Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673288 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

1 bucuk senedir ne dediğin anlaşılmıyor güzel kardeşim..

karma karısık şeyler yazıyorsun sürekli hesap kitap.. ve eminimki kimse sonuna kadar okumuyordur..

çünkü öyle bir giriyorsun ki... yazıya DEMBA BA iyi golcü değil ile yazıya başlayan spor yazarları gibisin..

hocam bu sekilde cok insan yazıyor hep sizlerin bu ayrıstırmalarınız yuzunden insanları kusturuyorsunuz
hocam dun senin cok sevdiğin Fikret baskan aynı seyleri azize için soyledi
herkesin içinde bize ne yapılması gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini soylemesin gelsin bana soylesin dedi yani rencide etmeyin insanların onunde
senden ve sizden ricam egerki begenmiyorsanız gidin ozel mesaj atın yoksa inanın kırıyorsunuz uzuyorsunuz ve en onemlisi kusturuyorsunuz tesekkurler

hatta örnekmi sizlerden baskası bu sayfada faal gorunmuyor acaba neden?
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 14:42:51 WarrChief ]

Çevrimdışı manyak1903

arkadasimiz blog yazari saniyorum ama burasi forum.... Buda aklima su soruyu getirdi. acaba forumun iceriginde blog larimiz olsa genis genis rahat rahat yazsak.. ilgi duyan okusa olmaz mi? @Necmi abi
yok blog yazarı değilim.şu fikir harbiden kimseyi etkilemedi mi ? ben o zaman bir şey yazmam daha yeminle.Beşiktaş para kazansın diye geniş katılımlı olacak bir düşünce bir fikri bile "forumda" bir fikirle bir düşünceyle desteklemek ya da daha iyisini düşünmek yerine veya olmazsa olmayacağını anlatmak yerine

burada beni konu yaptınız , teşekkür ederim sizlere.Ha tabii bir önceki Necmi abi'ye yazdığım yazıda kaldığınız için birçoğunuz fikirler önemli olmuyor.Savunma mekanizması ve itibarsızlaştırma çalışmaları yine her zaman olduğu gibi devam ediyor.

Cidden okumuyor musunuz burada 3 satırı geçen yazıları ? beni okumayın zaten ama taraftar fikirlerine siz önem vermiyorsanız oturup yönetimlerdekilerin önem vermesini beklemek de yanlış.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

ben bir şey iddia etmiyorum.
@manyak1903  sana nasıl hitap edebilirim yaşını öğrenebilirmiyim.. Dikkatimi çekiyor bunca insan burda en ufak bir haberi  (beklentinin ufağına büyüğüne bakmadan) zevkle verirken sen özellikle olumsuzluk içeren yazılar yazıp duruyorsun,yazmak tabiki hakkın ama açıklamalara da itibar etmiyorsun..tweet olayına gelince bunu ilk tweetini yapan benim,hatta sizde yaparmısınız diye rica edende benim.. Beşiktaşlıların bu foruma  ulaşmasına itiraz ne demek oluyor...Hala  bu haberlerin bir başkaları tarafından duyulmasına yaptığınız itirazı gerçekten anlamak mümkün değil..

Ayrıca bugün çatı ile ilgili haberi az önce forumdan yazdılar bu benim için bomba haber ama bir başkası için olmayabilir..Lütfen burda yaarken emekçilerin morallerini bozmayalım..Kıçımın üsütnde oturup haber okuyorum ben ama burda emekçiler var ve saygı lütfen...teşekkür ederim sabrınız için

Çevrimdışı manyak1903

Stad basliginda stadi ilgilendiren konular disinda cok fazla konulari uzatmayalim lutfen muhabbet cafede tartisiniz :bandit:
Beni tartışmak isteyen muhabbet kafeye gidebilir Efe.Burada iki mesaj attım biri bu konuda yaşanmış bir olay hakkında bir büyüğüme.İkincisi de gelecek sene için stat açıldığında bunu daha çok paraya çevirmek için fikirdi.

Bu arada Beşiktaş yönetimi umarım gelecek senenin 15/16 sezonunun ne kadar önemli olduğunu biliyordur.

Stat açıldığında o sezon her Beşiktaşlı o stada girmek isteyecek
:evillol: yurtiçinden yurtdışından istanbuldan diğer illerden.

500 liraya bir kart (%15 indirim imkanı ve bilet alırken öncelik sağlayacak bir sistem) üstünde duruyorum.Şimdiden çalışmaları yapılmalı.

Neden mi ?

örnek ;
(kale arkası)20 bin üzerinden 1.000 liraya açık kombinesi satılsa 20.000.000 TL yapıyor.Ve sadece bu 20 bin kişi stada uğrayacak demek oluyor.ve bütün sezonluk.

-Bütün sezon
biletleri önceden açıklanıp şu şekilde bütün sezon değişmeyecek bir bilet tarifesi ile
(kale arkası) bütün maçlar 75 liralık bilet (derbilere özel ayar olacak) ,bu kartı alana 50 liraya(25 lira indiriimli ve öncelik hakkıyla)satılsa (bu sene kombineli olanlara 35 liraya -40 lira yapıyor ve daha öncelikli)

-ve biletler satışa çıktığında öncelik hakkı verilip
bir hafta önceden bir hafta sonraki biletler satışa çıkarılacak şekilde - Perşembe Cuma(bu sezon kombineli olanlara seneye öncelik) Pazartesi  Salı Çarşamba (500 liralık kartlı olanlara öncelik) / Perşembe Cuma (bilet kalırsa)

Bunu yaparsak hesap
20 bin kişi x 500 lira = 10.000.000 TL
 +
ortalama 20 maça 50 liradan bilet 1000 lirax20 bin kartlı =20.000.000 TL (kombine parası çıktı)

30.000.000 TL

ve sadece 20 bin kişi değil ,o stada doluşmak isteyen ,500 liralık öncelik ve indirim kartına sahip, 1 maça geleyim bu maça da ben gideyim diyecek olan binlerce taraftarı düşünün.

Ve dahası
130 liralık formayı 110 liraya alabilecek bir şekilde, kartal yuvası alışverişlerinde yararlanabileceği  %15 indirim hakkı.(130 lirada 19,5 lira yapıyor)

Bununla birlikte sadece 20 bin kişi değil ,bir sezonda 100 binlerce taraftarın "tekil" olarak stada uğradığında kartalyuvasından alacağı sadece 1 forma üzerinden (sadece 1 forma almayacak kimse ; ) )

20 bin kişi 110 lira = 2.200.000 TL x 20 maç  = 44.000.000 TL (20binx20 = 400.000 forma)

(bunu da yurt dışından gelecek veya başka illerden gelecek kişiler olarak düşünün)

bu olmaz ya ,bu şöyle böyle diyecek olanın aklından şüphe duyarım.Bu takımın arkasında taraftar var mı yok mu göreceğimiz en önemli sezon gelecek sezondur.

Stadın altındaki kartal yuvasına da forma yığsınlar binlerce.gelen almadan gitmesin.

Bu satışları ve desteği gören sponsor özellikle adidas da kime sponsor olduğunu bilecek ,

15/16 sezonunda herkes haddini bilecek!

bu arada sadece 20 bin üzerinden hesaplamalar  :evillol: 2 ile çarpın daha sonra onu da 2 ile çarpın sonra çarpa çarpa gidin : )

@manyak1903 söylediklerine katılıyorum şimdi destek zamanı, ayrıca hakaret olmadığı sürece isteyen herkes gerekli başlıklara istediği yazıyı yazar buna da kimse karışmamalı düşüncesindeyim. Başkalarının düşüncesini beğenmeyenler farklı düşüncelere karşı anlayışlı olmalı ve saygı göstermelidir.

Çevrimdışı manyak1903

@manyak1903  sana nasıl hitap edebilirim yaşını öğrenebilirmiyim.. Dikkatimi çekiyor bunca insan burda en ufak bir haberi  (beklentinin ufağına büyüğüne bakmadan) zevkle verirken sen özellikle olumsuzluk içeren yazılar yazıp duruyorsun,yazmak tabiki hakkın ama açıklamalara da itibar etmiyorsun..tweet olayına gelince bunu ilk tweetini yapan benim,hatta sizde yaparmısınız diye rica edende benim.. Beşiktaşlıların bu foruma  ulaşmasına itiraz ne demek oluyor...Hala  bu haberlerin bir başkaları tarafından duyulmasına yaptığınız itirazı gerçekten anlamak mümkün değil..

Ayrıca bugün çatı ile ilgili haberi az önce forumdan yazdılar bu benim için bomba haber ama bir başkası için olmayabilir..Lütfen burda yaarken emekçilerin morallerini bozmayalım..Kıçımın üsütnde oturup haber okuyorum ben ama burda emekçiler var ve saygı lütfen...teşekkür ederim sabrınız için
manyak1903 diye yazman yeterlidir benim için abi.üstüne hakaret etmezseniz sevinirim sadece.

abi okuduğunuzu anlayın lütfen.Olumsuzluk değil yaşanan bir şeyi de mi yazmayalım Allah için.Lütfen biraz anlayış.Forumun abisi ahmet türker abi olsun ahmetx abi olsun hepsi o gün tepki verdi.
Ben orada karşı hiçbir şey yazmadım.
Okuduğunuzu anlamadığınızu şu yorumdan çıkardım"Beşiktaşlıların bu foruma  ulaşmasına itiraz ne demek oluyor"" yaptığınız itirazı gerçekten anlamak mümkün değil" ben itiraz ya da foruma ulaşılmasına karşı bir şey yazmadım, kusura bakmayın.

Çevrimdışı Ibi_39

Çevrimdışı manyak1903

ek olarak abi şunu da ekleyeyim.ben mabet bombanın pimini dün çekti bugün patladı diye espiri bile yapasım geldi ama bu bile ardında farklı bir şey yatıyor gibi algılanır diye "yazamadım". o kadar çok tepki veriyorsunuz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kamera kapalının kacıncı katında  olacak @Efe

Çevrimdışı Efe

kamera kapalının kacıncı katında  olacak @Efe
locada olacakti eger bidegisiklik yok ise
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

manyak1903 diye yazman yeterlidir benim için abi.üstüne hakaret etmezseniz sevinirim sadece.

abi okuduğunuzu anlayın lütfen.Olumsuzluk değil yaşanan bir şeyi de mi yazmayalım Allah için.Lütfen biraz anlayış.Forumun abisi ahmet türker abi olsun ahmetx abi olsun hepsi o gün tepki verdi.
Ben orada karşı hiçbir şey yazmadım.
Okuduğunuzu anlamadığınızu şu yorumdan çıkardım"Beşiktaşlıların bu foruma  ulaşmasına itiraz ne demek oluyor"" yaptığınız itirazı gerçekten anlamak mümkün değil" ben itiraz ya da foruma ulaşılmasına karşı bir şey yazmadım, kusura bakmayın.

Yazdıklarını anlayamadığımı, ''okuduğunuzu anlamadığınızı'' yazarak teyit ettiğin için  teşekkür ederim.En azından başlangıç oldu senin içinde...

Çevrimdışı Oktay

yanlız tahsil hayatım boyunca öğretmenlerden yediğim dayak burdan edirneye yol olur çünkü çok haylazdım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

tribün kabasının bitimine son 71 gün.(4 şubat)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yanlız tahsil hayatım boyunca öğretmenlerden yediğim dayak burdan edirneye yol olur çünkü çok haylazdım :evillol: :evillol:
bizim nesil dayakla büyüdü Oktay,her yanımızda güller bitti.

Çevrimdışı TØLGA

bizim ilk okul hocası oklavayla dövüyodu abi 2000li yıllarda yaşadığımız zülme bak ya  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

abi çatı deniyo gümrük deniyo hareketli kamera deniyo bitek içi kıpır kıpır olan benmiyim  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Serkan7738

bizim ilk okul hocası oklavayla dövüyodu abi 2000li yıllarda yaşadığımız zülme bak ya  :evillol: :evillol:

olm benim ilkokul hocam teyzemdi bi okulda o dövüyodu bide anneme anlatıyodu evde annem dövüyodu  :iblush: :iblush: :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

o değilde kötü haber vereyim montajını kameradan göremeyeceğiz :D
Şu süzer'e bir kamera koyamadık gitti yahu.

Çevrimdışı TØLGA

olm benim ilkokul hocam teyzemdi bi okulda o dövüyodu bide anneme anlatıyodu evde annem dövüyodu  :iblush: :iblush: :evillol:
haydaaaa double sopa  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

Başta @ZEKI abim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı onurt

ama montajı goremiyeceksek ne anlamı kaldı zaten kaba hep aynı kalacak sacma oldu bu simdi:((  3 ay beklicez oyle dümdüz izlicez stadı sonra çimleri gorucez ama o asamaya akdar sadece prekast gorucez olmadı ama bu:((

neyse belki değişikliğe giderler nası simdi biz bastırdık bu asamaya geldi tekrar yaparız bu sefer acıyı değiştirrler:D
kapalı tarafı montajını göremeyecegiz ama numaralı tarafını göreceğiz sonuçta. Ben öyle anlıyorum. Kapalı kısmını da fotolardan görürüz.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

@ZEKI abi ve diğer tüm öğretmenlerin bu değerli gününü kutlarım.

@Oktay benim eğitim ve öğretim konularında şüphelerim var. Mesela;

1 işçi Vodafone Arena'yı 46580 dakikada yapıyorsa, 46580 işçi Vodafone Arena'yı 1 dakika yapabilir mi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beden Eğitimi dersinde beden eğitimi hocası şut çekerek bana gol atamadıgı için adam beni dövmüştü yediğim en ilginç dayaktı :)

ama dayak bence olması gerekiyor anadoluda vardı etkili bi yöntem :)

Çevrimdışı ahmetx

canımız,kardeşimiz  :friendship: @bjk mabed in cuma günü ben dahil bir çoğumuzun hayal kırıklığına uğradığı  :D paylaşımında dikkatinizi çeken bir şey oldu mu?Benden kaçmadı :bandit: