Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe obitaş en büyük tablayı mı atacak acaba _? uzattıkca uzatıyorlar beton rekoru da kırarlar..:! arka taraf üst taraf süper gidiyor otoparkı da kaşla göz arasında çıkartıyorlar

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

stad bitmiş sanki rotuşları kalmış gibi.artık son düzlükteyiz.ilk defa bu kadar heyecanlandım... :ebebe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

3-4 haftadır çiçeklerde bi yavaşlama var. işçiler mi değişti şantiye şefimi yoksa başka bişey mi bilmiyorum obitaşa göre yavaşladılar

Çevrimdışı quentine83

kameranın önünde testere kirişin arkasına bişey yazmışlar boyayla okuyamadım..... :iscrewy:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

kameranın önünde testere kirişin arkasına bişey yazmışlar boyayla okuyamadım..... :iscrewy:
BJK Türkiye

Çevrimdışı cagdas44

3-4 haftadır çiçeklerde bi yavaşlama var. işçiler mi değişti şantiye şefimi yoksa başka bişey mi bilmiyorum obitaşa göre yavaşladılar

Çiçeklerdeki yavaşlama işçiden ziyade işle alakalı şuan, çok ters bir yerde çalışıyorlar, numaralı nispeten rahat olsada birleşim alanı zorluyor çünkü altından trafik geçiyor, trafik nuamralı içine kaymadan orada yeterli hızı alamazlar, üst testerelerde eski açıkta yeni tabla alanı kalmadığı için baya yavaşladı. Bir ihtimal bu testereler bitince ekip bu hafta bittikten sonra numaralı üstten kolon testere işine kayabilir.

Çevrimdışı serti67

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 16:47:43 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı manyak1903

kırılmaz o Beşiktaşıda Beşiktaşlıyıda gönülden seviyor ama insanlar bazen kendini bilmiyor malesef ne dediklerinin nerde olduklarının farkında değiller. Bütün gün kendi kendilerini doldurdular bir beklenti içerisine soktular sonra kendi kendilerini hayal kırıklığına soktular çoğunluğunda mabetin söylediklerini dinlediğini sanmıyorum bazı önemli bilgileri kapalı verdi herkesin merak ettiği ve yarın bunları sormaya devam edecekler çünkü dinlemediler dinleselerdi tepki verirlerdi bir iki kişi tepki verdi o kadar o mesajlarıda ben sildim aslında açıklanması doğru değildi bu gün mesela kimse gündeme getirmedi :D son bir haftada mabet kamera ve koltuk dizaynıyla ilgili bilgi verdi ama hala soruyorlar çünkü kimsede geriye dönüp okuma alışkanlığı yok
abi sıcakken yazmadım , bir de zaten o kadar silinmiş üzerine gitmeye gerek yok dedim.Ancak aklımdakini söylemeden edemeyeceğim.Konu hala mabet ekseninde kalmış.ben ona üzülüyorum.

1.si hatanın büyüğü mabette değil ,sitenin twitter hesabından mabet çok önemli bilgiler açıklayacak diye yazan kişide.sorunun kaynağı orası çünkü.olayı en çok büyüten kaynak.çok önemli bilgiler.

2.si mabetin dikkatsizliği diyelim çok genel düşünemedi.belki twitter da yazılan mesajdan bile haberi yoktu.bomba yazdı ardından burası ziyaretçi akınına uğrayacak dedi.mabetin o gün yazdığı mesajlara bakınca mabetin bir şey yaptığı yok zaten bundan başka.Düşünemedi derken de ziyaretçi akını olacak yazıp akşama herkesin canlı yayında gördüğü locaların başka halini yayınlaması oldu.başka bilgi yazdıysa da silindiği için çoğu kişi görmedi zaten.

yani bundan ders çıkarılmadığını görüyorum.hala mabet etrafında dönüyor.belki de sitenin o gün o ilgiyi almasından memnunluk olabilir, o yüzden de çok fazla insanların doğal haline karışılmadı ve olayın büyümesine engel olunmadı.benim görüşüm budur.mabetle alakalı bir durum görmüyorum ben.

şuraya akşam 23:00 bekleyin desem beni kimse takmaz, hatta gerçekten önemli bir bilgi paylaşacak  olsam ve twittera size yazdırsam ,akşama çok önemli  bilgiler beşiktaş arenada diye beni bile takarlar üstüne bunu diyecek olan kişinin mabet olduğunu düşün etkiyi düşün.yani olayı mabette bırakmayın derim naçizane.

mabette bırakmayın derken mabet ekseninde düşünmeyin.buna bir cevap da beklemiyorum ,kendi içinizde cevabı/çözümü bulup bunun bir daha olmamasını sağlayın yeterlidir.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 17:10:54 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

BJK Türkiye
geçenlerde stadın yakınındaki mobeseleri tarif etmiştin.o gün baktım kamera değişemedim.şimdi bir daha kurcalayacağım.

http://tkm.ibb.gov.tr/ buraya giriyorum.altta "yoğunluk" var ona basınca yukarıda kameralar geliyor.yanlamasına "trafik kameraları" yazıyor.Buradan sonrasında daha çok kamera bulamıyorum.Sadece o ekrandakiler var.Bir el atsan : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı denilanz

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7

Yeni açık arka taraf stad görünüşü

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 17:19:17 denilanz ]

Çevrimdışı denilanz

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7

Perde betonu dökülüyor

Konu Beşiktaş olunca stadındaki perde betonu bile siyah çıkıyor :)