Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi hoş geldin formu geriye döndürdüğümüzde seni kaybettik diye korktum ilk sana baktım yerinde duruyormusun diye :D
bende obitaş fırsat bilip 2 gün yaptıklarını yıkacak diye korktum :lol:

Çevrimdışı axioma

@aktar_ismail bu şaft odası hakkında sen nediyosun :D :D

Selamlar @Oktay

şaft odsı elektrik ve zayıf akım kablolarının katlar arasında dolaşabilmesi için yapılır. Kablo bir diğer kata dikey olrak bu odaki şaft (kablo tavası ) içinden geçer.

Çevrimdışı ahmetx

beyler bizim çatıyı hangi firma yapacaktı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Benim hayalimdeki şaft odası böyle bir yer @Oktay

ne güldüm yahu bizim gibiler daha normal oda hayal edemez,Aktar şaft odası hayal ediyor. :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Senin her yere giriş iznin olmalı bence abi :)
stadın bittiğini görüp açılışa gisem yeter belim iyileşirse tabi :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

.
 :D@Deniz bazen sen mi yoksa @FARUK mu Hızır diye düşünmüyor değilim.
İkimiz de Adanalıyız abi fark etmez  :D

Çevrimdışı Caner

Benim hayalimdeki şaft odası böyle bir yer @Oktay

Abi benim bu odada şaftım kayar açıkçası :))

Çevrimdışı ahmet türken

Biraz önce stadın oradan geçtim trafikte sıkışıktı,yaklaşık 15 dk stadı izleme fırsatım oldu, yeni açıktada eski açıktada inanılmaz bir çalışma var. Kameradan hiç gözükmüyor . Yeni koca palette ileri geri hareket ediyor, 2 güne kalmaz prekastları dizmeye başlar

Çevrimdışı ayayhan

iz inşaatın mail adresi  herkez yassın da resim paylaşsınlar çatı imalatıyla alakalı

info@izinsaat.com

Çevrimdışı Serkan7738

şu fore kazık işi çok uzun sürdü numaralıda daha dağ gibi hafriyat var yeni açığı yapacak olan firma değişik kalıp kullanacak diyorlar başlasalarda görsek (1 yıl kafası geriye giden gariban forum üyesi)  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 17:30:39 Serkan7738 ]

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi hoş geldin formu geriye döndürdüğümüzde seni kaybettik diye korktum ilk sana baktım yerinde duruyormusun diye :D
önemli değil canım kardeşim ,biz 15 sene şampiyonluk beklemiş nesiliz :D

Çevrimdışı ahmet türker

defile izlemeye gittiğinde yanına kombinenide götürürsen kombinenle birlikte izlemiş olursun :evillol: :evillol:
kombine yi yanımızda götürürsek kombineyede kombine almak lazım mı . :lol:

anladığım kadarı ile baharatçısın galiba .benim dedem baharatçıydı semt pazarlarında ,bende çocukken tatillerde  ve hafta sonları baharatçılık yaptım zeytin yağlı dolma baharatını ve diğer baharatları hala yapıyorum tabi evde ,

Evet @ahmet türker abi :) Sen daha iyi bilirsin abi, bir tutam baharat hayatın tadı tuzudur.

Baharat gibi olur deli kaçık yüreğim
Yürür giderim, yorulmam bir türlü gezmekten
Ne vakittir beklerim, rengârenk gel bana yeniden
Korkma, bıkmaz ellerim, bıkmaz gözlerim
Baharat tadında sevmekten.

Senden de bir şiir alalım Ahmet abi  :)

Çevrimdışı ahmet türken

ahmet abi selam.   senle aramızdaki fark sadece 1 harf :)

Bugün yeni açıkta kalıpçılar extra iki bölgede çalışmaya başladılar. Çıldırmış olmalı bu kalıpçı emekçilerimiz, tebrikler  :super:

Çevrimdışı ahmet türker

Evet @ahmet türker abi :) Sen daha iyi bilirsin abi, bir tutam baharat hayatın tadı tuzudur.

Baharat gibi olur deli kaçık yüreğim
Yürür giderim, yorulmam bir türlü gezmekten
Ne vakittir beklerim, rengârenk gel bana yeniden
Korkma, bıkmaz ellerim, bıkmaz gözlerim
Baharat tadında sevmekten.

Senden de bir şiir alalım Ahmet abi  :)
:claps: :claps:çok ğüzel bir şiir beni hazırlıksız yakaladın  :)ama söz benden de bir şiir gelecek :)

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi selam.   senle aramızdaki fark sadece 1 harf :)
son harfleri sileriz aynı olur ,değerli kardeşim :)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi tabii birazda yaş farkı :)
farketmez, stad bittiğinde hepimiz aynı yaşta olacağız :)