Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emredogum

deplasman seyircisine sadece file yetme demir kafes falanda yapılması lazım üzerinede cam. sesleri solukları çıkmasın. oradaki ambiyansa parazit olmasınlar

Kesinlikle  :kop: :sevinc

Çevrimdışı bjk_mabet

dun wowda bır arkadas kameranın hareketlı olacagını ve yarın (bugun ) saat 17:00 de acılacagını soylemıstı mabet kardesım kamera 17:00 de mı acılacak
bağlantılar kuruluyor net saat söylemek zor ama bu akşam yayına başlanmasi için tüm caba gosteriliyor
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı AŞO

@bjk_mabet süper haber kardeşim valla teşekkürler
hareketli kamera çok iyi bir gelişme  :claps:

Çevrimdışı Sertaç Durgun

1-1,5 saat sonra stadı görmeye gideceğim. Resim çekebilirsem gönderirim.  :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı TØLGA

File muhabbeti geçmiş bncede olmamali geçenlerde PLde yaya toure genç bi taraftari topla vurdu mac sonu özür maiyetinde ``özür dilerim`` yazili bir forma hediye etti taraftara , konulmasına gerek yok yani futbolcularla iletişiminde sağlar bir nevi birde taraftarın uyumamasini sağlar her an bir top gelebilir diye maçadaha iyi konsantre olurlar :eyes
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 12:30:27 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı İrfan

İngiltere de filan stadların baya bi kısmında deplasman tirbünleri alt tirbünde bulunuyor. Eski açık alttan bir kısmı ayırsaydık deplasmana da yeni açık tamamen bizde olsaydı olmaz mıydı  :alala: :bandit:
We are Electric..!

ysariusta

• Ziyaretçi

Konya stadının kamerası gibi geçişler fazla hızlı olmasın. 5 dakika bi tarafa beş dakika öte tarafa baksın.  @Yakup darısı gerçeğinin başına.

Çevrimdışı murat

arkadaşlar beklentileri yine yüksek tutmayın.eskisinden biraz daha yakından ve hareketli olacak.zoom özelliği filan kullanamayacaksınız.haklı gerekçeler var.şifre çözücü @Efe dekoder yanında hediye :lol:

Çevrimdışı Necmi

Günaydınlar
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.
@Necmi abi resimde tam benim olduğum yerden kesmişsin valla kendimi zor gördüm  :icool:
Bu arada ne tarafta oturuyordun sana yakın istasyon bakıyım.
Biliyorsun Herşey Beşiktaşımız için  :D

Bu arada kart bulamayan alamayan olursa bana haber versin elimden geldiğince ulaştırmaya çalışırım. :tabe:
@AŞO öncelikle kart için teşekkür ederim akşam aktifleştirdim ismail söyledi kaynak senmişsin Maltepede oturuyorum shell kullanıyorum ama kesinlikle Beşiktaş için yakıtımı değiştiririm.

Çevrimdışı murat

Konya stadının kamerası gibi geçişler fazla hızlı olmasın. 5 dakika bi tarafa beş dakika öte tarafa baksın.  @Yakup darısı gerçeğinin başına.
5 dakika fazla olmazmı.30 saniye veya 1 dakika olsa daha iyi olur gibi.

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi @bjk_mabet abi bu arada kızılyıldızın dostu Olimpiyakoslular Beşiktaş macinda intikamlarini alacagini flen söylüyorlarmis
Siz gideceksiniz maça aman diyim dikkat edin sakatlasti ortalik :bandit:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 12:30:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı toonch

Mabet  :ok: :sevinc

Şimdi kameranın hareketli olduğu onaylandığına göre kimin kumanda edeceği sorusu kaldı.

Kumandanın başına Efenin oturması taraftarıyım.

Çevrimdışı Tolga

Kapalıya kurulacak hareketli kamera akşama yayına geçmesi planlaniyor
hareketli olacağını tahmin etmiştim bu gerçekten iyi oldu teşekkürler mabet verdiğin bilgi için :sevinc :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail şekerler için teşekkürler en fazla @Oktay yedi heralde en son biz arabayla geçerken temde atletle koşuyordu  :D bende yedim baya millete veriyorum yok ben yemem diyor :D
@Ekrem ellerine sağlık kardeşim
@Geovani  şekeri yerken  ters tepip bişey olmasın diye 2 ihlas 1 fatiha en sonda  1 de yasin okudun bismillah dedin öykle yuttun :evillol: :evillol:  haline dayanamadım sana cesaret gelsin diye leblebi gibi attım ağzıma  :D :D ba
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 12:36:11 Oktay ]

Çevrimdışı Necmi

eksik olmuş necmi abi
@CanEmre neden bizden uzak düşmüş öyle bir ara gördüm tokalaştım sonra kaybettim @MURAT

Çevrimdışı Caner

Ya ben kamerayı kendim için istemiyorum zaten nasıl olsa çok belirgin şeyler olmadıkça yine statta tam ne döndüğünü anlamicam. @Efe abi görsün de o anlatsın diye istiyorum öyle daha heyecanlı =D

Çevrimdışı Tolga

bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öğretmenler Günün Kutlu Olsun @ZEKI Abii....

ve diğer tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun...

Çevrimdışı emredogum

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar beklentileri yine yüksek tutmayın.eskisinden biraz daha yakından ve hareketli olacak.zoom özelliği filan kullanamayacaksınız.haklı gerekçeler var.şifre çözücü @Efe dekoder yanında hediye :lol:
:kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Başta @ZEKI abi ve @kcptl hocam ( neredesin hocam :( ) olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.  :)

Çevrimdışı murat

@CanEmre neden bizden uzak düşmüş öyle bir ara gördüm tokalaştım sonra kaybettim @MURAT
,yanıda arkadaşları vardı galiba çok uzak değildi birde mabet varken oturmak mümkün değil :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

File muhabbeti geçmiş bncede olmamali geçenlerde PLde yaya toure genç bi taraftari topla vurdu mac sonu özür maiyetinde ``özür dilerim`` yazili bir forma hediye etti taraftara , konulmasına gerek yok yani futbolcularla iletişiminde sağlar bir nevi birde taraftarın uyumamasini sağlar her an bir top gelebilir diye maçadaha iyi konsantre olurlar :eyes
Sabri emekli olur zaten seneye kadar, o yüzden bi sıkıntı yok :)
Korku akıl katilidir.