Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Benim anlamadığım  tribün yazısı ve çatı projesi taraftardan neden saklanır?   :alala:
belki arada halledilemeyen birkaç prosedür kalmıştır onlar halledildikten sonra paylaşılacaktır başka birşey gelmiyor açıkçası benim de aklıma ne yalan söyliyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

maketteki tek bir sıraya yerleştirilmiş yazılacak olan 3 sıraya haliyle yazıd daha büyük olacak :ok:

daha güzel olacak öyle bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

bu stad mükemmel değilse türkiyede hangisi mükemmel yolu olmayan dağ başındaki stada şampiyonlar ligi finalini verenlerin kafasını sorgularım fb stadı bizim stadtan iyi bi stad mı ki uefa finali oynandı bu 2 stad hem kalite hem dizayn hem yeterlilik olarak vodafone arenanın kat kat gerisindeler bu bi gerçek şampiyonlar li avrupa ligi finali oynatmak isterlerse biz düşünürüz maç programı uygun olursa oynatırız gerisi hikaye onlar istek yapacak biz değil  :eyes
günün en anlamlı yazısı efe kardeşimden geldi :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı asi_kartal

Mabet çatı ve dizayn içine sindi mi anormal bir durum yok değil mi bunu cevaplarsan bir çok kişi rahatlıcak sanırım :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

biliyorsunuz onursal başkanımız vefatından sonra ismi verilmesi düşünülmüştü stadımıza fikret ormanda her zaman hakkıyla oynayan şerefiyle kazana bir takım yaratacağından bahsediyor acaba tribüne bu figür düşünülüyor olabilirmi resim atamadığımdan paylaşamıyorum hani şu hakkı yetenin süleyman sebayı alnından öptüğü resim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı WarrChief

Benim anlamadığım  tribün yazısı ve çatı projesi taraftardan neden saklanır?   :alala:

oyle birsey paylassa mabet hemen renkler ortaya cıkacak onu yapsa yani o gorseli cıkarsa bi bakıyorsun kapasite ortaya cıkıyor vs vs yani belki bu sebeble belkide bizleri merak içinde bogup alıstıra alıstıra goturuyorlar mesela birsey diyorlar

laf bir kere cıktıgı vakit onu yapmak gerekir,, yani o artık senet halini alır

dolayısıyla değişebilir ihtimaller üzerinde olan seyleri mabet paylasmıyor mantıklı

Çevrimdışı TØLGA

Vodafone...!
imkansızzz tribün sponsoru olabilirse ancak yazar
yada anlaşmanın içinde kapalı tribün sponsorluğuda varsa
sponsor olmadan tribüne yazdıramaz  :ok: @ALI RIZA
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı If Else

@bjk_mabet, senin canın sağolsun sağol varol, bunlarda çok güzel haberler özellikle koltuk dizaynı çok güzel duruyor, yanlız yeni açıkta BJK yazacaksa kapalıda ne yazacak ? Şimdide bunun derdi aldı beni   :alala:

Yeni Açıkta BJK yazdığı için Kapalıda tekrar bir yazı beklemiyorum. Benim tahminim Kapalı'da bir şekil olacak. Şekil olarak da 1. tahminim Amblemimiz, 2. tahminim de güzel bir Kartal. Ben olsam Amblemimizi koyardım, çok şık ve havalı olurdu.  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Türkay

Bugünlük bu kadar ekşın yeter bana herkese iyi akşamlar  :)

Çevrimdışı Efe

Yeni Açıkta BJK yazdığı için Kapalıda tekrar bir yazı beklemiyorum. Benim tahminim Kapalı'da bir şekil olacak. Şekil olarak da 1. tahminim Amblemimiz, 2. tahminim de güzel bir Kartal. Ben olsam Amblemimizi koyardım, çok şık ve havalı olurdu.  :ok:

kapalı üst kartal kapalı alt amblem 1903 yazısı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Bence tribün sponsorunun figürü var orada

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Salih A.

geçen gün rüyamda vodafone red numaralı tribüne denizbankta eski açığa sponsor oluyordu :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

elit stad için en büyük engel stadyum çevresinde yeterli alan olmaması.onuda o gün yolları kapatarak halledilir.kapasitenin olmazsa olmaz şaet olduğunu sanmıyorum.iyi bir lobi ile alınabilir ama alınmazsada sıkıntı yok dünyanın en iyi stadlarından biri dünyann stad için en güzel yerinde inşa ediliyor.şl finali verilmezse kaybeden beşiktaş olmaz.

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet bilğiler için tşk sayende seni beklerken Show tv de isyan filmi var ona takıldım :evillol:

Çevrimdışı Tolga

elit stad için en büyük engel stadyum çevresinde yeterli alan olmaması.onuda o gün yolları kapatarak halledilir.kapasitenin olmazsa olmaz şaet olduğunu sanmıyorum.iyi bir lobi ile alınabilir ama alınmazsada sıkıntı yok dünyanın en iyi stadlarından biri dünyann stad için en güzel yerinde inşa ediliyor.şl finali verilmezse kaybeden beşiktaş olmaz.
ş.ligi finali için maalesef en az 50.000 kapasite en büyük kriter ama o olmazsa bile ileri de birgün mutlaka uefa finali verilecektir bundan eminim :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı erty

Çevrimdışı Tolga

bu arada mabet e paylaştığı bilgiler için teşekkür ederim bilginin azı çoğu olmaz :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı cagdas44

figür bence benim profil resmim olacak

Bence bu görüntünün olması zor, çünkü o görüntünün üstüne mi oturacağız duygusallığına sahibiz  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Neden yazdıklarım yanlış anlaşılıyor bilmiyorum. Forumda stad hakkında en ufak bir eleştiri yapılınca veya olumsuz konuşulunca tepki alınıyor. Ben stadımız hakkında çirkindir veya kötüdür demedim. İyisiyle kötüsüyle nasıl bir stad ortaya çıktığının çok iyi farkındayım. Stad inşaatı takip etmeye tt arena'dan başladım. Ve şimdi kendi stadımızı takip ediyorum.

Uefa bir stada elit kategori unvanı verirken stadda kullanılan malzemeyle yada yeşil bayraklı olmasına bakmaz. Uefanın kendine göre kriterleri vardır. Cl finali uefa vizyona çıktığı arenadır, artık dünya kupası finalinden bile daha çok ilgi gördüğü söylenmeye başlandı. Bu yüzden uefa kendi reklamını yapmak, abiyane tabirle "kendini satmak" için maçı vereceği stadın daha çok insana rahat şekilde ulaşabilmesini ve daha çok insanın maçı izlemesini hedefler. Buna bağlı olarak basın tribününden tutun, kale arkasında durabilecek foto muhabir sayısına, stad dışında canlı yayın araçları için ayrılan açık alan kapasitesinden vip otopark sayısına,stad kapasiteden görüş açısına kadar varan bir sürü standardı vardır. Hatta merdiven boşlukları bile uefa için önemlidir. Stada ulaşım altyapısı kapalı ,açık otopark sayısı, tualetlerde klozet olup olmaması vs vs vs. Bunlar gibi kriterler var.

"uefa five star stadium" diye google'da aratırsanız uefanın elit stadlar kriterlerini görürsünüz.

Burdan bakılabilir http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

Stadımız güzel lafım yok(eksiklikleri de var bana göre) ama uefa elit kategorisine girmiyor maalsef. En başta kapasite yüzünden kaybediyor. Konum itibari ile dar bir yere yapıldığı için de diğer gerekli olan şartları sağlaması da zaten mümkün değil.

O beğenmediğimiz atatürk olimpiyat ilginçtir bu kategoride. Yani herşeyiyle modern bir stad yapıyor olmamız uefa elit stad kategorisine gireceğimiz anlamına gelmiyor. Benim bilmediğim sizin bildiğiniz şeyler varsa bilmem ama stad konusunda bazı gerçekleri de görmeliyiz. Körü körüne mükemmel bir stad demek olmaz.
Saygılar herkese.

wikipedi yi kaynak olarak kullanmam benim indirdiğim elit stad için normların olduğu kaynakta tek bir yerdebile elit olmak için 50000 olmak gerekir demiyor pisivuarın ölçüsüne kadar  en uzak koltuktan wc kantin ve çıkışların mesafesine kadar kayıt altına alınmış ama asla şu kadar kapasitede olacak demiyor sen 50000 olmadığı için elit olamayacak diyorsun ağzınıza bir şey almış dolandırıyorsunuz burda stad eleştirilmezmiş doğru bilgiyle eleştirin ben eleştirine bir şey demedim elit olması için kapasite sınırı yok dedim bunu uefada söylüyor ha uefa 50000 altı stada şl finali vermiyor dersin sözüm yok ama 50000 altına elit katagori vermiyor dersen orda dur bilmiyorsun derim vodafone arena elit stad katagorisini fazlasıyla karşılıyor bu kulüp tarafındanda defalarca söylendi bu stad elit katagoride yapılıyor bilgiye dayanmadan söylenen söz yanlıştır @halvetifarazi
bende biliyorum elit stadın standartlarını burda ezbere sallama bilgi olmaz sen internetin başında takip edersin bir çok bilgiyede sahip olursun ama içinde doğru olmayan bilgide vardır ben bu güne kadar stadımızla ilgili hiç bir bilgiyi internetten öğrenmedim

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Vodafone Amblemini taşıyan bir Kartal olabilir mi acep ?   :alala: çok mu uçuk oldu  :evillol:  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 00:24:40 Tahsin Ç. ]