Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Abi hazır elin değmişken koltuk renklerini de ifşa etsen :iblush:  @bjk_mabet
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjk_mabet peki renkler nasıl? Mavi yok herhalde. Üst siyah alt beyaz mı oluyor. Sanki öyle görünüyor

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıgı altı biliyoruz üst diyorum mabet resmine göre diyorum çıkış kapısı yok mu diye...! 
dikkatini çektiyse komple üst kat yok zaten fotoda çıkış kapısıda olmaması normal  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çatı projesi 3 dk önce elime geçti :)

oo çok sert hayırlısı olsun bi incele bakalım yorumlarını beklerim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@bjk_mabet, senin canın sağolsun sağol varol, bunlarda çok güzel haberler özellikle koltuk dizaynı çok güzel duruyor, yanlız yeni açıkta BJK yazacaksa kapalıda ne yazacak ? Şimdide bunun derdi aldı beni   :alala:

Çevrimdışı ilhan

ben beklentiyi bu kadar büyütmedim akşamı bekleyin sadece dedim...
varsa bir kusurum affola :by2:
Ne kusuru kardeşim bilgi bilgidir.Paylaştın sağolasın

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabetin attığı foto yeni açık alt sadece

tamam yeni fark ettim yan dan bakınca  :ok: üst gördüm de...!

Çevrimdışı halvetifarazi

yanlış biliyorsun final için elit katagori gerekiyor doğru ama kapasite kuralı yok en azından yazılı yok zaten elit katagori olması için bir takım koşulları koymuşlar bizim stad elit katagoride değilse avrupada elit katagoride stad yok demektir @halvetifarazi biz uefa nın bütün mevcut elit standartlarını taşıdığımız gibi artı bir çok özelliği de barındırıyoruz tartışmasız avrupanın en iyi stadı yapılıyor dünyanında en iyi dört stadından biri avrupada yeşil bayrak alan stadyum yok bildiğim kadarıyla sanırım avrupanın ilk yeşil bayraklı stadyumu olacak siz orda gerçekten ne yapıldığının farkında değilsiniz böyle konuştuğunuza göre kullanılan her malzeme özel olarak seçiliyor doğa dostu uluslar arası standartlarda malzeme kullanılıyor avrupada eşi olmayan stadvision teknolojisi uygulanıyor elit stadlar bizim altımızda kalıyor
@Necmi

Neden yazdıklarım yanlış anlaşılıyor bilmiyorum. Forumda stad hakkında en ufak bir eleştiri yapılınca veya olumsuz konuşulunca tepki alınıyor. Ben stadımız hakkında çirkindir veya kötüdür demedim. İyisiyle kötüsüyle nasıl bir stad ortaya çıktığının çok iyi farkındayım. Stad inşaatı takip etmeye tt arena'dan başladım. Ve şimdi kendi stadımızı takip ediyorum.

Uefa bir stada elit kategori unvanı verirken stadda kullanılan malzemeyle yada yeşil bayraklı olmasına bakmaz. Uefanın kendine göre kriterleri vardır. Cl finali uefa vizyona çıktığı arenadır, artık dünya kupası finalinden bile daha çok ilgi gördüğü söylenmeye başlandı. Bu yüzden uefa kendi reklamını yapmak, abiyane tabirle "kendini satmak" için maçı vereceği stadın daha çok insana rahat şekilde ulaşabilmesini ve daha çok insanın maçı izlemesini hedefler. Buna bağlı olarak basın tribününden tutun, kale arkasında durabilecek foto muhabir sayısına, stad dışında canlı yayın araçları için ayrılan açık alan kapasitesinden vip otopark sayısına,stad kapasiteden görüş açısına kadar varan bir sürü standardı vardır. Hatta merdiven boşlukları bile uefa için önemlidir. Stada ulaşım altyapısı kapalı ,açık otopark sayısı, tualetlerde klozet olup olmaması vs vs vs. Bunlar gibi kriterler var.

"uefa five star stadium" diye google'da aratırsanız uefanın elit stadlar kriterlerini görürsünüz.

Burdan bakılabilir http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

Stadımız güzel lafım yok(eksiklikleri de var bana göre) ama uefa elit kategorisine girmiyor maalsef. En başta kapasite yüzünden kaybediyor. Konum itibari ile dar bir yere yapıldığı için de diğer gerekli olan şartları sağlaması da zaten mümkün değil.

O beğenmediğimiz atatürk olimpiyat ilginçtir bu kategoride. Yani herşeyiyle modern bir stad yapıyor olmamız uefa elit stad kategorisine gireceğimiz anlamına gelmiyor. Benim bilmediğim sizin bildiğiniz şeyler varsa bilmem ama stad konusunda bazı gerçekleri de görmeliyiz. Körü körüne mükemmel bir stad demek olmaz.
Saygılar herkese.

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet, senin canın sağolsun sağol varol, bunlarda çok güzel haberler özellikle koltuk dizaynı çok güzel duruyor, yanlız yeni açıkta BJK yazacaksa kapalıda ne yazacak ? Şimdide bunun derdi aldı beni   :alala:
açıkçası ben de yeni açıkta BJK yazısı olacağını pek beklemiyordum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi bende bu vincin nasil oraya geldigini merak ediyordum tesekkur ederim  :)
Rica ederim.Kusura bakma yeni gördüm.@Deniz Sezgün
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

açıkçası ben de yeni açıkta BJK yazısı olacağını pek beklemiyordum

ben bekliyordum bu resimden ötürü

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

arkadaşlar sadece loca resimlerini ve yeni açık koltuk dizilimini paylaşıcaktım...
çatı ve koltuk dizaynalı elime geçti ...yeni açığı paylaşma iznim var sadece şimdilik...
site çökmesi ve geçikmeden dolayı özür dilerim...
Bugün En Çok Çevrimiçi: 735. En Çok Çevrimiçi: 735 (Bugün, 23:46:29)  yazarkenki şimdi 764.

Abi sen şunu benden çok daha iyi biliyorsun.Bugün 23:00 bomba demek yerine hatta twitter da bu işe katıldı ,akşama loca fotoğrafları gelecek diyerek çok rahat geçirebilirdik.

Yine milet 23:00 da siteyi çökertirdi belki yine rekorlar kırardık ama bu kadar insanlarda hayal kırıklığı olmazdı,manevi çökme yaşamazdık.

Hatta belki kabahat sende değil toplu olarak site yönetiminde.

" Bugün saat 23:00'da http://www.besiktasarena.com  'da @bjk_mabet stadla ilgili çok önemli bilgiler açıklayacak. Tüm takipçilerimizi bekliyoruz..."

çok kötü çok.Bu arada beşiktaş da tam da böyle yönetiliyor maalesef.Beklentiyi yükseltici hareketler yapılıp sonradan olmayacak şeyler çıkıyor.
ben üzüldüm açıkçası.gerçekten 2 ye 3 e katladı çevrim içi sayısı.İnsanlar bugün cuma sağlam sinema filmi geldi , belki seansı değiştirdi.vallaha bir garip oldum.

iyi geceler herkese.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

@bjk_mabet üst katlardaki merdivenler çatallı mı olacak düz mü? En çok bunu merak ediyorum :)

Çevrimdışı cagdas44

Makettekinden çok daha büyük bir yazı olacak

Çevrimdışı Efe

@Necmi

Neden yazdıklarım yanlış anlaşılıyor bilmiyorum. Forumda stad hakkında en ufak bir eleştiri yapılınca veya olumsuz konuşulunca tepki alınıyor. Ben stadımız hakkında çirkindir veya kötüdür demedim. İyisiyle kötüsüyle nasıl bir stad ortaya çıktığının çok iyi farkındayım. Stad inşaatı takip etmeye tt arena'dan başladım. Ve şimdi kendi stadımızı takip ediyorum.

Uefa bir stada elit kategori unvanı verirken stadda kullanılan malzemeyle yada yeşil bayraklı olmasına bakmaz. Uefanın kendine göre kriterleri vardır. Cl finali uefa vizyona çıktığı arenadır, artık dünya kupası finalinden bile daha çok ilgi gördüğü söylenmeye başlandı. Bu yüzden uefa kendi reklamını yapmak, abiyane tabirle "kendini satmak" için maçı vereceği stadın daha çok insana rahat şekilde ulaşabilmesini ve daha çok insanın maçı izlemesini hedefler. Buna bağlı olarak basın tribününden tutun, kale arkasında durabilecek foto muhabir sayısına, stad dışında canlı yayın araçları için ayrılan açık alan kapasitesinden vip otopark sayısına,stad kapasiteden görüş açısına kadar varan bir sürü standardı vardır. Hatta merdiven boşlukları bile uefa için önemlidir. Stada ulaşım altyapısı kapalı ,açık otopark sayısı, tualetlerde klozet olup olmaması vs vs vs. Bunlar gibi kriterler var.

"uefa five star stadium" diye google'da aratırsanız uefanın elit stadlar kriterlerini görürsünüz.

Burdan bakılabilir http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

Stadımız güzel lafım yok(eksiklikleri de var bana göre) ama uefa elit kategorisine girmiyor maalsef. En başta kapasite yüzünden kaybediyor. Konum itibari ile dar bir yere yapıldığı için de diğer gerekli olan şartları sağlaması da zaten mümkün değil.

O beğenmediğimiz atatürk olimpiyat ilginçtir bu kategoride. Yani herşeyiyle modern bir stad yapıyor olmamız uefa elit stad kategorisine gireceğimiz anlamına gelmiyor. Benim bilmediğim sizin bildiğiniz şeyler varsa bilmem ama stad konusunda bazı gerçekleri de görmeliyiz. Körü körüne mükemmel bir stad demek olmaz.
Saygılar herkese.

bu stad mükemmel değilse türkiyede hangisi mükemmel yolu olmayan dağ başındaki stada şampiyonlar ligi finalini verenlerin kafasını sorgularım fb stadı bizim stadtan iyi bi stad mı ki uefa finali oynandı bu 2 stad hem kalite hem dizayn hem yeterlilik olarak vodafone arenanın kat kat gerisindeler bu bi gerçek şampiyonlar li avrupa ligi finali oynatmak isterlerse biz düşünürüz maç programı uygun olursa oynatırız gerisi hikaye onlar istek yapacak biz değil  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

maketteki tek bir sıraya yerleştirilmiş yazılacak olan 3 sıraya haliyle yazıd daha büyük olacak :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

aaa doğru ya ben makettekini unutmuşum haklısın  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı bjk_mabet

söyleyebilsem keşke...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Benim anlamadığım  tribün yazısı ve çatı projesi taraftardan neden saklanır?   :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

söyleyebilsem keşke...
söylemene gerek yok abi figür flen bişey olacak yani heee de yeter :D sademi kalacak figür flen birşey olacakmı  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK