bu güne kadar 50000 altı stadda şl finali oynatmadılar nedenide okonomik ne kadar bilet satarız mantığı dostum ben seni eleştirmedim sadece elit katagoride kapasiteyi yanlış biliyorsun dedim uefa diyorki bir stadın şl finali oynayabilmesi için elit katagoride olması gerekir bu kesin ama kesinlikle 50000 üstü demiyor ve güçlü takımsan güçlüde sponsorların varsa burda şl finali oynarsın bunun gereklerini karşılıyor stadımız ama bunun için lobi gerekiyor sonuçta 50000 üstüde olsan lobin yoksa oynatamazsın olimpiyatta oynatılmasını TC istedi ve lobimizde oldukça iyiydi basını takip ediyorsan nedenlerini de bilirsin bizim stadımız herkese ramen yapılıyor devlet istemiyor belediye istemiyor basın istemiyor içimizde bazı insanlar bile istemiyor bu kadar istenmeyen bir stadda bazı şeyler gizlenir gizlenmek zorunda yoksa tuğla bile koyamazsın kimseyle it dalaşına giremezsin stadı sürekli göz önünde tutmak ve sempatik göstermek zorundasın bir gün nedenler konuşulacaktır o zaman geldiğinde şaşıracaksınız bu koşullara ramen kulüp taraftara fazlasıyla bilgi sızdırmış diyeceksiniz bilgileri boş ver o stadda kuleleri bir santim bile geçmeye izin yok bunu resmi olarak defalarca açıkladılar tutki geçtin 42000 e bile zor izin alabilmişsin esas zorlanan rakam 32 bindi kapasitenin projeyle falan alakası yok ancak en ufak bilgi sahibi olmadan sürekli istemek yanlış bu gün kulüp açıklama yapsa stad 45000 kişilik diye ertesi gün belediyenin araçları stadı yıkmaya gelir ve bunda kesinlikle abartmıyorum en iyimser olarak mühürlerler zaten emin ol bahane arıyorlar heleki anıtların proje onayından santim bile oynatamazsın bu işler şaka değil bu stadın oraya bu şartlar altında yapılıyor olması büyük bir başarıdır kim yaparsa yapsın bu başarı onundur @halvetifarazi
Bunlara lafım yok abi zaten. Zorluklarla yapıldığından eminim. En çok merak ettiğim de zaten yolumuza taş koyanlar. Keşke sizin kadar bilgi sahibi olabilsem. Keşke o gün gelse de kimin neler yaptığını herkes öğrense, gerçekten çok merak ediyorum. Nedir yani? O stadın oraya yapılması kimin ekmeğine kan doğrar da, yapılmasını engeller?Tahminim bir takım siyasi engeller var. Mevcut hükümet ile olan ilişkiler, F.Orman'nın Gezi olaylarında ÇARŞI'yi eleştirmesi bunlar hep stad ile ilgilidir.
Zaten derdim CL finali değil, biran önce bitsin de bir stadımız olsun. Bıktım artık göçebelikten. Çok beklentim vardı hiçbiri olmadı vazgeçtim artık herşeyden.
@Necmi