Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676378 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

gelen malzemelerin ne olduğunu bilmiyorum :busted_cop: ama kapalıdan başlar :D
anladım senden alabileceğimiz her bilgi bizim için çok önemli   :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

tahminimce 1 aralık gününe kadar obitaş 2 tabla betpnlayacak 3.tabla 1 aralık günü son tabla olan 4.tablada 4 veya 5 aralık günü betonlanacak benim tahminlerim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

tahminimce 1 aralık gününe kadar obitaş 2 tabla betpnlayacak 3.tabla 1 aralık günü son tabla olan 4.tablada 4 veya 5 aralık günü betonlanacak benim tahminlerim :icool:
yani meali  @Mehmet bir çikolata birde genc bir kardesimize gururlan thsirtü alip resmini burada paylaşıyor  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çatı için istediğimiz oldu aralık ayı içinde başlayacaklar kaba bitene kadar biten bölümlerde çalışacaklar ve zamandan tasarruf sağlanacak kabanın tam bitmesi beklenmiyor buda beni rahatlattı açıkçası kapalıda şuan çatı sütunları takılabilir demir halatlar serilebilir başka iş yok orda diğer bölümlerede bittikçe geçecekler harika tam düşündüğüm gibi :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yani meali  @Mehmet bir çikolata birde genc bir kardesimize gururlan thsirtü alip resmini burada paylaşıyor  :evillol:

aynen şimdiden geçmiş olsun diyelim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Ocak 15 olmadan obitaş ayrılır stattan..! alacalı düşünsün prekast montajlamak için  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi öyle diyorsun ama geçenlerde İhsan Coşkun ile yapılan röportajda stadın drenaj işlerinin bittiğinden bahsetmişti.
Hatta röportaj evvelinde yine güçlü bir yağmur vardı ve o da övünerek "bakın bu kadar yağmurun altından stadta hiçbir su birikintisi yok."
"Stadın drenaj sistemi kendini ispatlamış ve bu sınavı geçmiştir." şeklinde beyanlarda bulundu. Ben burada drenaj sisteminin tamamlandığını
anlıyorum. Ancak her iki köşede birikmiş sular var. Yanılmıyorsam oralara gerekli borular da takılmıştı temel esnasında.
Ya borular şu anda bilerek kapatılmış durumda ya da bir sorun olma olasılığı var.
şu anda yapılan zemin drenajı saha drenajının yapılması için sahanın yükseltilmesi lazım stad başladığı günden bu güne adamın ağzından tek doğru laf çıkmamış hala ihsan coşkunun sözlerine itibar eden varmı adama stadın adını sorsan söyleyeceğinden şüpheliyim boş verin onu ciddiye almaya gerek yok stad bu kadar gecikme yaşadıysa birinci sorumluluk onun işden zerre kadar anlamamasıdır acaba drenajın ne olduğunu biliyormu adamı orda tutmalarının tek nedeni herhalde geçmişten gelen vefa borcu @tedd

Çevrimdışı Oktay

Ocak 15 olmadan obitaş ayrılır stattan..! alacalı düşünsün prekast montajlamak için  :evillol: :evillol:
diyosun  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 23:06:54 ALI RIZA ]

Çevrimdışı bjk_mabet

drenaj için bir sıkıntı yok su birikintisinin nedeni o köşelerdeki rampanın oradaki yüksek gerilim hattına ekskavatör zarar verdi ve elektirikler kesilmek zorunda kaldı o yüzden drenajı dışarı boşaltan pampalar çalışmıyordu ama stat bittiğinde böyle bir sıkıntı yaşanmayacak....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi ne sorucam,, simdi bu biten prekastların oldugu yerlere merdivenler yerleştirilmeli diye dusunuyorum?? bence zamanı geldi birde onun içni zaman kaybetmeyelim?? kabayı ocak bası gibi bitiriceklerse bunuda bence yapmaları gerek sekteye ugratmasın??
işi sekteye uğratacak bir şey değilki o şirketin programındadır zamanı geldiğinde yapar hiç bir şirket orda gerekli olandan bir gün bile fazla kalmak istemez @WarrChief

Çevrimdışı Oktay

@Oktay :)

Arkadaşlar sayfaya girip begen felan yapabilir misin ?
http://yemeginbilgesi.blogspot.com.tr/
@ALI RIZA sen esas bombayı kaçırdın @aktar_ismail herkese Dopinkli şeker dağıttı 90 dk yerimizde duramadık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sen esas bombayı kaçırdın @aktar_ismail herkese Dopinkli şeker dağıttı 90 dk yerimizde duramadık  :evillol: :evillol:
resim felan yok muydu deney sonuc vermiş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Bugun ekrem gider heralde fotoya ayrintili foto lazim bugun :icool:
artık yarın kameradan bakarsın @Efe ayrıntıları görmek için hemde hareketli olanından :D

artık yarın kameradan bakarsın @Efe ayrıntıları görmek için hemde hareketli olanından :D

:sevinc inşallah

Çevrimdışı TØLGA

yarin acilmazsa kamera güneyden gondorlular gelecek ona göre @rubi_tobin  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Gol sevinçleri bile bir enteresan oldu  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

o neydi öyle ya sayesinde bütün organlarımın yerini tespit ettim :D arkadaş @Geovani ha bere elime tutuşturuyor maçın heyacanı atıyorup ağzıma gidiyor ama fene gidiyor :o_o:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin acilmazsa kamera güneyden gondorlular gelecek ona göre @rubi_tobin  :evillol:

saruman hoca efendi ork ordusunu salacak vodafone arenaya @rubi_tobin  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:sevinc :sevinc :super: :super: harika haber abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

bi fışkırtıcı geçti şimdi saha ortasından eski açık testerelere gelmiş olmasın  :icool:
yarin artik net net izleyeceksin @Efe  az kaldi.. tahminen 18 saat kalmistir.