Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675479 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

@Oktay rampanın bize etkisi ne oldu farkında mısın?  para konuşur olduk :evillol:
@aktar_ismail para konuşulmaz harcanır ayrıca bunu seninde bilmen lazım ;paranın sinir sistemini yatiştırıcı özelliği var olduğu içim her daim çukkada para olmasında fayda var :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Burada iş bize düşüyor işte.
Maliyeti düşük olan bir ürünü örneğin bir atkıyı 100 TL den satışa sunulmalı. 80 85 TL net kar bırakarak onbinlerce satılabilecek bir ürün. Böylece acil olan kaynak bulunmuş olur.
Tabi başka kaynaklarda bulunabilir. Örneğin İnönünün maketi yapılıp satışa sunulabilir. Hatta bana kalsa birer parçasının bulunduğu bir maket daha büyük fiyatlara sunulabilirdi. Seref stadı İnönü stadı ve Vodafonun birlikte görüldüğü tsihrtler vb. Geniş bir kampanya ile bu iş yapılabilir.
Keşke yapılsa.Çıkar çıkmaz alırım ben
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum

hibrid çimin linkini seyredince sebepsizce güldüm ve mersin maçındaki saha aklıma geldi  :bandit:

temeniim inşallah tesislerimizde de kullanılır
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ilhan mansız

"bunu gerçekten ben de istemiyorum. sabah gazetesi "Orman artık söylemini değiştirecek." demiş. Bu nasıl bir cümledir. İnsan bazen cidden hayret ediyor. İnşallah bu işten yüzümüzün akıyla çıkarız. Allah utandırmasın.
Stada Devletin yardım yapması sonucu değiştirmez. Zaten nihayetinde mülkiyeti Devlete ait olacak. İntifa hakkı ise klübümüze ait olacak. Kimsenin yardım yapmasını beklemiyorsak satılmayı bekleyen yaklaşık 20.000 kombine var. Üstelik 2 sezonluk. Herkes buyursun alsın. Fikret Orman daha ne yapacak? Şapkadan tavşan mı çıkaracak? Adamı sürekli eleştirip kombineleri türlü türlü bahanelerle boykot edenler düşünsün.

Çevrimdışı KUMANOVALI

abi taraftarımız daha kombinesine formasına sahip çıkamıyor

10.000 tane satsak 850.000 para kalıyor...
ancak kısa sürede 100.000 adet satmalısınki bi işe yarasın...

saygılar...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

@aktar_ismail para konuşulmaz harcanır ayrıca bunu seninde bilmen lazım ;paranın sinir sistemini yatiştırıcı özelliği var olduğu içim her daim çukkada para olmasında fayda var :evillol: :evillol: :evillol:
Valla baskı kurmak lazım. Başkan biraz kem adam. O kadar lafı yemez merak etme Deniz. Ancak bir yolunu bulup yönetime bunu yaptırmalıyız. Gerçi kombineyi aldıramadık ama  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Daha devlet bize para vermeden bütün medya tetikte bekler gibi "kartal ın parası bitti devlete koştu " haberleri yapıyorsa devletten para alınınca söylenecekleri siz düşünün.
Ormanın geçmiş röportajlarını yayınlayıp "tükürdüğünü yaladılar " diye dalga geçilme haberlerini siz düşünün.
Hepsinden öte taraftarın uğrayacağı hayal kırıklığını düşünün
Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum düşüncem  stadı söylediğimiz gibi kendimiz yapmalıyız .

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Stada Devletin yardım yapması sonucu değiştirmez. Zaten nihayetinde mülkiyeti Devlete ait olacak. İntifa hakkı ise klübümüze ait olacak. Kimsenin yardım yapmasını beklemiyorsak satılmayı bekleyen yaklaşık 20.000 kombine var. Üstelik 2 sezonluk. Herkes buyursun alsın. Fikret Orman daha ne yapacak? Şapkadan tavşan mı çıkaracak? Adamı sürekli eleştirip kombineleri türlü türlü bahanelerle boykot edenler düşünsün.
+41903

Çevrimdışı klassblok

Dolmabahçesindeyim 30 dk sonra görüşmek üzere müsait olursanız

Çevrimdışı ilhan mansız

Burada iş bize düşüyor işte.
Maliyeti düşük olan bir ürünü örneğin bir atkıyı 100 TL den satışa sunulmalı. 80 85 TL net kar bırakarak onbinlerce satılabilecek bir ürün. Böylece acil olan kaynak bulunmuş olur.
Tabi başka kaynaklarda bulunabilir. Örneğin İnönünün maketi yapılıp satışa sunulabilir. Hatta bana kalsa birer parçasının bulunduğu bir maket daha büyük fiyatlara sunulabilirdi. Seref stadı İnönü stadı ve Vodafonun birlikte görüldüğü tsihrtler vb. Geniş bir kampanya ile bu iş yapılabilir.
Gerek yok ki, kombineleri satsak iş bitecekti zaten. Geçen günde yazdım burada, yeni açık da satılan kombine sadece 1.250. Yönetim son derece başarılı sponsorluk anlaşmaları yapmış, tüm locaları satmış, transfer sezonunu geyat uygun maliyetlerle kapatmış. Adamlar daha ne yapacak? 2 yıllık komineler 800-900 lira. Eğer bunlar satılmıyorsa bence hiç sorun yok. Devlet yardım yapabilir. Sonuçta  bu stadı buraya kadar gayet başarılı bir şekilde getirdiler. Adamlar belki de bütçeyi en az 20.000 kombine satılacağını düşünerek hazırladılar. Gayet de makul bir sayıdır bu aslında

Çevrimdışı asi_kartal

Yeni gelen dostlar hoş geldiniz. Telefonda sayfayı sık kullanılanlara eklemiştim giremedim meğerse yeni sayfa açılmış  :s20:  :lol: Hayırlı uğurlu olsun  :bandit:

Kapasite izin alınırsa 48.000 olacakmış diyorlar doğru mu  : :naughty: :hiho:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Yeni gelen dostlar hoş geldiniz. Telefonda sayfayı sık kullanılanlara eklemiştim giremedim meğerse yeni sayfa açılmış  :s20:  :lol: Hayırlı uğurlu olsun  :bandit:

Doğrudur :)

Çevrimdışı arda

Bu arada eski açık prekastlar alttan numaralıya doğru devam galiba vinç yaklaşmış orada yerde bissürü düz tribün prekastları vardı..  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

ysariusta

• Ziyaretçi

Gerek yok ki, kombineleri satsak iş bitecekti zaten. Geçen günde yazdım burada, yeni açık da satılan kombine sadece 1.250. Yönetim son derece başarılı sponsorluk anlaşmaları yapmış, tüm locaları satmış, transfer sezonunu geyat uygun maliyetlerle kapatmış. Adamlar daha ne yapacak? 2 yıllık komineler 800-900 lira. Eğer bunlar satılmıyorsa bence hiç sorun yok. Devlet yardım yapabilir. Sonuçta  bu stadı buraya kadar gayet başarılı bir şekilde getirdiler. Adamlar belki de bütçeyi en az 20.000 kombine satılacağını düşünerek hazırladılar. Gayet de makul bir sayıdır bu aslında
Kombine 800 lira. Belki 800 veremeyen var. Belki, başka ilden maça gelemeyeceği için kombine alamıyor. 100 tl civarında olan ve direk mesajı stat yapımına kaynak olmak üzere bir ürün olması gerekir.

Bu hafta başkan çok önemli bir isimle görüştü,  eğer bu konu için gittiyse her türlü ihtimal var bence :)

Çevrimdışı Salih A.

arkadaş safi yalan haberler boş yere tartışmayın başkan en son divan urulu toplantısında ne 70 milyonluk ne de 40 milyonluk kredi başvurularının olmadığını bunların uydurma haber olduğunu statımızı kendi paramız ile yaptığımızı defalarca söyledi demiri sağaolsun ANÇ den alıyoruz maliyetine onun ödemeleri ertelenir beton oyak tan ki oyak yönetimi beşiktaşlı onlarda ödemelerde ciddi kolaylıklar sağlıyorlar kabanın çoğu gitti azı kaldı bize düşen kombine alıp maçlara gitmek ve kartal yuvalarından imkanımızca ürün almak ayrıca haber1903 gibi kötü yola düşmüş kadın çocuklarının haberlerini görüp dertlenmeyin
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 12:38:28 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan mansız

Kombine 800 lira. Belki 800 veremeyen var. Belki, başka ilden maça gelemeyeceği için kombine alamıyor. 100 tl civarında olan ve direk mesajı stat yapımına kaynak olmak üzere bir ürün olması gerekir.
ekstra bu tarz bir ürün tabi çıkarılabilir fakat kombine satışı sadece İstanbuldan bile karşılanmalıydı. Sürekli mazeretler bizi bir yere vardırmaz. Klüp stad yapmaya çalışıyor. Bizimkiler de boykot yapmaya çalışıyor. Bunu anlamak mümkün değil. O zaman Devlet yardımı yapıldığında gurur yapmanın bir anlamı kalmaz. Yönetim tarzı olarak fener ve gesenin çok önündeyiz. Birçok alanda da yakaladık. Maddi güç olarak yetişmek üzereyiz. Maalesef kombine satışları hariç ve bu 6 ay bu klubün en çok paraya ihtiyacı olan dönem. bu 6 ayı atlatırsak çok rahatlayacağız.önümüzdeki 1 haftada 2 maçımız var. İnşallah tribün gelirleri tatmin edici düzeyde olur

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaş safi yalan haberler boş yere tartışmayın başkan en son divan urulu toplantısında ne 70 milyonluk ne de 40 milyonluk kredi başvurularının olmadığını bunların uydurma haber olduğunu statımızı kendi paramız ile yaptığımızı defalarca söyledi demiri sağaolsun ANÇ den alıyoruz maliyetine onun ödemeleri ertelenir beton oyak tan ki oyak yönetimi beşiktaşlı onlarda ödemelerde ciddi kolaylıklar sağlıyorlar kabanın çoğu gitti azı kaldı bize düşen kombine alıp maçlara gitmek ve kartal yuvalarından imkanımızca ürün almak ayrıca haber1903 gibi kötü yola düşmüş kadın çocuklarının haberlerini görüp dertlenmeyin
İnşallah haklısındır Salih. İnşallah kendi gücümüzle bitiririz.

Çevrimdışı Deniz

ORMAN ARTIK SÖYLEMİNİ DEĞİŞTİRECEK (ünlem)

Daha önce sık sık, "Biz başkaları gibi stadı devletin değil, kendi kaynaklarımızla yapıyoruz" diyen Orman, yeni yol haritasıyla birlikte bu söylemi bir kenara bırakmış oldu.

haber yapma şekillerine bakın.Bu medyanın Beşiktaş düşmanlığından nefret ediyorum.Daha ortada söylenti varken "Orman söylemini değiştirecek (ünlem) " diye haber yapıyorlar.Açacan davayı süründürecen bu gazeteci bozuntularını

Çevrimdışı Salih A.

ORMAN ARTIK SÖYLEMİNİ DEĞİŞTİRECEK.

Daha önce sık sık, "Biz başkaları gibi stadı devletin değil, kendi kaynaklarımızla yapıyoruz" diyen Orman, yeni yol haritasıyla birlikte bu söylemi bir kenara bırakmış oldu.

haber yapma şekillerine bakın.Bu medyanın Beşiktaş düşmanlığından nefret ediyorum.Daha ortada söylenti varken "Orman söylemini değiştirecek . " diye haber yapıyorlar.Açacan davayı süründürecen bu gazeteci bozuntularını
deniz bari sen yapma inşaat başladığından beri gördüğümüz yalan haberlerin belki de en hafifi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

deniz bari sen yapma inşaat başladığından beri gördüğümüz yalan haberlerin belki de en hafifi
Abi yalan haber yapabilirler zaten hep yapıyorlar ama böyle ünlem işaretli "yola geldiniz " gibi haberler yaptılar mı tam sinir oluyorum.Fatih doğan olacak herifin haberi sanırım bu.Sokmayacan 2 ay tesise nasıl yalvarıyor sana

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Aylik kazandigim paranin %10 her ay kombine forma vb gibi şeylerle kulube gidiyor.

Senede milyon dolar kazanan firma sahipleri belliki kulubun sikistigi su gunlerde bir guzellik yapmıyor. 

Elin oglu cebinden futbolcu transfer eder bizdekiler vay efendim stad niye yavas gidiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BENDE NASIL DURUYOR ONUR  :iwink: :-* :)

ABİ BEN OKUYANA KARTAL OLMUŞSSUN :)

ÇOK GÜZEL DURMUŞŞ.. .

AHMET ABİYEDE BABA KARTAL YAZALIM NECMİ ABİ :)

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler bayrama kadar Eski açığı büyük oranda bitirmeyi planlıyor sanırım :)

Çevrimdışı klassblok