Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı klassblok

Şuan stadın yanındayım resimlerdekinden daha heybetli duruyor. 30 dk gözümü alamadım.

Çevrimdışı Deniz

Şuan stadın yanındayım resimlerdekinden daha heybetli duruyor. 30 dk gözümü alamadım.
foto çek paylaş abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harunmustak

cık cık cık adamlar para harcarmı öyle şeylere devlete dilekçe verip istek yapmışlardır sahamızı hibrit çim yapın diye yakında devlet babaları yapar :D
Yalnız tokispora ayıp oluyor   :lol:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı klassblok

gözlerin açılır yarın sonuna kadar :icool:
efe hocam gözlerime inanamadım tek kelime ile muhteşem

Çevrimdışı klassblok

deniz resim çektim burdan nasıl paylaşırım bilmiyorum yapamadım

Çevrimdışı Deniz

[img]deniz resim çektim burdan nasıl paylaşırım bilmiyorum yapamadım
abi mobilden paylaşım biraz sıkıntılı eve gidince atarsın sana zahmet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Yeni açıkta arka taraf tamamen birleşmiş neredeyse. Obitaş bence son 1 aydır gayet hızlı çalışıyor.
Araba rampasının üstünü bile betonlamışlar

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herkese merhabalar

hayatımızın en orta yerine yerleşmiş Beşiktaş ımızın sevdalı yüreklerine merhaba.

Böyle bir forumun olması bu kadar saygın bir uslubun kullanılması çok güzel umarım bu şekilde devam ederiz.

Ne stadımızı TC.Toplu Konut İdaresi   yaptı
Ne stadımızın adı Türk Telekom
Ne de forma sponsorumuz Türk HY

herşey tamamiyle el emeği göz nuru.

Allah hepimize hergün hayatımızın önemli bir bölümünü ayırarak izlediğimiz ,gözlemlediğimiz yeni yuvamıza kavuşmamızı nasip eder.

Çevrimdışı Emre.Guler

1 haftalık değişim kayda değer bence. Maşallah stadın kapalı tribün hariç her bölümünde hareketlenme var gifte :) kıpır kıpır

[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 09:49:03 raif_junior ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa hocamın son gönderdiği fotoğraflara az önce bakabildim. Kendisine tekrar teşekkürler. Daha önce birkaç kez yazmıştım. Fotoğraflar durumu doğruluyor. Bence kritik tarih 30 kasım. çalışmalar biraz daha hızlanırsa 30 kasım günü kaba inşaat %90-95 bitebilir. Hala bayramı saymasak bile 70 gün süre var.

Çevrimdışı Efe

efe hocam gözlerime inanamadım tek kelime ile muhteşem
Normal bide iceri girsen dahada fena
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

1 haftalık değişim kayda değer bence. Maşallah stadın kapalı tribün hariç her bölümünde hareketlenme var gifte :) kıpır kıpır

günaydınlar 1 haftada bence güzel iş çıkarmış emekçi kardeşlerimiz.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ayayhan

OBİTAŞ uçmuş resmen helal olsun adamlara

Çevrimdışı murat

Herkese merhabalar

hayatımızın en orta yerine yerleşmiş Beşiktaş ımızın sevdalı yüreklerine merhaba.

Böyle bir forumun olması bu kadar saygın bir uslubun kullanılması çok güzel umarım bu şekilde devam ederiz.

Ne stadımızı TC.Toplu Konut İdaresi   yaptı
Ne stadımızın adı Türk Telekom
Ne de forma sponsorumuz Türk HY

herşey tamamiyle el emeği göz nuru.

Allah hepimize hergün hayatımızın önemli bir bölümünü ayırarak izlediğimiz ,gözlemlediğimiz yeni yuvamıza kavuşmamızı nasip eder.

aramıza  :hosgeldin

OBİTAŞ uçmuş resmen helal olsun adamlara
Her geçen gün vites arttırıyorlar maşallah  :tabe:

Çevrimdışı bjkfatih63

sabırsızlandıkça sanki zaman geçmiyor. açıl artık ve özledik
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 10:55:05 bjkfatih63 ]

Çevrimdışı smtcglr

maşallah stad iyi ilerliyor köşeler birleşse de saha çıksa ortaya  :super:

Çevrimdışı ahmett.67

Sabah.com.tr  de stat inşaatının yavaşlamasıyla ilgili haber var.

Çevrimdışı ahmett.67

Sabah' ın haberine göre bizim hızlı gidiyor dediğimiz inşaat meğerse yavaşmış! :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

Sabah.com.tr  de stat inşaatının yavaşlamasıyla ilgili haber var.
gördüm sabah sabah yalanlar üzerine masa başı haberi.... o medyadan hiç bir şeye inanmıyorum. çarşıdan terörist arayan caniden medet umanlar. (azıcık siyasi oldu napalım )

Çevrimdışı ahmetx

STAD gerçekten efsane olacak,çatı örtüsü ve hibrit çim önem arzediyor,bu ikisinde çuvallarsak stad elit havasını kaybeder.
Dün akşam bunu yazmıştım,@bjk_mabed müjdeyi patlatmış sağolsun.Çatı örtüsü hakkında hala bilgi yok,bir örnek parça gösterselerde görsek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Abaküs koltuk sistemi maliyeti ne kadar arttırıyordur @FARUK?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum