Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685627 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

numaralıda yeni açık tarafında en altta basın toplantı odası var ama çok büyük değil sanırım 1903 longunu o tip toplantılara devşirebilirler en
müsait yer orası görünüyor
Ozel olarak bir toplanti odasi yapilmamasi kotu olmus.spor salonlarinda toplanti yapma isinden kurtulsaydik iyiydi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 19:24:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Necmi abi staddaki emekçilerimiz için herhangi bir organizasyonumuz olacak mı biz beşiktaşlıyız soma'da ali sami yen'de hayatları hiçe sayılan emekçiler adına staddaki emekçilerimiz için bir organizayon hem de kapsamlı olanından Beşiktaş'ın büyüklüğünü farklılığını gösterir bence abi .Ben şu an İstanbul dışındayım organizasyonda orda olamam ama payıma düşen miktar ne kadarsa karşılamaya razıyım .Burda ahmet abi gibi büyüklerimiz ve siz daha iyi bilirsiniz beşiktaş'ın emekçilere bakışını bence bir organizasyon zamanı geldi ...

Çevrimdışı ozan062

Ozel olarak bir toplanti odasi yapilmamasi kotu olmus.spor salonlarinda toplanti yapma isinden kurtulsaydik iyiydi

yok yok o olacak,, baskan herseyi stadyumda yapıcaz dedi,, eğerki o yalan olursa geçsinler bu işi yakarım projeyi:)) yahu bunun ne anlamı kaldı o zaman,,, olacak kacarı yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

yok yok o olacak,, baskan herseyi stadyumda yapıcaz dedi,, eğerki o yalan olursa geçsinler bu işi yakarım projeyi:)) yahu bunun ne anlamı kaldı o zaman,,, olacak kacarı yok
inşallah olursa güzel olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

son divan kurulunda başkan bundan sonra divan toplantılarının eski açıkta yer alacak kısımda yapılacağını söylemişti sanırım moda defilelerinin yapılacağı bölüm bunun için yeterli olacaktır. ama kongre falan imkanı yok onlarda spor salonları en idealidir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

kongre merkezi diyorlardı ama nereye sığdıracaklar o ayrı konu :alala:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ozan062

bende iki gundur bunu dusunuyordum bakıyorum numaralıda perdeler bi acayip yer kalıyor,,  ilk kat ikinci kat yalan oldu dedim,, ama 600-800kişilik bi maç izlemek için alıanımız oalcak deyince bence o alanı bulurlar artık ne bileyim ben,, valla abi yapılmalı,, hayır zaten butun herseyi staddan işlicez,, zaten en buyuk beklentimde bu,, niye çnk bizim mekanımzı bizim evimişz herseyimiz bizim daha ne:))  en kotu abaslarda oyleydi gerci,, bozarız yeni acıgı değiştiririz çeviririz hallolmuycak birsey değil:D

en en en kotu konser alanı diyorduk o tarz birseyler yaparak halelderiz,, ama bizim yuvadan dısarı cıkmayalım herseyimiz orada olmalı:))
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 19:49:08 ozan062 ]

Çevrimdışı Efe

bu arada vinci kuruyorlardı ben dönerken yarına hazır olur vinç sonra kapalı üst bitecek ve muazzam görütü ortada olacak :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Beyler stadda hemen hemen her gün betonlama oluyor.Biz kendimiz BJK inş olarak uzun bir beton pompası kiralasak saha içinden her yere betonlama yapabiliriz hem de işler daha pratil ilerlemez mi ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi staddaki emekçilerimiz için herhangi bir organizasyonumuz olacak mı biz beşiktaşlıyız soma'da ali sami yen'de hayatları hiçe sayılan emekçiler adına staddaki emekçilerimiz için bir organizayon hem de kapsamlı olanından Beşiktaş'ın büyüklüğünü farklılığını gösterir bence abi .Ben şu an İstanbul dışındayım organizasyonda orda olamam ama payıma düşen miktar ne kadarsa karşılamaya razıyım .Burda ahmet abi gibi büyüklerimiz ve siz daha iyi bilirsiniz beşiktaş'ın emekçilere bakışını bence bir organizasyon zamanı geldi ...
Bakalım planlanması gereken bir şey bu :)

Çevrimiçi Necmi

Beyler stadda hemen hemen her gün betonlama oluyor.Biz kendimiz BJK inş olarak uzun bir beton pompası kiralasak saha içinden her yere betonlama yapabiliriz hem de işler daha pratil ilerlemez mi ?
en uzunu 45 metre diye biliyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ozan062

normal pompanın gunluk 90 lira diye hatırlıyorum,, ama bunun bi ekstrası olmaz neden dersen manevra kabiliyeti bize suangerekli olmayan birsey bence,,, 

Çevrimdışı Efe

bu araç çok büyük içeride hızlı hareket edemez ve çok iyi sabitlemek gerek bize tahsis edilmiş 3 fışkırtıcı var beton gelmedikten sonra hiç bir işe yaramıyorlar yoka fışkırtıcı konususunda sıkıntı yok beton geç geliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

en uzunu 45 metre diye biliyorum
Abi bu özel olarak üretilmiş bir pompa internette araştırdım bunun gibi var.Standart pompalardan çok daha uzun

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mustafa foto çektimi acaba tam onun geldiği saatte yağmur yağdı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

bende iki gundur bunu dusunuyordum bakıyorum numaralıda perdeler bi acayip yer kalıyor,,  ilk kat ikinci kat yalan oldu dedim,, ama 600-800kişilik bi maç izlemek için alıanımız oalcak deyince bence o alanı bulurlar artık ne bileyim ben,, valla abi yapılmalı,, hayır zaten butun herseyi staddan işlicez,, zaten en buyuk beklentimde bu,, niye çnk bizim mekanımzı bizim evimişz herseyimiz bizim daha ne:))  en kotu abaslarda oyleydi gerci,, bozarız yeni acıgı değiştiririz çeviririz hallolmuycak birsey değil:D
en en en kotu konser alanı diyorduk o tarz birseyler yaparak halelderiz,, ama bizim yuvadan dısarı cıkmayalım herseyimiz orada olmalı:))

abi stat ta kongre merkezi yok zaten istanbulun kongre vadisi denilen yerin hemen yanında ki bir stat ta kongre merkezi yapmak mantıklı değil

Çevrimdışı Deniz

abi stat ta kongre merkezi yok zaten istanbulun kongre vadisi denilen yerin hemen yanında ki bir stat ta kongre merkezi yapmak mantıklı değil
iyi de abi oralara biz binlerce lira kira veriyoruz.Kendi kongre merkezimizi yaparsak hem bundan kurtuluruz hem de biz de kiraya verip para kazanabiliriz  :ok:

Çevrimdışı Salih A.

iyi de abi oralara biz binlerce lira kira veriyoruz.Kendi kongre merkezimizi yaparsak hem bundan kurtuluruz hem de biz de kiraya verip para kazanabiliriz  :ok:
deniz en son kongre de yaklaşık 7 bin oy kullanıldı kongre delege sayımız yanlış hatırlamıyorsam 20 bin seviyesinde bu kadar insanı saha ve tribünler hariç hiçbiryere koyamazsın stat ta ancak eski açık ta moda merkezi olarak düşünülen alan divan kurulu toplantılarımız için uygun olur

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Otopark havalandirmasi jetfanla cozulurse kanal yapmadigimiz icin baya zaman kazaniriz. Diger katlarin havalandirmasida cati bitene kadar rahatlikla biter diye dusunuyorum. Bahsedilen saftlardan genelde havalandirma kanali yangin suyu ve diger tesisat suyu borulari gecirilir. Elektrik saftlaritesisattan ayri saftla cikmasi gerekiyor. Yeni aciktaki saftlarin cogu havalandirma cihazlarinin taze hava ihtiyaclari icin olacaktir diye dusunuyorum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa foto çektimi acaba tam onun geldiği saatte yağmur yağdı :)

maalesef hava muhalefeti  :bandit: