Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

bildiğim kadarıyla uefa cl finali bir stada vermesi için o stadın elit katagoride olması gerekiyor. bu katagoriye girmek için başta kapasite olmak üzere bir takım koşullar var. fotoğrafçılar için ayrılan alan, basın odası vs vs. sanırım bizim stad bu kriterelerin bazılarına uymadığı için elit katagoride değil. en başta kapasite engel. o yüzden vodafone arena'da cl finali mümkün değil arkadaşlar.

Hayallerim yıkıldı şuan :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

maalesef acı ama gerçek ben çokta önemsemiyorum bunu açıkçası en azından uefa finali şansımız var o olur ileride :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serjo

o final'de biz olmadıktan sonra
Vodafone Arena'da oynansa ne olur ,oynanmasa ne olur  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Fatih

bildiğim kadarıyla uefa cl finali bir stada vermesi için o stadın elit katagoride olması gerekiyor. bu katagoriye girmek için başta kapasite olmak üzere bir takım koşullar var. fotoğrafçılar için ayrılan alan, basın odası vs vs. sanırım bizim stad bu kriterelerin bazılarına uymadığı için elit katagoride değil. en başta kapasite engel. o yüzden vodafone arena'da cl finali mümkün değil arkadaşlar.
Stat elit kategorisinde ya.. Nereden cikartiyorsunuz bunlari
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı idil

o final'de biz olmadıktan sonra
Vodafone Arena'da oynansa ne olur ,oynanmasa ne olur  :)

Keşke tüm milli maçlar, uefa ve cl finalleri bizim statta oynansa :)))

Çevrimdışı Efe

Keşke tüm milli maçlar, uefa ve cl finalleri bizim statta oynansa :)))

çim bozulur bizim futbolcular sakatlanır  :D şimdilik sadece biz oynayalım kafi arada milli takımda gelir yeterlidir başkası girmesin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tarik33

@bjk_mabet Allah seni bildigi gibi yapsin emi, sunu saat 10 veya 12 yapamadin dimi. Saat 11 benim oldugum yerde tam cuma namazi vakti, artik namazda mabet ne dedi diye dusuncez, bomba neydi , gitti bu haftaki cuma namazi :ebebe: :ebebe:
Bu arada bir aksilik olmazsa 29 Ocak aksami Turkiyedeyim, stad gezimizi o aksam da yapabiliriz ertesi gunde  :D :D

Çevrimdışı idil

çim bozulur bizim futbolcular sakatlanır  :D şimdilik sadece biz oynayalım kafi arada milli takımda gelir yeterlidir başkası girmesin  :icool:

Ne bozulması yahuu o çimler onun için tasarlanıyo :D :super:

Çevrimdışı halvetifarazi

stad yapılırken 50bin kapasite barajı çok önemliydi. o yüzden çok istemiştim ama olmadı maalsef. olsa iyi olurdu.

Çevrimdışı Olimpos1903

sadece beyler demişim özür dilerim  :iblush:

Kendimi kötü hissettim  :bawling: :bawling:

tüm kalbi beşiktaş için atan herkese sesleniyorum. :bandit: :bandit:
Ben de öyle dedim,kusura bakmayın ağız alışkanlığı :bawling:
Tüm Kartal ve Kartaliçelere duyurulur :iblush:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı halvetifarazi

Stat elit kategorisinde ya.. Nereden cikartiyorsunuz bunlari

elit kategori şartlarını biliyor musunuz?

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

yanlış biliyorsun final için elit katagori gerekiyor doğru ama kapasite kuralı yok en azından yazılı yok zaten elit katagori olması için bir takım koşulları koymuşlar bizim stad elit katagoride değilse avrupada elit katagoride stad yok demektir @halvetifarazi biz uefa nın bütün mevcut elit standartlarını taşıdığımız gibi artı bir çok özelliği de barındırıyoruz tartışmasız avrupanın en iyi stadı yapılıyor dünyanında en iyi dört stadından biri avrupada yeşil bayrak alan stadyum yok bildiğim kadarıyla sanırım avrupanın ilk yeşil bayraklı stadyumu olacak siz orda gerçekten ne yapıldığının farkında değilsiniz böyle konuştuğunuza göre kullanılan her malzeme özel olarak seçiliyor doğa dostu uluslar arası standartlarda malzeme kullanılıyor avrupada eşi olmayan stadvision teknolojisi uygulanıyor elit stadlar bizim altımızda kalıyor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Salih A.

laannn  :biggrinking:

seviyoruz bu adamları :) bugün hoşuma giden iki şey vardı birincisi sponsorumuzun sponsorluk olayına yeni bir boyut getirmesi ikincisi ise başkanım ın Vodafone gibi dünya çapında bir firmanın ceo suna bile duruşu ve konuşması ile patron benim diyerek ezilmeyişi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@bjk_mabet  doldur bir kadeh daha  :bandit:
Rakıyı  bıraktık  votkaya  geçtik.De  mabet yok  piyasada. :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

evt zaman geçti  :alala:
@Efe @aktar_ismail @Necmi burdan yetkililere sesleniyorum mabeti arayın girsin şuraya açıklasın :D aaaaaaa kayıplara karıştı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA