Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yayın tvlerin ilk zamanlarına döndü :D çok kişi bilmez gecelerimiz çatılarda anten ayarlamakla geçerdi :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

Bendeki yayin
abi ilk tepkim kamera denize doğru dönmüş oldu  :lol:

bu arada rubi_tobin abi sen de atlıları almış gelmişsin : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı TURKahvesi

yayın tvlerin ilk zamanlarına döndü :D çok kişi bilmez gecelerimiz çatılarda anten ayarlamakla geçerdi :evillol:

:lol:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Necmi abi   benim kıblem çamlıca idi.. Çengelköyde oturuyorduk kuleyi görüyorduk ama tv ye yayını alamıyorduk.Teleon geldi de tv izlemeye başlar olmuştuk..
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 19:29:41 yoksul ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

10 sayfa geriden gelerek okudum.son sayfada moralim bozuldu...ama düzelir birazdan..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı aviator

Abi bu işlerde basit düşünmek gerek. Koy 3 sabit kamera, 3 farklı açıdan takip et. Kameranın konumu iyi değil, alçakta kalmış.

Çevrimdışı Melekcik

Kamera bozuldu :icool:
iyi aksamlar herkeze. Hayirli olsun ö zellikle sana efe kamera. Sıtadın güzelliğine dayanamadı kamera :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı WarrChief

esas can sıkıcak nokta bence birkaç saat onceki kalitenin olmayısı yani çözünürlüğünün düşmesi egerki o kalitede olmazsa cok üzülücem :bawling:

ysariusta

• Ziyaretçi

10 sayfa geriden gelerek okudum.son sayfada moralim bozuldu...ama düzelir birazdan..
Önce yayını açaydın ya  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

yalnız kalite düşerse bir anlamı kalmaz kameranın yerinin değişmesi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ayayhan

renkliler seyretmişse nazara gelmiştir kamera ..
mabet yarın bi nazar boncuğu taksın ona

Çevrimdışı Efe

iyi aksamlar herkeze. Hayirli olsun ö zellikle sana efe kamera. Sıtadın güzelliğine dayanamadı kamera :kop: :kop: :kop:
evt goren bozuluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

biri çatıya çıksın şu anteni sağa sola oynatsın ben oldu olmadı diye camdan bağırırım (uydu çağında yetişenler bilmez)  :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

ağız tadıyla bi izleyemedim kamerayı. Hep siyah beyaz mıydı? Az deyverin hele

Çevrimdışı CanEmre

ağız tadıyla bi izleyemedim kamerayı. Hep siyah beyaz mıydı? Az deyverin hele
rengini yarın sabah belli eder  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Oktay A.

@Necmi abi şimdi bu yeni kamera takılınca @bjk_mabet te bizi görecek mi  :evillol: :lol:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı adnan

bursa yapıştırdı fenere.kaybederlerse muthis karli bi hafta olucak
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

ysariusta

• Ziyaretçi

o değil de bursaya stat yapıyorlardı noldu o iş  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İyi akşamlar cümleten.Yeni kameramız hayırlı olsun emeğine sağlık @rubi_tobin  :)

Ayrıca tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kamera gece hava kararınca otomatik olarak kendini siyah-beyaz yapıp gece moduna alıyor gündüz renkli olacaktır  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
antalya stadı maratonları fener stadına benzemiş, :D
kale arkası balkon tribünleri loca yapmayı akıl edememiş mimar kardeşimiz. :lol:
Mühendisi,mimarı okadarını düşünemez mi? Antalya stadında kale arkalarını da loca yaparsan,loca sayısı belki 200'ü geçer,okadar locayı Antalya'da kime satacaksın? Biraz mantıklı yorumlar yapalım ya...
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 20:32:05 onrbrk ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Yayın 90 ların cine 5 yayını gibi  :kop: :kop: :kop:
Dur şuralarda bir yerlerde isli cam olması lazım