Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6669851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı quentine83

bugün yeni inönü fotosunun dısında foto olmadı sanırım....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

sabah mabet foto atmıştı

ysariusta

• Ziyaretçi

mabet ve gökhan türkmen fotoğraf attı. Mustafanın sitesinden hepsini görebilirsin.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALDENYX

kimse o güzel yayın varken fota almadı.... :alala:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

Aynayı buğulandırıp yansımasını izlerseniz düzeliyor :)

Çevrimdışı idil

canlı yayınında sorun olan tek ben miyim :(((( bozuk tv gbi görünüyor  :bawling: :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

canlı yayınında sorun olan tek ben miyim :(((( bozuk tv gbi görünüyor  :bawling: :s20:
sorun var da düzelmesini bekliyoruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sorun izleseneden kaynaklı muhtemelen.Youtube yapsa şu yayını 0 lag 0 delay olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Sorun izleseneden kaynaklı muhtemelen.Youtube yapsa şu yayını 0 lag 0 delay olur..

Sonuna kadar katılıyorum keşke izlesene'de değil de Youtube'da olsaydı canlı yayın kamerası.

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

ya başakşehir stadında hakem üzerine oluşturdugumuz atmosfer muhteşemdi dün. Bunda Başakşehir stadında tribünlerin sahaya çok yakın olması önemliydi... Üst tribünler de gayet dik geldi bana alt tribünü begenmedim pek çünkü az sayıda basamak vardı... Vodafone Arena da hayal ettim kendimi sonra aman tanrım dedimm çok güzel olacak çook  :super: :super: :You_Rock_Emoticon:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şimdi gördüm numaralıda beton sürüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

şimdi gördüm numaralıda beton sürüyor :)
nası görüyo bu çocuk :s20: nası görüyo bu çocuk  :s20:     :akuma: :boxin:

Çevrimdışı megiddo

Bendeki şansa bak en azından bozuk mozuk yayını görebiliyorsunuz, TTnet ten D-Smart a geçtim hala bağlanmadı internet bi türlü yeni kamerayı görme fırsatım olmadı  :s20: Dönüyor mu bari gerçekten :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bendeki şansa bak en azından bozuk mozuk yayını görebiliyorsunuz, TTnet ten D-Smart a geçtim hala bağlanmadı internet bi türlü yeni kamerayı görme fırsatım olmadı  :s20: Dönüyor mu bari gerçekten :)
Neredeyse hiç test etmeden yayına aldılar en azından 1-2 gün test edilip yayına sokulabilirdi. Baya aceleye geldi gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

nası görüyo bu çocuk :s20: nası görüyo bu çocuk  :s20:     :akuma: :boxin:
yeni açıkta tablada başlamış bi ara düzeldi kamera hemen gördüm :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Neredeyse hiç test etmeden yayına aldılar en azından 1-2 gün test edilip yayına sokulabilirdi. Baya aceleye geldi gibi.
adamların başında boza pişirdik. Sağ olsunlar elleri dert görmesin karımcalıda olsa oldu bi tane. Yanlız tek sıkıntım şu, önceki kameranın orada kalıplanmamış kolonlar kalıplandı mı acaba.

Çevrimdışı Deniz

Beyler İhsan Coşkun canlı yayın kamerasını yakalamış :((  :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

yayın tvlerin ilk zamanlarına döndü :D çok kişi bilmez gecelerimiz çatılarda anten ayarlamakla geçerdi :evillol:
yükseltici takalım abi :evillol: şimdi o ne diyen çıkabilir :D