihsan "bey"
neredeyse hersey revize edilmiş valla aklıma neler geliyor daha:)) bu arada konser olayı noldu o konuda uzagım ben,, yarı sahayı bi ara asagıya almalar vardı ne bileyim değişik seyler konusulmustu,,varmı bundan haber??

Çevrimdışı Deniz

Bu markalarla havalandirma santrallarini ara katlara yapar. Otopark alani cok buyuk perdeler sikinti yapmiyorsa jetfan cok iyi zaman kazandirirdi. Alarko olacaksa carrier olanindan olsun tam olsun :)
Carrier olur zaten abi :) .Makine mühendisi misin ?

Çevrimdışı Efe

benimde dikkatimi çekti değişmesi lazım pankartın :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

@ozan062 hocam orda bir değişiklik yok ama önümüzdeki ay vodafone ile klüp 3. bir paket açıklayacak statın 3. lansmanı yapılacak ordan bence çok şey çıkacaktır.

Çevrimdışı Efe

@ozan062 hocam orda bir değişiklik yok ama önümüzdeki ay vodafone ile klüp 3. bir paket açıklayacak statın 3. lansmanı yapılacak ordan bence çok şey çıkacaktır.

buda son olur heralde çatının parasınıda son kalan localardan kombinelerden çıkarmak isteyecektir başkan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

buda son olur heralde çatının parasınıda son kalan localardan kombinelerden çıkarmak isteyecektir başkan  :)
yok @Efe birde 4. lansman var sanırım tüm konser defile vs gibi organizasyonlar o lansmanda açıklanacak vodafone Türkiye ceo su gökhan bey 4 lansman da tanıtımı ve ortaklıklarımızı duyuracaz demişti
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 20:46:47 saliharik ]

Çevrimdışı ozan062

yok @Efe birde 4. lansman var sanırım tüm konser defile vs gibi organizasyonlar o lansmanda açıklanacak vodafone Türkiye ceo su gökhan bey 4 lansman da tanıtımı ve ortaklıklarımızı duyuracaz demişti

on numara bes yıldız:)) dun demiştim hatta hatırlarsınız donem donem bu lansmanlar olmalıki kombine satısı ve bizim stadın tanıtımı için onemli çnk yukseldikce insanlar gormeye baslıyorlar herseyi sindiriyorlar ve sizde bu asamlarda insanları bilgilendirirnce inanılmaz bi heyecan olusuyor:)) bu taktiği begeniyorum bi anda herseyi lanse edince hakikaten cırt oluyor be:))

Çevrimdışı Salih A.

on numara bes yıldız:)) dun demiştim hatta hatırlarsınız donem donem bu lansmanlar olmalıki kombine satısı ve bizim stadın tanıtımı için onemli çnk yukseldikce insanlar gormeye baslıyorlar herseyi sindiriyorlar ve sizde bu asamlarda insanları bilgilendirirnce inanılmaz bi heyecan olusuyor:)) bu taktiği begeniyorum bi anda herseyi lanse edince hakikaten cırt oluyor be:))
3. lansman muhtemelen vodafone abonesi beşiktaşlıların yararlanacağı özel hizmetler üzerine olacak tüm interaktif uygulamalar tek platformda toplanacak ve klüp bunlardan ciddi bir kazanç sağlayacak.

Çevrimdışı Efe

4.tanıtım bize parasal yönden hemen katkı vermeyecek o zaman ama stad açıldıktan sonra çok büyük katkı verecektir bizim için şuan son kalan locaların satılması ve kombinelerin bi 5-6 bin daha satılması yıl sonuna kadar parasal desteğimiz olacak bu ayı saymazsak kombineden 11.500 tane satmılş yıl sonuna kadar 5 bin daha satsak 1000 tl oratalamadan 5 milyon tl yapar iyi para belki bunun  katıda localardan gelecek 10 milyonda ordan  15 yapar iyi para 3 ayda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Carrier olur zaten abi :) .Makine mühendisi misin ?
Eurovent istenmisse carrier vermek zorunda kalir yoksa alarko verirler ama sikinti yok o da candir. Evet makine muhendisiyim ankaradayim. Bahsettigim jetfan gereksiz kanallari ortadan kaldiriyor tavan yuksekligide dusmemis olur. Tabi perdeler musade ederse. Cunku dogru hava sirkulasyonunu saglayabilmek gerekli :eyes

Çevrimdışı Salih A.

4.tanıtım bize parasal yönden hemen katkı vermeyecek o zaman ama stad açıldıktan sonra çok büyük katkı verecektir bizim için şuan son kalan locaların satılması ve kombinelerin bi 5-6 bin daha satılması yıl sonuna kadar parasal desteğimiz olacak bu ayı saymazsak kombineden 11.500 tane satmılş yıl sonuna kadar 5 bin daha satsak 1000 tl oratalamadan 5 milyon tl yapar iyi para belki bunun  katıda localardan gelecek 10 milyonda ordan  15 yapar iyi para 3 ayda
stat yıkılmadan önce ki vodafone istanbul calling için klüp yanlış hatırlamıyorsam 2- milyon dolar almıştı ve o organizasyon birkaç konserle sınırlı idi gerisi malum nedenlerden iptal oldu eğer stat konserler için haziran ayına yetişirse sanırım bize bir tane daha demba ba parası sadece konserlerden gelir. henüz satılmayan 41 locamız var bunlardan iyi getiri olacaktır ayrıca uefa da olimpiyatta oynanacak her maç bize 3milyon civarı bir gelir getirir buda çok önemli
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 21:14:34 saliharik ]

Çevrimdışı Deniz

Eurovent istenmisse carrier vermek zorunda kalir yoksa alarko verirler ama sikinti yok o da candir. Evet makine muhendisiyim ankaradayim. Bahsettigim jetfan gereksiz kanallari ortadan kaldiriyor tavan yuksekligide dusmemis olur. Tabi perdeler musade ederse. Cunku dogru hava sirkulasyonunu saglayabilmek gerekli :eyes
Abi ben bu işleri çok iyi biliyorum :D.Bizim ailenin nerdeyse tamamı makine müh.Dayım Alarkonun müdürü,abim Form un,Kuzen HSK nin  .bizim ailede bunların çok tartışması olur İster istemez jetfan,chiller ,Fan coil vs hepsini biliyorum  :tabe:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi ben bu işleri çok iyi biliyorum :D.Bizim ailenin nerdeyse tamamı makine müh.Dayım Alarkonun müdürü,abim Form un,Kuzen HSK nin  .bizim ailede bunların çok tartışması olur İster istemez jetfan,chiller ,Fan coil vs hepsini biliyorum  :tabe:
E bastan soyleseydinya abicim :) bende marka yazinca sartnameye ulastiniz sandim :) o zaman sende makine muhendisligi okuyosundur boyle bi aileden baska muhendis cikmaz :D

Çevrimdışı Deniz

E bastan soyleseydinya abicim :) bende marka yazinca sartnameye ulastiniz sandim :) o zaman sende makine muhendisligi okuyosundur boyle bi aileden baska muhendis cikmaz :D
Yok abi bizim aile bütün sektörün kadrosunu doldurdu yeterince  :evillol: :evillol: .Ben Elektrik-Elektronik Müh okuyorum  :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

bi biçimsizlik seziyorum ama gösterdiğim yerde sizede öyle gelmedimi siyahla yaptığım gibi bir basamak bir basamak inmeliydi köşeye gelene kadar sonra bir basamak basamak tekrar yükselmesi lazımdı yoksa bana mı öyle geliyo  :alala:

Çevrimdışı Efe

stat yıkılmadan önce ki vodafone istanbul calling için klüp yanlış hatırlamıyorsam 2- milyon dolar almıştı ve o organizasyon birkaç konserle sınırlı idi gerisi malum nedenlerden iptal oldu eğer stat konserler için haziran ayına yetişirse sanırım bize bir tane daha demba ba parası sadece konserlerden gelir. henüz satılmayan 41 locamız var bunlardan iyi getiri olacaktır ayrıca uefa da olimpiyatta oynanacak her maç bize 3milyon civarı bir gelir getirir buda çok önemli

olimpiyata asteras maçı için davet edelim o zaman arena kartalları maç öncesinde stadta olacak.herkesi maça bekliyoruz :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi biçimsizlik seziyorum ama gösterdiğim yerde sizede öyle gelmedimi siyahla yaptığım gibi bir basamak bir basamak inmeliydi köşeye gelene kadar sonra bir basamak basamak tekrar yükselmesi lazımdı yoksa bana mı öyle geliyo  :alala:

projede alçalarak devam ediyor maalesef eski açık  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Yok abi bizim aile bütün sektörün kadrosunu doldurdu yeterince  :evillol: :evillol: .Ben Elektrik-Elektronik Müh okuyorum  :)
Super abicim guzel bolumdesin hayirlisiyla bitirir sektorde faaliyetlere baslarsin umarim :eyes