Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Kapalıdaki figürü ipuçlarından yola çıkarak tahminde bulunuyorum arakadaşlar  :busted_cop:

Bence ortada amblem ve kenarlarında iki kartal olacak. İnönü stadında çokça kullanılmış. Aynısı olacak bence  :biggrinking:

mantıklı abi iyi düşünmüşsun :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

benim profil resmim olacak figür hala iddia ediyorum :boxin: :bandit:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

İsmail abi daha önce çok zeki bir insan olduğunu söylemiş miydim?Obitaşçı olduğun için mi bu kadar zekisin yoksa bu kadar zeki olduğun için mi Obitaşçısın ? :lol:
Bir insanın doğruyu görebilmesi için standart bir zekaya sahip olması yeterli fakat yanlışı görebilmesi için yürek lazım, vodafone arena için de para lazım, bu para için de vodafone destek paketine üye olmak ve lukoilden akaryakıt almak lazım  :evillol:

Çevrimiçi murat

mabet kardeşim yayınladığın resimler verdiğin bilgiler ve yaşattığın heyecan için teşekkür ederim.güzel bir gece geçirdim sayende.stadı en güzel şekilde yaptığınızdan eminim içim rahat. :claps:

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi murat

Buda lisanssız el emeği kapı tutan taş :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

@bjk_mabet paylaşımlar için teşekkürler bizim beklentimizi tatmin edecek paylaşımlar oldu diğer arkadaşlar moda girdi sadece.

Çevrimdışı ALI RIZA

"bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim"

Benim stad inşaatının içinde olan insanlarla ikili ilişkim olmadığı için internet yada bu forumdan başka yerden bilgi almam teknik olarak mümkün değil. Bu forumda verilen yada "verilmeyen","saklanan" bilgi ile yetinmek zorundayım. Bir stad inşaatı düşünün ki sır gibi herşey saklanıyor. Bunun amacı nedir? Bir loca fotosu için bile insanlar gece yarılarına kadar bekletiliyor. Kaldı ki o loca sadece örnek, o olacağı bile kesin değil. Sebebini anlamadığım hep bir gizem yaratma çabası var. Bunun sebebi muhtemelen daha birtakım olayların belli olmaması yada taraftarın tepkisinden çekinilmesi. Örneğin eski açık tarafının neden yüksek olmadığı tam bir komedi. Yapılan proje eski stada atıfta bulunsun orası alçak olsun, nasıl olsa sonrada artırız denilmiş. Ama anıtlar kurulu biz o projeye izin verdik yenisi olmaz demiş ve öyle kalmış. Bu bilgi doğru mudur?
Biz bu bilgiyi aylar sonra öğrendik. Belki herkes şuan anıtlar kurulu eski açığa izin vermedi sanıyor. Neyse bunlar başka konular.

Elit kategori için ben sadece kapasite demedim. Stadın dışında canlı yayın araçları için yeterli alan var mı? Yada yeterli vip'i otoparki? Bilmiyorum. Bunlar olması gerekiyor. CL finali için 60.000 den aşağı vermezler. Teknik olarak yazılı olmayabilir ama genel temaül budur.
Statla bilgi saklanmıyor yasak...! siz iş yerinizdeki özel bilgileri dışarı ile paylaşıyor musunuz müdürünüz size sadece bu bilgiyi ver diğer bilgileri verme dediğinde tüm herseyi toplum önüne seriyor musunuz...! @bjk_mabet stat emekçisi loca önceden de paylaşabilirdi yetki ve sınırları var onun için günü gelmeden birsey diyemez...! bizlere söyleye bilir bile @Necmi abiye söylese bile söylemez bize onu zor duruma düşürmemek için söyleyemeyiz belki söylediği zamanla değişebilecek bir durum sonra millet hesabı biz vereceğiz...!
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 00:58:24 ALI RIZA ]

Buda lisanssız el emeği kapı tutan taş :evillol:
Harika, taş olsun çamurdan olsun, sonuçta o bi taş daha iyisi olamazdı.

Çevrimdışı Deniz

Bir insanın doğruyu görebilmesi için standart bir zekaya sahip olması yeterli fakat yanlışı görebilmesi için yürek lazım, vodafone arena için de para lazım, bu para için de vodafone destek paketine üye olmak ve lukoilden akaryakıt almak lazım  :evillol:
İşte obitaş zekası..Her yolun sonu Beşiktaş ın menfaatine çıkıyor  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet paylaşım süper bjk tv gösterdiği yayın acayip yakın alıyor geniş alıyor ekran ortasında bjk tv filigramı vs gayet güzel...! yava alçak başkan demişti tv de göstermedi...! odalar biraz küçük değişecek olabilir diğer localara göre gayet güze...!

Çevrimiçi Necmi

"bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim"

Benim stad inşaatının içinde olan insanlarla ikili ilişkim olmadığı için internet yada bu forumdan başka yerden bilgi almam teknik olarak mümkün değil. Bu forumda verilen yada "verilmeyen","saklanan" bilgi ile yetinmek zorundayım. Bir stad inşaatı düşünün ki sır gibi herşey saklanıyor. Bunun amacı nedir? Bir loca fotosu için bile insanlar gece yarılarına kadar bekletiliyor. Kaldı ki o loca sadece örnek, o olacağı bile kesin değil. Sebebini anlamadığım hep bir gizem yaratma çabası var. Bunun sebebi muhtemelen daha birtakım olayların belli olmaması yada taraftarın tepkisinden çekinilmesi. Örneğin eski açık tarafının neden yüksek olmadığı tam bir komedi. Yapılan proje eski stada atıfta bulunsun orası alçak olsun, nasıl olsa sonrada artırız denilmiş. Ama anıtlar kurulu biz o projeye izin verdik yenisi olmaz demiş ve öyle kalmış. Bu bilgi doğru mudur?
Biz bu bilgiyi aylar sonra öğrendik. Belki herkes şuan anıtlar kurulu eski açığa izin vermedi sanıyor. Neyse bunlar başka konular.

Elit kategori için ben sadece kapasite demedim. Stadın dışında canlı yayın araçları için yeterli alan var mı? Yada yeterli vip'i otoparki? Bilmiyorum. Bunlar olması gerekiyor. CL finali için 60.000 den aşağı vermezler. Teknik olarak yazılı olmayabilir ama genel temaül budur.
bu güne kadar 50000 altı stadda şl finali oynatmadılar nedenide okonomik ne kadar bilet satarız mantığı dostum ben seni eleştirmedim sadece elit katagoride kapasiteyi yanlış biliyorsun dedim uefa diyorki bir stadın şl finali oynayabilmesi için elit katagoride olması gerekir bu kesin ama kesinlikle 50000 üstü demiyor ve güçlü takımsan güçlüde sponsorların varsa burda şl finali oynarsın bunun gereklerini karşılıyor stadımız ama bunun için lobi gerekiyor sonuçta 50000 üstüde olsan lobin yoksa oynatamazsın olimpiyatta oynatılmasını TC istedi ve lobimizde oldukça iyiydi basını takip ediyorsan nedenlerini de bilirsin bizim stadımız herkese ramen yapılıyor devlet istemiyor belediye istemiyor basın istemiyor içimizde bazı insanlar bile istemiyor bu kadar istenmeyen bir stadda bazı şeyler gizlenir gizlenmek zorunda yoksa tuğla bile koyamazsın kimseyle it dalaşına giremezsin stadı sürekli göz önünde tutmak ve sempatik göstermek zorundasın bir gün nedenler konuşulacaktır o zaman geldiğinde şaşıracaksınız bu koşullara ramen kulüp taraftara fazlasıyla bilgi sızdırmış diyeceksiniz bilgileri boş ver o stadda kuleleri bir santim bile geçmeye izin yok bunu resmi olarak defalarca açıkladılar tutki geçtin 42000 e bile zor izin alabilmişsin esas zorlanan rakam 32 bindi kapasitenin projeyle falan alakası yok ancak en ufak bilgi sahibi olmadan sürekli istemek yanlış bu gün kulüp açıklama yapsa stad 45000 kişilik diye ertesi gün belediyenin araçları stadı yıkmaya gelir ve bunda kesinlikle abartmıyorum en iyimser olarak mühürlerler zaten emin ol bahane arıyorlar heleki anıtların proje onayından santim bile oynatamazsın bu işler şaka değil bu stadın oraya bu şartlar altında yapılıyor olması büyük bir başarıdır kim yaparsa yapsın bu başarı onundur @halvetifarazi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı pascal26

Vodafone Türkiyede sponsorluğu yeniden yazıyor :D renklilerin işi zor bu standartlarda sponsoru bulmak zorundalar da ben n.h bulurlar diyorum :evillol: :evillol:
Diğer sponsor firmaların ağzı açık izlediğinden eminim. Bu konuda çok çalışıldı. Yeni nesil sponsorluk anlayışı takımdaşlık ve kol kola hareket üzerine kurulu. Para ver - tabela as çok eskide kaldı. Bu arada BJK Pazarlama biriminin başındaki Umut Kutlu Vodafone'dan transfer olmuştu. Şirket kulübe her anlamda çok şey kattı. Normalde bu sponsorluk anlaşması yapılamazdı çünkü şirketin eş güdümlü çalışabileceği ekipler bile yoktu,  önce bunlar inşa edildi. Sağolsun yd eski tüccar stili takılmış.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

mabet eline sağlık :claps: teşekürler. sanada deniz

Çevrimdışı halvetifarazi

bu güne kadar 50000 altı stadda şl finali oynatmadılar nedenide okonomik ne kadar bilet satarız mantığı dostum ben seni eleştirmedim sadece elit katagoride kapasiteyi yanlış biliyorsun dedim uefa diyorki bir stadın şl finali oynayabilmesi için elit katagoride olması gerekir bu kesin ama kesinlikle 50000 üstü demiyor ve güçlü takımsan güçlüde sponsorların varsa burda şl finali oynarsın bunun gereklerini karşılıyor stadımız ama bunun için lobi gerekiyor sonuçta 50000 üstüde olsan lobin yoksa oynatamazsın olimpiyatta oynatılmasını TC istedi ve lobimizde oldukça iyiydi basını takip ediyorsan nedenlerini de bilirsin bizim stadımız herkese ramen yapılıyor devlet istemiyor belediye istemiyor basın istemiyor içimizde bazı insanlar bile istemiyor bu kadar istenmeyen bir stadda bazı şeyler gizlenir gizlenmek zorunda yoksa tuğla bile koyamazsın kimseyle it dalaşına giremezsin stadı sürekli göz önünde tutmak ve sempatik göstermek zorundasın bir gün nedenler konuşulacaktır o zaman geldiğinde şaşıracaksınız bu koşullara ramen kulüp taraftara fazlasıyla bilgi sızdırmış diyeceksiniz bilgileri boş ver o stadda kuleleri bir santim bile geçmeye izin yok bunu resmi olarak defalarca açıkladılar tutki geçtin 42000 e bile zor izin alabilmişsin esas zorlanan rakam 32 bindi kapasitenin projeyle falan alakası yok ancak en ufak bilgi sahibi olmadan sürekli istemek yanlış bu gün kulüp açıklama yapsa stad 45000 kişilik diye ertesi gün belediyenin araçları stadı yıkmaya gelir ve bunda kesinlikle abartmıyorum en iyimser olarak mühürlerler zaten emin ol bahane arıyorlar heleki anıtların proje onayından santim bile oynatamazsın bu işler şaka değil bu stadın oraya bu şartlar altında yapılıyor olması büyük bir başarıdır kim yaparsa yapsın bu başarı onundur @halvetifarazi

Bunlara lafım yok abi zaten. Zorluklarla yapıldığından eminim. En çok merak ettiğim de zaten yolumuza taş koyanlar. Keşke sizin kadar bilgi sahibi olabilsem. Keşke o gün gelse de kimin neler yaptığını herkes öğrense, gerçekten çok merak ediyorum. Nedir yani? O stadın oraya yapılması kimin ekmeğine kan doğrar da, yapılmasını engeller?Tahminim bir takım siyasi engeller var. Mevcut hükümet ile olan ilişkiler, F.Orman'nın Gezi olaylarında ÇARŞI'yi eleştirmesi bunlar hep stad ile ilgilidir.

Zaten derdim CL finali değil, biran önce bitsin de bir stadımız olsun. Bıktım artık göçebelikten. Çok beklentim vardı hiçbiri olmadı vazgeçtim artık herşeyden. @Necmi

Çevrimdışı Deniz

mabet eline sağlık :claps: teşekürler. sanada deniz
Resmi çeken @bjk_mabet saolsun abi çok güzel resimler  :claps:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 2 testre kiriş daha kalıplanmış eski açıkta 2 testere kirişi daha kalıplanmış numaralı ve eski açık dönüş bölümünde bi kaç kolon kalıplanmış fotolardan gördüğüm :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@bjk_mabet ilaç oldu fotolar :ok:
cikis tunelleirnden birinde iyi su birikmis, fotograflar icin tesekkurler @bjk_mabet @Deniz sanada tesekkurler yukledigin icin..bu arada herkesede iyi geceler

Çevrimdışı Efe

cikis tunelleirnden birinde iyi su birikmis, fotograflar icin tesekkurler @bjk_mabet @Deniz sanada tesekkurler yukledigin icin..bu arada herkesede iyi geceler

iyi geceler beyfendi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

kesin tolga atar :)
bildiğim şeyler abi bunlar geçen akşam burda paylaşçaktımda çekindim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı megiddo

@Necmi @Altuğ ufak bir ricam olacak, sayfa numaraları fontlarını okunanları normal okunmayanları bold olacak şekilde bir ayar çekebilir miyiz? bazen en son hangi sayfayı okuduğumuzu hatırlamıyoruz, o sayfayı bulana kadar 5 sayfa daha yazılıyor :)

Çevrimiçi Necmi

Bunlara lafım yok abi zaten. Zorluklarla yapıldığından eminim. En çok merak ettiğim de zaten yolumuza taş koyanlar. Keşke sizin kadar bilgi sahibi olabilsem. Keşke o gün gelse de kimin neler yaptığını herkes öğrense, gerçekten çok merak ediyorum. Nedir yani? O stadın oraya yapılması kimin ekmeğine kan doğrar da, yapılmasını engeller?Tahminim bir takım siyasi engeller var. Mevcut hükümet ile olan ilişkiler, F.Orman'nın Gezi olaylarında ÇARŞI'yi eleştirmesi bunlar hep stad ile ilgilidir.

Zaten derdim CL finali değil, biran önce bitsin de bir stadımız olsun. Bıktım artık göçebelikten. Çok beklentim vardı hiçbiri olmadı vazgeçtim artık herşeyden. @Necmi
istanbuldaysan bir gün buluşmalarımızdan birine katıl yüz yüze konuşalım bunları burda her şey söylenemiyor bu pazar maçtada görüşebiliriz gelebileceksen @halvetifarazi