Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680241 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Üniversiteye girelim de gerisi gelir heralde bir şekilde :alala: İyi geceler herkese :uyucam:
Iyi geceler :bye:

Çevrimdışı halvetifarazi

istanbuldaysan bir gün buluşmalarımızdan birine katıl yüz yüze konuşalım bunları burda her şey söylenemiyor bu pazar maçtada görüşebiliriz gelebileceksen @halvetifarazi
Çok isterim ama maalsef istabul dışındayım Ankaradayım Necmi Abi. Semte yılda 2-3 maç için anca gelebiliyorum. Buraya geldiğinizde yanınıza gelmek istedim ama ben müsait olamadım. Hayırlısı artık.

Çevrimdışı F1RAt

Benim anlamadığım  tribün yazısı ve çatı projesi taraftardan neden saklanır?   :alala:

Sanirim kapali da Vodafone yazacak, BJK kucuk Vodafone buyuk yere yaziliyor diye taraftar in elestirisinden cekiniyorlar ve bu yuzden su anda soylemek istemiyorlar.

Çevrimdışı Deniz

15 gün içinde tamamen yapılmasını beklediğimiz tablalar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu da eski açık tribününün bittikten sonra tahmini hali..(dalgasız düz)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı megiddo

Bu da eski açık tribününün bittikten sonra tahmini hali..(dalgasız düz)
güzel görünüyor bizim stadta da böyle durursa hiç sırıtmaz, bu arada hangi stad bu?

Çevrimdışı megiddo

an itibariyle mesajlar mı siliniyor? sayfa sayısı giderek azalıyor mu bana mı öyle geliyor  :alala:

Çevrimdışı Ardau

@bjk_mabet abi fotoğraflar ve bilgi için çok teşekürler. :claps:
eve gelip anca bakabildim. türk kahvesi gibi geldi :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi fotoğraflar ve bilgi için çok teşekürler. :claps:
eve gelip anca bakabildim. türk kahvesi gibi geldi :)
afiyet olsun:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

an itibariyle mesajlar mı siliniyor? sayfa sayısı giderek azalıyor mu bana mı öyle geliyor  :alala:
yapılan eleştiri dozu fazla olunca @bjk_mabet ten Tüm forum adına özür dileyerek eleştiri yazılarını sildim...!

Çevrimdışı ilhan

yapılan eleştiri dozu fazla olunca @bjk_mabet ten Tüm forum adına özür dileyerek eleştiri yazılarını sildim...!
Sıkma canını mabet kardeşim, şimdiye kadar yaptıklarını biliyoruz. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim

Çevrimdışı bjk_mabet

özür dilenecek birşey yok :) biz burada bir aileyiz ...ne kırılır ne küseriz omuz omuza tribünde yine Beşiktaşım deriz. :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı If Else

özür dilenecek birşey yok :) biz burada bir aileyiz ...ne kırılır ne küseriz omuz omuza tribünde yine Beşiktaşım deriz. :ok:

Mabet sen şimdi böyle söyleyince, sen ve buradaki bütün dostlarımla omuz omuza maç izlemeyi ne kadar özlediğimi farkettim :bandit:

Insanın Beşiktaş'ından uzakta olması ne zor şey ya  :bandit:

İstanbul'daki Beşiktaşlı dostlarım, diğer herkes sizin gibi bunun kıymetini bilse keşke  :bandit:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

evet insanlar saygısızca üslup kullanınca mecburen silinmek zorunda kalındı bazen taktir etmeyi bilmiyorlar birileri sanki bilgi vermek için görevlendirilmiş gibi haraket ediliyor öğleden beri insanlara yüksek beklenti içinde bulunmayın diyorum ama sürekli kendilerini kandırdılar bekledikleri bilgileri Başkandan başka kimse açıklayamaz açıklayanda bir daha o şantiyenin kapısından içeri giremez birde olayı bu yönüyle düşünmek gerekiyor bjk_mabet çok iyi niyetli bir şekilde bilgi paylaşıyor bazen bilgilendirmemesi gereken şeyleride kapalı vaziyette söylüyor bazen duygusal davranıp dozu kaçırdığında ben süratle silmek zorunda kalıyorum aslında kelimeleri takip ettiğinizde o kadar çok şey öğrenirsinizki aslında bu gecede en çok merak edilen bir bilgiyi tam bir bomba bilgiydi açıkladı ve o mesajını sildim evet bilgi verecektir ama taktir edrsinizki konumunu riske atacak bir bilgiyi vermesi zaten doğru değil o yüzden eleştirinizi yaparken oturup öncelikle bu durumu tahlil etmeniz gerekiyor bu forum insanları yanlış bilgilendirmek için kurulmadı aynı zamanda Beşiktaşımıza zarar vermek içinde kurulmadı o yüzden bazı şeylerin konuşulmamasını hoş görün stad bittikten sonra konuşacağız bunları o zaman hak vereceğinizi biliyorum çünkü hepimiz Beşiktaşlıyız ve asla kulübümüze bir zarar gelmesini istemeyiz biz tarafsız haber sitesi değiliz köküne kadar tarafız ve Beşiktaşımızın menfaatlerinin tarafındada olmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı Erdinç

bjk_mabet paylaşım için gönülden teşekkürler.
büyük beşiktaş ailesiiiii allah rahatlık versin :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

evet insanlar saygısızca üslup kullanınca mecburen silinmek zorunda kalındı bazen taktir etmeyi bilmiyorlar birileri sanki bilgi vermek için görevlendirilmiş gibi haraket ediliyor öğleden beri insanlara yüksek beklenti içinde bulunmayın diyorum ama sürekli kendilerini kandırdılar bekledikleri bilgileri Başkandan başka kimse açıklayamaz açıklayanda bir daha o şantiyenin kapısından içeri giremez birde olayı bu yönüyle düşünmek gerekiyor bjk_mabet çok iyi niyetli bir şekilde bilgi paylaşıyor bazen bilgilendirmemesi gereken şeyleride kapalı vaziyette söylüyor bazen duygusal davranıp dozu kaçırdığında ben süratle silmek zorunda kalıyorum aslında kelimeleri takip ettiğinizde o kadar çok şey öğrenirsinizki aslında bu gecede en çok merak edilen bir bilgiyi tam bir bomba bilgiydi açıkladı ve o mesajını sildim evet bilgi verecektir ama taktir edrsinizki konumunu riske atacak bir bilgiyi vermesi zaten doğru değil o yüzden eleştirinizi yaparken oturup öncelikle bu durumu tahlil etmeniz gerekiyor bu forum insanları yanlış bilgilendirmek için kurulmadı aynı zamanda Beşiktaşımıza zarar vermek içinde kurulmadı o yüzden bazı şeylerin konuşulmamasını hoş görün stad bittikten sonra konuşacağız bunları o zaman hak vereceğinizi biliyorum çünkü hepimiz Beşiktaşlıyız ve asla kulübümüze bir zarar gelmesini istemeyiz biz tarafsız haber sitesi değiliz köküne kadar tarafız ve Beşiktaşımızın menfaatlerinin tarafındada olmaya devam edeceğiz.
@Necmi abi anlamadığım konu da tam bu sonuçta işler ihale ile veriliyor herşey açık ortada tribünlerin koltuk dizaynlarını bize 3 ay önceden verseler ne olur ki veya kaplanan bir küfenki taşının fotosunu gönderseler ? aslında bunları kulübün yapması gerekiyor diye düşünüyorum. 

Çevrimdışı megiddo

sabah girdim bi ara sakindi sonra akşam girdim foruma belki 25-30 sayfa yazılmış anormal bişey olduğunu anladım meğerse mabetin bir iki mesajı etrafında baya bir muhabbet dönmüş ve dozu aşılmış eleştiriler gördüm bende ama hepsini okuyamadan çoğu silinmiş sanırım, bu forum bu dostluk bu noktaya kadar geldiyse bunda mabet in büyük katkısı var, insanlar kendi beklentilerini tatmin etmediği için birini kötü eleştirmemelidir neticede mabet bize bilgi vermek zorunda da değil bilgi verdiği için bizim ona teşekkür borcumuz vardır.

Çevrimdışı Geovani

@Necmi   abi süper yazmışın...@bjk_mabet süper bi kardeşimiz ve inanılmaz iyi bir BEŞİKTAŞ lidır...Bilgi paylaşma gibi bi zorunluluğu yok aslında,bence eleştirilecek hiç bi yönü yoktur aksine ne kadar teşekkür etsek azdır..Yaklaşık bir senedir yaptığın bilgilendirmeler, bugünkiler  ve dostluğun için sonsuz teşekkürler canım kardeşim @bjk_mabet... pazar günü omuz omuzayız gene inş...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Evt stadta calismalar hizli sekilde suruyor eski acik testere kirisleri ve yatay kirislerde yine stunlarda calismalar hizli kameradan ancak bunlari gorebiliyorum hafta ici bu durum degisecek insallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

@bjk_mabet herşey seninle başladı sana ve Yasaklı Link[/member] 'ye ne kadar teşekkür etsek azdır, Allah sizden razı olsun.

Çevrimdışı Emre.Guler

Geçenlerde @bjk_mabet bir resim paylaşmıştı büyük iihtimalle yeni açık dış kolonlar bunlar.

Resimde soldaki kolonda bir oyuk kısım var sebebini bilen varmı?

Geçenlerde @bjk_mabet bir resim paylaşmıştı büyük iihtimalle yeni açık dış kolonlar bunlar.

Resimde soldaki kolonda bir oyuk kısım var sebebini bilen varmı?

Büyük ihtimalle o oyuktan yağmur suyu toplayan borular geçecek..Bu arada herkese günaydın :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Büyük ihtimalle o oyuktan yağmur suyu toplayan borular geçecek..Bu arada herkese günaydın :)

o boruları gizli yapıyor olmaları lazım. Yani bu şekilde yapılırsa çirkin bir görüntü olur borular dışarıdan gözükürse

o boruları gizli yapıyor olmaları lazım. Yani bu şekilde yapılırsa çirkin bir görüntü olur borular dışarıdan gözükürse
[/quote
Küfek]i taşı kaplanacak ya :)