Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676415 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı aa.aslan

o konu mulak biraz sıra sayısı artmadı diyorlar ana yükseklik değişmiyor sadece aradaki yedi metre dört metreye düşmüş ama bilgim yok bizde her bilgiye ulaşamıyoruz bazı konularda duvara toslanıyor buda öyle bir durum kime sorduysam ellerini açıp başlarını büküyorlar :D @aa.aslan
Sıra sayısı artmadı ise çatının yüksekliği düşmüştür abi tribünler yine 30 metredir saha zemininden bakıldığında.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Bugun ekrem gider heralde fotoya ayrintili foto lazim bugun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yagmur hafif cok etki etmiyor sahaya isler ayni hiziyla suruyordur su obitasin tablalara bugun bakmak lazim ne hale geldi tam olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

Arkadaşlar iyi günler,yeri burası degil ama sormam lazım.Adanada oturuyorum malum Beşiktaş buaraya geliyor kupa macına,daha passolig almadım  a.demir maclarınada gitmiyorum.passolig kartını Beşiktaş olarak almak istiyorum,muhtemelen o macta Beşiktaş taraftarına ayrıln yerden bilet bulamicam,a.demir tarafında Beşiktaş passo kartıyla bilet alabilirmiyim?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı attila_metu

kırılmaz o Beşiktaşıda Beşiktaşlıyıda gönülden seviyor ama insanlar bazen kendini bilmiyor malesef ne dediklerinin nerde olduklarının farkında değiller. Bütün gün kendi kendilerini doldurdular bir beklenti içerisine soktular sonra kendi kendilerini hayal kırıklığına soktular çoğunluğunda mabetin söylediklerini dinlediğini sanmıyorum bazı önemli bilgileri kapalı verdi herkesin merak ettiği ve yarın bunları sormaya devam edecekler çünkü dinlemediler dinleselerdi tepki verirlerdi bir iki kişi tepki verdi o kadar o mesajlarıda ben sildim aslında açıklanması doğru değildi bu gün mesela kimse gündeme getirmedi :D son bir haftada mabet kamera ve koltuk dizaynıyla ilgili bilgi verdi ama hala soruyorlar çünkü kimsede geriye dönüp okuma alışkanlığı yok

@Necmi abi, tüyo yu farkettik ama sen sildiğin için biz de caktirmiyoruz. Görmedik duymadık bilmiyoruz.

Çevrimdışı quentine83

günaydın ahali....duble zaferlere....bol ilerlemeli , bol betonlu bir güne
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı dogu1903

günaydın herkese

bu vinci buradan nasıl çıkarmayı planlıyorlar  :alala:

Çevrimdışı Efe

Ogle arasindan sonra tum vincler donmeye basladi eski aciktaki 2 testere kirisi bu gece betonlanabilir bitmez uzereler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

günaydın herkese

baska bi vincle :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı quentine83

@Efe eski açık kalan 3 tane testere kiriş için hala iskele kurmadılar .özel bir sebebi mi var.orası dönüş mü oluyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mkandirmaz

Alıntı yapılan: Kartal1903 link=topic=878.msg10284a6#msg102846 date=1416736900
Arkadaşlar iyi günler,yeri burası degil ama sormam lazım.Adanada oturuyorum malum Beşiktaş buaraya geliyor kupa macına,daha passolig almadım  a.demir maclarınada gitmiyorum.passolig kartını Beşiktaş olarak almak istiyorum,muhtemelen o macta Beşiktaş taraftarına ayrıln yerden bilet bulamicam,a.demir tarafında Beşiktaş passo kartıyla bilet alabilirmiyim?
kardeş  Demirspor klübü izin verir ise girebilirsiniz aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum daha bu gün sordum passolige . Misafir takım olduğu için Demirspor klübü Beşiktaş logo lu karta vermeyebilir ( çok saçma bişey ama malesef boyleymis) yani herşey ev sahibi klübe bağlı logo kısıtlama hakkına sahipler miş.
AdanaSpor

Çevrimdışı asi_kartal

Sıra sayısı artmadı ise çatının yüksekliği düşmüştür abi tribünler yine 30 metredir saha zemininden bakıldığında.

Bende merak ettim şimdi ayrıca yeni açık 3 sıra eklenecekti ne oldu acaba ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı forzatunga

hızlı davranırsan beşiktaş için ayrılan biletlerden alamaman için bir neden yok.Kartın gelmesine gerek yok çünkü sen kayıt ol Beşiktaş passo lig kartını seç,  tetikte bekle biletler çıkar çıkmaz tıkla  :D sonra maç günü tek girişlik kartını alır girersin maça.

Çevrimdışı Erdinç

merhaba arkadaşlar kasımpaşa maçına biletim var -KUZEY ALT D 3 15-  ufaklık rahatsızlandı gidemicem maça gidebilcek arkadaş varsa bana dönüş yapabilirmi.

(transfer yapılmıştır teşekkürler)

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 15:14:45 Erdinç ]

Çevrimdışı riza calli

Kusura bakmayın konu disi ama basaksehir stadina anadolu yakasından nasil gidilir

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydın herkese

Kaldırarak :)

Çevrimdışı quentine83

eski açık ta çalışma yok sanırım. marttan beri devam eden eski açık nasıl olsa biter mantıgıyla aralıga kadar sarktı .hep ara tribün gözüyle bakıldı.kapalı yapılırken arada yapıldı.numaralı yapılırken arada yapıldı derken hala bi dünya işi var....yanlış strateji bence...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erdinç

@SDemirsoy Kuzey trübününden bilet var gidebilecek arkadaş varmı boş kalmasın.

Çevrimdışı WarrChief

Ucuz derken ? Ben pek birşey anlamadım biraz açarmısın kardeşim

bizim egerki ihale sartlarıyla değil yani pazarlıksız olsa stadın maliyeti 150milyona cıkardı,, fakat biz bunu 100e indirdik

fakat 250milyonumuz olsaydı cok daha farklı olurdu işler mesela soyle acalım,,malzeme kalitesi değişirdi,, daha cok cesit arasında seçim yapılırdı,  daha farklı catı daha farklı kolltuk daha farklı mimari gibi gibi seylerle maliyeti etkileyen seyler değişirdi:)) ben memnunum stadımızdan ama daha iyisi tabiki olurdu fakat ne gerek var bize macı kazandırıcak atmosferi saglasın gerisi cokta onemli değil:)) politik oldu tabiki onemli ama artık yapılan bir olusumu bu sekilde değerlendirmek simdilik gereksiz derim hocam
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 13:54:39 WarrChief ]