Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AŞO

Günaydınlar
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.
@Necmi abi resimde tam benim olduğum yerden kesmişsin valla kendimi zor gördüm  :icool:
Bu arada ne tarafta oturuyordun sana yakın istasyon bakıyım.
Biliyorsun Herşey Beşiktaşımız için  :D

Bu arada kart bulamayan alamayan olursa bana haber versin elimden geldiğince ulaştırmaya çalışırım. :tabe:

Çevrimdışı emredogum

Gunaydinlar...

Ogrenmek istegidim birsey var dunku kasimpasa macindan sonra bunu kesinlikle ogrenmem sart. Vodafone arena yeni acik trubunu alt trubun ortasindan kombine aldim. Sorum su acaba kale arkasinda File olucakmi umarim olmaz insan kendini kumes te hissediyor ve bir zaman sonra gozlerde yoruluyor. :s20: :akuma:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 09:01:55 emredogum ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydinlar...

Ogrenmek istegidim birsey var dunku kasimpasa macindan sonra bunu kesinlikle ogrenmem sart. Vodafone arena yeni acik trubunu alt trubun ortasindan kombine aldim. Sorum su acaba kale arkasinda File olucakmi umarim olmaz insan kendini kumes te hissediyor ve bir zaman sonra gozlerde yoruluyor. :s20: :akuma:
valla orası meçhul ama olacak gibi duruyor yoksa fotoğrafımızı çeker topçular :D @emredogum

Çevrimdışı emredogum

valla orası meçhul ama olacak gibi duruyor yoksa fotoğrafımızı çeker topçular :D @emredogum

yeni yapilan cogu stad ta var bu sknti hicte hesap edemedim bu olayi -_- Acaba kombineyi ayni trubun icinde baska yere alma gibi sansimiz varmi  :evillol: :bawling: Gerci ben Vodafone Arena da numaraya gore oturacagimizi sanmiyorum ama  :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni yapilan cogu stad ta var bu sknti hicte hesap edemedim bu olayi -_- Acaba kombineyi ayni trubun icinde baska yere alma gibi sansimiz varmi  :evillol: :bawling: Gerci ben Vodafone Arena da numaraya gore oturacagimizi sanmiyorum ama  :busted_cop:
sanırım yoktu değiştirme.. ama numaraya göre oturmaz isen koltuğunda  problem olursa senin başın yanar sisteme göre :) @emredogum

Çevrimdışı emredogum

sanırım yoktu değiştirme.. ama numaraya göre oturmaz isen koltuğunda  problem olursa senin başın yanar sisteme göre :) @emredogum

O zaman gecmis olsun  :s20: :tabe:

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar,
Tüm Öğretmenlerimizi bu mutlu gününde kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üstü açık otopark olsun yormayın bizi fazla :eyes
Otopark ve yüzme havuzu karışık olur o zaman :) Aslına bakılırsa iyi gelir kaynağı olur boğaz manzaralı yüzme havuzu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

"Siz istediniz, bize de yapmak düşer! Taraftarımız Vodafone Arena’yı daha iyi bir açıdan 7/24 izlesin diye çalışmalarımız başladı. Bu süre içerisinde canlı yayınımız geçici olarak servis dışı olacak"
VODAFONE ARENA

Çevrimdışı tarik33

Bu güzel haber işte başkan 29 Aralıkta biter demişti hadi aksilik oldu bir ay sarksa ocak sonu artı üç ay nisan biter mayıs ta Antep olmadı Konya maçını oynayabiliriz  :sevinc

Not: çatının bazı bölümleri yapılırken ince işçilik ve çim işleride yapılabilir diye düşünüyorum

Saha zemini isini nasil yapicaz abi? Cati bitmeden vincler sahadan cikamiyor, vincler cikmadan, saha zeminine basliyamiyorlar, basladiktan sonra zemin, drenaj, sulama, hibrid cim, cimlerin oturmasi, felan en az 6-8 hafta. 2015-2016 sezon acilis macina aslanlar gibi hazir olur hersey diye dusunuyorum. Birakalim gec olsun ama saglam olsun. 2 mac seyretmek birsey degistirmicek ama 2 mac seyredelim diye islerin hizli halledilip daha sonra ciddi sikintilarin ortaya cikmasi klubu hem maddi hemde manevi anlamda cok ciddi sikintiya sokar.

ysariusta

• Ziyaretçi

aktivasyonunuda yaptım @aktar_ismail yanlız bildiğim lukoil istasyonu yok yakıtı nerden alacağız :D
@Necmi Abi, Kadıköy yönünden kozyatağı yan yol devamında var bir tane. Yanlız tabi oraya gidip gelirken yarım depo harcarsın o ayrı konu.  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

"Siz istediniz, bize de yapmak düşer! Taraftarımız Vodafone Arena’yı daha iyi bir açıdan 7/24 izlesin diye çalışmalarımız başladı. Bu süre içerisinde canlı yayınımız geçici olarak servis dışı olacak"
VODAFONE ARENA

Herkese günaydın @ilhan Abi bugün 4. günün şafağı hazırlıklı olalım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese günaydın @ilhan Abi bugün 4. günün şafağı hazırlıklı olalım :D
Açılsın sen @Efe abiyi seyret o zaman :D @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Açılsın sen @Efe abiyi seyret o zaman :D @Serkan7738

sevgilimin bir gülüşü var sanırsın obitaş testerelere beton döküyor :) hadi bakalım bugün vodafonearena sitesini f5 lere boğalım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

sevgilimin bir gülüşü var sanırsın obitaş testerelere beton döküyor :) hadi bakalım bugün vodafonearena sitesini f5 lere boğalım :D
seni obitaşçı gördüm bu aralar  :naughty: @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

seni obitaşçı gördüm bu aralar  :naughty: @Serkan7738

çiçeklerin garip gurup şekilsiz betonlarına uyuz oldum simetri hastalığı var bende  :evillol:@SDemirsoy

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın kamera bugün yetişmez bence ama bakalım  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı onurt

Dün başkan çok net bir şekilde bu sene vodafone arenada 3-4 maç oynamak istiyoruz dedi. yani sembolik 1 maç, ya da şampiyon olursak şampiyonluk turu değil.

kendi sahamızda ligde son 3 maç 3, 17, 31 mayıs,
türkiye kupasında kendi evimizde oynayabileceğimiz son maç, yarı final; 1 nisan veya 15 nisan,
uefa kupasında kendi evimizde oynayabileceğimiz son maç, yarı final;24 nisan veya 1 mayıs,

şu fikstüre göre özel maçları saymazsak kendi sahamızda
son 3 maçı oynamak demek stadın nisan sonu maç yapılacak duruma gelmesi demek,
son 2 maç olrusa mayıs ortası,
son maç olursa mayıs sonu statın maç yapılabilir duruma gelmesi demek.

ne kadar mümkün bilmiyorum ama çatı için kabanın bitiminden sonra 2.5 ay hesaplamamız gerekiyorsa zemn için 1,5-2 ayımız var demektir.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

@aktar_ismail Abi yapma böyle şeyler elim ayağım titredi heycandan  :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar mabet twitten foto paylaşıyor, bi el atın şu işe

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar...

Beşiktaşım kazanmış , gün içinde kamera açılması bekleniyor. Öğretmen olan tüm dostlarımızın , kardeşlerimizinde öğretmenler günü kutlu olsun.

ptesi sendromu da yok. sadece akşama lider kalabiliriz onun vermiş olduğu bir sendrom var.

Dip not: Eşim öğretmen güzel bir önerisi olan varsa gün için bekliyorum  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydınlar...

Beşiktaşım kazanmış , gün içinde kamera açılması bekleniyor. Öğretmen olan tüm dostlarımızın , kardeşlerimizinde öğretmenler günü kutlu olsun.

ptesi sendromu da yok. sadece akşama lider kalabiliriz onun vermiş olduğu bir sendrom var.

Dip not: Eşim öğretmen güzel bir önerisi olan varsa gün için bekliyorum  :ok: :ok: :ok:
Çiçek göndereceksin Abi , ne önerisi :D :boxin: