Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Loca fotoları hoşuma gitti.Ayrıca Yeni açıkta BJK yazısı da güzel olmuş muhtemelen Kapalıda BEŞİKTAŞ yazacak  :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bence bu görüntünün olması zor, çünkü o görüntünün üstüne mi oturacağız duygusallığına sahibiz  :iscrewy:

fikret başkan gibi düşnüün bir tribün liderini figür yapmaz ayrıca sebanın ismini vermeyide düşünüyordu bir ara stada hakkınla oyna şerefinle kazan slogoanına nada uygun bence favorim bu
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı TØLGA

Bence bu görüntünün olması zor, çünkü o görüntünün üstüne mi oturacağız duygusallığına sahibiz  :iscrewy:

bizde oturan taraftar numaralı tribünü haricinde varmıki :alala: :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

elit stad için en büyük engel stadyum çevresinde yeterli alan olmaması.onuda o gün yolları kapatarak halledilir.kapasitenin olmazsa olmaz şaet olduğunu sanmıyorum.iyi bir lobi ile alınabilir ama alınmazsada sıkıntı yok dünyanın en iyi stadlarından biri dünyann stad için en güzel yerinde inşa ediliyor.şl finali verilmezse kaybeden beşiktaş olmaz.

final bir kere olacak zaten oda gecici süreyle kousulur gecer cokta oemli değil bu yazıdan mesela 50bin kilik bir stadın seyircilerin  tahliye edilme süresinde sıkıntı olacagını çnk alaının dar olması sebebiyle zaten sınırları pek bizim asamıcagımızda ortaya cıkıyor tamam türkiyede bunlar deliniyor delinir sorun değil ama avrupada olmaz ornek karabükün ikinci katındaki diklik türkiyede problem teskil etmiyorken uefada oraya seyirci alınmıyor gibi...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@bjkmabet kardeşim şimdiye kadar vermiş olduğun, bugün verdiğin (bugün için özellikle teşekkürler)  ve bundan sonrada vereceğin bilgiler için sana çok teşekkür ederim. Bugün haber vereceğin bilgiyi bende twitterdan  yaydım ve insanların bilgilenmesini istedim hiç de pişman değilim.Ben burada ne site yöneticisiyim nede bu işten bir çıkarım var. bilmem kaç bin km öteden bağlanıyorum hergün en ufak bilgiyi kaydediyorum..Bugün bu kadar  olumsuz yazılanlarıda ayıplıyorum.Bu site reklam almıyor,beşiktaşlılara kamu hizmeti veriyor. Uzun etmek istemiyorum hem sitenin emekçilerine hemde sana tekrar teşekkür ediyorum...saygılar

Çevrimdışı TØLGA

Loca fotoları hoşuma gitti.Ayrıca Yeni açıkta BJK yazısı da güzel olmuş muhtemelen Kapalıda BEŞİKTAŞ yazacak  :super:
sanmıyorum ben pek ihtimal vermiyorum yani belki alt katında olabilir bir ihtimal :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

fikret başkan gibi düşnüün bir tribün liderini figür yapmaz ayrıca sebanın ismini vermeyide düşünüyordu bir ara stada hakkınla oyna şerefinle kazan slogoanına nada uygun bence favorim bu

Bu görsel çok farklı şekilde stat içerisinde kullanılabilir ama koltuklar için sanmıyorum

Oturmak önemli değil, oturulacak yerde olmasını problem ederiz zaten

Çevrimdışı Salih A.

kardeşim bizde öyle maç izlemeyi seviyoruz :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

final bir kere olacak zaten oda gecici süreyle kousulur gecer cokta oemli değil bu yazıdan mesela 50bin kilik bir stadın seyircilerin  tahliye edilme süresinde sıkıntı olacagını çnk alaının dar olması sebebiyle zaten sınırları pek bizim asamıcagımızda ortaya cıkıyor tamam türkiyede bunlar deliniyor delinir sorun değil ama avrupada olmaz ornek karabükün ikinci katındaki diklik türkiyede problem teskil etmiyorken uefada oraya seyirci alınmıyor gibi...
evet avrupa demişken mestalla stadı en üst kat yanılmıyorsam 45 derece.

Çevrimdışı TØLGA

kardeşim bizde öyle maç izlemeyi seviyoruz :)
:) bir lafım yok zaten abi herkez duruma göre kombinesini alıyor zaten ateşli taraftar taraftar grubunun arasından alır
ateşli olmayan daha sakin yerden gibi gibi :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca arkadaşlar Mabet'in ağzından kapasite lafı falan çıkmadı ki?Bunlar hep bizim söylemlerimiz kaldı ki @Necmi abi de kapasiteyle alakalı birşey olamayacağını söyledi.Loca fotoları bence çok net ve hoş fotolar açıkçası şahsım adına çok memnun oldum kaldı ki stadda locadan başka da yapılan yer yok ki adam fotosunu koysun zaten her gün tribünlerin fotolarını atıyor.

Ek olarak da Yeni Açıkta BJK yazısının olacağını paylaştı.Benim için de bu sürpriz oldu  :) ..Ayrıca fena mı akşamın saatinde şurda güzel güzel muhabbet ettik +loca resimleri + tribün yazısı paylaşıldı daha ne  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

@Necmi
Stadımız güzel lafım yok(eksiklikleri de var bana göre) ama uefa elit kategorisine girmiyor maalsef. En başta kapasite yüzünden kaybediyor. Konum itibari ile dar bir yere yapıldığı için de diğer gerekli olan şartları sağlaması da zaten mümkün değil.

Elit kategorisi için minimum kapasite sınırı 30 bin (22.500'lük kısmının üzeri kapalı olmalı). VA'nın kapasite yüzünden kaybettiği bir şey yok.   :bandit:

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 00:37:19 Factatum ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 00:28:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
wikipedi yi kaynak olarak kullanmam benim indirdiğim elit stad için normların olduğu kaynakta tek bir yerdebile elit olmak için 50000 olmak gerekir demiyor pisivuarın ölçüsüne kadar  en uzak koltuktan wc kantin ve çıkışların mesafesine kadar kayıt altına alınmış ama asla şu kadar kapasitede olacak demiyor sen 50000 olmadığı için elit olamayacak diyorsun ağzınıza bir şey almış dolandırıyorsunuz burda stad eleştirilmezmiş doğru bilgiyle eleştirin ben eleştirine bir şey demedim elit olması için kapasite sınırı yok dedim bunu uefada söylüyor ha uefa 50000 altı stada şl finali vermiyor dersin sözüm yok ama 50000 altına elit katagori vermiyor dersen orda dur bilmiyorsun derim vodafone arena elit stad katagorisini fazlasıyla karşılıyor bu kulüp tarafındanda defalarca söylendi bu stad elit katagoride yapılıyor bilgiye dayanmadan söylenen söz yanlıştır @halvetifarazi
bende biliyorum elit stadın standartlarını burda ezbere sallama bilgi olmaz sen internetin başında takip edersin bir çok bilgiyede sahip olursun ama içinde doğru olmayan bilgide vardır ben bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim
Ya seviyorum ben bu @Necmi abiyi yaa adamdan mantik fışkiriyor resmen kendisini bu kadar iyi ifade eden az insan gordum bjk mabet ve efe abi ile bu 3'lu benim icin bi baska  :)

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca arkadaşlar Mabet'in ağzından kapasite lafı falan çıkmadı ki?Bunlar hep bizim söylemlerimiz kaldı ki @Necmi abi de kapasiteyle alakalı birşey olamayacağını söyledi.Loca fotoları bence çok net ve hoş fotolar açıkçası şahsım adına çok memnun oldum kaldı ki stadda locadan başka da yapılan yer yok ki adam fotosunu koysun zaten her gün tribünlerin fotolarını atıyor.

Ek olarak da Yeni Açıkta BJK yazısının olacağını paylaştı.Benim için de bu sürpriz oldu  :) ..Ayrıca fena mı akşamın saatinde şurda güzel güzel muhabbet ettik +loca resimleri + tribün yazısı paylaşıldı daha ne  :)
katılıyorum dostum öyle bir heyecan oldu işte adrenalin iyidir arada :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Torino stadyumu
kapasite 28000
elit stadyıum kapasitesinde

Çevrimdışı Deniz

Elit stadyum olayı kaldırılmadı mı yahu?  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

3 gün foruma girmedim 80 sayfa geriden okuyarak geldim :o_o: :o_o: :o_o:
bende bir o kadar geriden geldim simdi yakaladim,
@bjk_mabet fotograflar guzel olmus, cekimlerde bu kadar detayli localari gorememistik, begendim mi bence olmamis. Ama bunlar ornek cok daha degisir. B.J.K. yazisida yeni acikta cok guzel olmus bunla ilgili hic bir bilgimiz yoktu sayende bunuda ogrendik. Figur olacaignida ogrendik.
Sen olmasaydin bizler hic bir sey bilemeyecektik. Sayende her turlu bilgiyi burdan ogrenebiliyoruz. Yer kaplamasina kadar herseyi bize soyleyebiliyorsun. Cati ile ilgilide bilgileri zamani ve yeri geldiginde bizimle paylasacagina eminiz. Paylastigin resimler ve bilgiler icin tesekkurler.

Çevrimdışı ahmetx

Elit ile kapasitenin ne alakası var monaco stadı örnek mesela
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

bende bir o kadar geriden geldim simdi yakaladim,
@bjk_mabet fotograflar guzel olmus, cekimlerde bu kadar detayli localari gorememistik, begendim mi bence olmamis. Ama bunlar ornek cok daha degisir. B.J.K. yazisida yeni acikta cok guzel olmus bunla ilgili hic bir bilgimiz yoktu sayende bunuda ogrendik. Figur olacaignida ogrendik.
Sen olmasaydin bizler hic bir sey bilemeyecektik. Sayende her turlu bilgiyi burdan ogrenebiliyoruz. Yer kaplamasina kadar herseyi bize soyleyebiliyorsun. Cati ile ilgilide bilgileri zamani ve yeri geldiginde bizimle paylasacagina eminiz. Paylastigin resimler ve bilgiler icin tesekkurler.
:claps:
Günün anlamlı yazılarından @bjk_mabet bugüne kadar verdiğin ve bundan sonra vereceğin tüm bilgiler için teşekkürler abi :)

Uefa bu stadın bir bölümünü Obitaş'ın yaptığını öğrendiğinde exclusive elite kategorisine alır merak etmeyin :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

wikipedi yi kaynak olarak kullanmam benim indirdiğim elit stad için normların olduğu kaynakta tek bir yerdebile elit olmak için 50000 olmak gerekir demiyor pisivuarın ölçüsüne kadar  en uzak koltuktan wc kantin ve çıkışların mesafesine kadar kayıt altına alınmış ama asla şu kadar kapasitede olacak demiyor sen 50000 olmadığı için elit olamayacak diyorsun ağzınıza bir şey almış dolandırıyorsunuz burda stad eleştirilmezmiş doğru bilgiyle eleştirin ben eleştirine bir şey demedim elit olması için kapasite sınırı yok dedim bunu uefada söylüyor ha uefa 50000 altı stada şl finali vermiyor dersin sözüm yok ama 50000 altına elit katagori vermiyor dersen orda dur bilmiyorsun derim vodafone arena elit stad katagorisini fazlasıyla karşılıyor bu kulüp tarafındanda defalarca söylendi bu stad elit katagoride yapılıyor bilgiye dayanmadan söylenen söz yanlıştır @halvetifarazi
bende biliyorum elit stadın standartlarını burda ezbere sallama bilgi olmaz sen internetin başında takip edersin bir çok bilgiyede sahip olursun ama içinde doğru olmayan bilgide vardır ben bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim

"bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim"

Benim stad inşaatının içinde olan insanlarla ikili ilişkim olmadığı için internet yada bu forumdan başka yerden bilgi almam teknik olarak mümkün değil. Bu forumda verilen yada "verilmeyen","saklanan" bilgi ile yetinmek zorundayım. Bir stad inşaatı düşünün ki sır gibi herşey saklanıyor. Bunun amacı nedir? Bir loca fotosu için bile insanlar gece yarılarına kadar bekletiliyor. Kaldı ki o loca sadece örnek, o olacağı bile kesin değil. Sebebini anlamadığım hep bir gizem yaratma çabası var. Bunun sebebi muhtemelen daha birtakım olayların belli olmaması yada taraftarın tepkisinden çekinilmesi. Örneğin eski açık tarafının neden yüksek olmadığı tam bir komedi. Yapılan proje eski stada atıfta bulunsun orası alçak olsun, nasıl olsa sonrada artırız denilmiş. Ama anıtlar kurulu biz o projeye izin verdik yenisi olmaz demiş ve öyle kalmış. Bu bilgi doğru mudur?
Biz bu bilgiyi aylar sonra öğrendik. Belki herkes şuan anıtlar kurulu eski açığa izin vermedi sanıyor. Neyse bunlar başka konular.

Elit kategori için ben sadece kapasite demedim. Stadın dışında canlı yayın araçları için yeterli alan var mı? Yada yeterli vip'i otoparki? Bilmiyorum. Bunlar olması gerekiyor. CL finali için 60.000 den aşağı vermezler. Teknik olarak yazılı olmayabilir ama genel temaül budur.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Elit kategorisi için minimum kapasite sınırı en az 30 bin (25.500'lük kısmının üzeri kapalı olmalı). VA'nın kapasite yüzünden kaybettiği bir şey yok.   :bandit:
eilt stad için kapasite 8000 koltuk üstüdür uefa elit katagori istiyorsan 8000 koltuğun olacak diyor 150 araçlık otoparkın olacak diyor @Factatum 28000 kişilik torino stadı elit katagoridir üstte resmini koydum. Bizim stadımız fazlasıyla karşılıyor

Çevrimdışı Deniz

Uefa bu stadın bir bölümünü Obitaş'ın yaptığını öğrendiğinde exclusive elite kategorisine alır merak etmeyin :evillol:
İsmail abi daha önce çok zeki bir insan olduğunu söylemiş miydim?Obitaşçı olduğun için mi bu kadar zekisin yoksa bu kadar zeki olduğun için mi Obitaşçısın ? :lol:

Çevrimdışı If Else

Kapalıdaki figürü ipuçlarından yola çıkarak tahminde bulunuyorum arakadaşlar  :busted_cop:

Bence ortada amblem ve kenarlarında iki kartal olacak. İnönü stadında çokça kullanılmış. Aynısı olacak bence  :biggrinking:

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!