Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sabah' ın haberine göre bizim hızlı gidiyor dediğimiz inşaat meğerse yavaşmış. :eyes
:kop:
Bunların ya gozu gormuyor yada insaattan anlamiyorlar :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabed çatı örtüsü hk da bilgi verir misin?Kulübe örnek geldi mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

14 ay civarı oldu ilk kazma vurulalı. 1 ay gezi olayları nedeniyle kapandı. 13 ay. 15 günde bayramda kaybettik. 12,5 ay. 70 000 kamyon hafriyat çıkışı. Yapılan işi görüyoruz zaten. Yavaş değil. Ne Obitaş yavaş ne Çiçekler yavaş. Yavaşlıktan bahsediyorsak 100 Mt finalinde biri ötekini geçen Jameikalı atletler gibi bir durum. Diğerleri çoooook geriden geliyor zaten.
Bizim acelemizi ve Başkan'ın Ağustos hedefini baz alıp buradan vuralım hevesi bu. Terbiyesizlik! Yavaş falan değil kardeşim bu kalitede bu işi daha yapman için gecede çalışacaksın. Onu devlet bile yapamıyor. FSM köprüsünde OGS gişelerini 3 ayda yaptılar. 4 aydır beton gişeleri kaldıramadılar.  :akuma:

ysariusta

• Ziyaretçi

:kop:
Bunların ya gozu gormuyor yada insaattan anlamiyorlar :lol:
@Efe ne senin kadar görebilirler ne de seniin kadar anlayabilirler. Stat gurusu oldun sen  :claps:

Çevrimdışı Deniz

Bugunden sonra kaba insaati yapan iki firma da isci arttirmaz.mevcut iscilerle devam edecez.2 aydir calismalar gayet hizli gidiyor.eger bu ivmeyi korursak ocak sonuna kabayi bitirebiliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena 12.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı mezuroro

Yeni yapılacak basketbol salonu ile ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar? Konuları araştırdım ama bulamadım.
Alan Walsh

Çevrimdışı Oktay

@Oktay dolar almış başını gidiyor  2,22 tl olmuş,  inşaat maliyetimiz sence çok artar mı böyle giderse ?
@aktar_ismail şimdiye kadar çatı sistemi hariç yapılan ihalelerde  hep türk lirası olarak borçlanıldı o yüzden doların 2,22 olması fazla etkilemez zaten çatıda euro vericekler euroda 3 tl nin üstüne çıkmadıkca mesele yok :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Çatıyla ilgili Muhammet saatci bu hafta son halini paylaşabilirim demiş. 5 kez revize edilmiş. Biraz daha sabredip son halini göreceğiz :) :)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi yeni açık üst testere kirişlerine ne zaman başlanır @bjk_mabet

@aktar_ismail şimdiye kadar çatı sistemi hariç yapılan ihalelerde  hep türk lirası olarak borçlanıldı o yüzden doların 2,22 olması fazla etkilemez zaten çatıda euro vericekler euroda 3 tl nin üstüne çıkmadıkca mesele yok :evillol: :evillol:
Teşekkürler,  o zaman dua edelim euro fırlamasın.

Çevrimdışı empisayn

böyle anlaşmalarda kur sabitleniyor diye biliyorum ben ama ? :alala:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla şu ana kadar sadece çatıyı EURO bazlı aldık. Demirede maliyetini veriyoruz diyelim... İşçilik zaten TL üzerinden. Asıl mesele bundan sonra. İç dekorasyon malzemeleri nereden nasıl alınacak? Dolar bizi sadece nakliyede zorlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Anlaşma zamanında sabitlenir,

Çevrimdışı Deniz

Hayır ödemeler Euro bazında yapılıyor.

not: tabi biz akıllı davranıp kur sabitlemediysek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

@bjk_mabet Bankalarla kredi konusunda anlaşamayan Beşiktaş yönetimi, Bakanlık ve GSGM ile 'maddi destek' görüşmelerine başladı deniyor. Kredi çekilmeyeceğine göre bu tür haberlerin aslı var mı? çetrefilli derken başka bir yol mu çizildi bunların dışında?

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet Bankalarla kredi konusunda anlaşamayan Beşiktaş yönetimi, Bakanlık ve GSGM ile 'maddi destek' görüşmelerine başladı deniyor. Kredi çekilmeyeceğine göre bu tür haberlerin aslı var mı? çetrefilli derken başka bir yol mu çizildi bunların dışında?
İnşallah böyle birşey olmaz bir işe girdik devamı gelsin devletin 1 kuruşunu bile istemiyorum

Çevrimdışı Oktay

İnşallah böyle birşey olmaz bir işe girdik devamı gelsin devletin 1 kuruşunu bile istemiyorum
devletin parası değil halkın parası :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Deniz

devletin parası değil halkın parası :olmaz :olmaz
Halkın değil sadece Beşiktaşlıların parasıyla yapılmasını tercih ederim.Aylarca Fikret Orman Türkiyedeki bütün stadları devlet yapıyor parasını devlet veriyor biz kendimiz yapıyor dedi ve biz bununla övündük.Bugün gelinen noktada devletten para istenirse diğer stadlardan bir farkı kalmaz.Tek fark stadı toki yapmıyor ama parasını toki veriyor olur.

@Oktay rampanın bize etkisi ne oldu farkında mısın?  para konuşur olduk :evillol:

Çevrimdışı cisse557

"
bunu gerçekten ben de istemiyorum. sabah gazetesi "Orman artık söylemini değiştirecek!" demiş. Bu nasıl bir cümledir. İnsan bazen cidden hayret ediyor. İnşallah bu işten yüzümüzün akıyla çıkarız. Allah utandırmasın.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 12:11:30 cisse557 ]

Çevrimdışı Oktay

Halkın değil sadece Beşiktaşlıların parasıyla yapılmasını tercih ederim.Aylarca Fikret Orman Türkiyedeki bütün stadları devlet yapıyor parasını devlet veriyor biz kendimiz yapıyor dedi ve biz bununla övündük.Bugün gelinen noktada devletten para istenirse diğer stadlardan bir farkı kalmaz.Tek fark stadı toki yapmıyor ama parasını toki veriyor olur.
devlet halkı için yani kamu yararına yaptığı harcamayı yine halktan topladığı parayla yapar eğer ortada bir kamu yararı varsa bundan herkesin yararlanması lazım 
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 12:08:56 Oktay ]

Çevrimdışı Deniz

devlet halkı için yani kamu yararına yaptığı harcamayı yine halktan topladığı parayla yapar eğer ortada bir kamu yararı varsa bundan herkesin yararlanması lazım  :ok:
İyi de biz bu yola çıktığımız ilk gün ne dedik stadı kendimiz yapacaz devletten para istemeyecez dedik.Başkan her mikrofona konuştuğunda ne dedi ?Devletten para istemiyoruz stadımızı kendimiz yapıyoruz.Aylardır Beşiktaş taraftarı renklilere bununla övünmedi mi ?Stadın temeline TOKİ DEĞİL ALIN TERİ diye biz yazmadık mı ?Bugün o laflardan dönülüp devletten para istenirse tükürdüğünü yalamak olur.

Fikre Orman:
"Türkiye'nin en zor yerinde bir stat yapıyoruz. Devlet her yere stat yaparken biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz"
"Devletten para istemiyoruz biz stadı kendimiz yapıyoruz "
"Stadla ilgili planlarımızı yaptık tamamen Beşiktaşlıların özkaynaklarıyla yaptırılan bir stad olacak"
"24 stadı devlet yapıyor 25. Vodafone Arenayı biz yapıyoruz"

bu kadar söylemle biz aylardır övündük.BU laflar yutulacak cinsten değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

Burada iş bize düşüyor işte.
Maliyeti düşük olan bir ürünü örneğin bir atkıyı 100 TL den satışa sunulmalı. 80 85 TL net kar bırakarak onbinlerce satılabilecek bir ürün. Böylece acil olan kaynak bulunmuş olur.
Tabi başka kaynaklarda bulunabilir. Örneğin İnönünün maketi yapılıp satışa sunulabilir. Hatta bana kalsa birer parçasının bulunduğu bir maket daha büyük fiyatlara sunulabilirdi. Seref stadı İnönü stadı ve Vodafonun birlikte görüldüğü tsihrtler vb. Geniş bir kampanya ile bu iş yapılabilir.