Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682474 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Çatıya Başlamadan kasıt; hazırlık anlamında yani malzemelerim gelmesi Mühendislerin ön çalışma yapması vs vs
O zaman ben de mangal yakmaya başlamış mı oluyorum? Etleri ve mangal kömürünü aldım, hazırlığımı yaptım. Ama şimdi dükkanda ot satıyorum. :lol:

@Oktay keşke çatı işini de obitaş yapsaydı kafamız rahat olurdu, haksız mıyım?

Çevrimdışı denizaydogdu

Rakamlara  takılmayın.Benim orada size  göstermek istediğim şey ne kadar  yüksek katılım sağlanırsa Beşiktaşımızın kazancının okadar  yüksek olması.Çünkü bu yenibir  gelir kaynağı.Beklenenlerin dışında.

bence diğer 2 büyüğün sponsor bile artık zor buldukları bir dönemde bizim böyle sponsorluk anlaşmalarından para kazanmamız olağanüstü derecede iyi , futbol bu durumda iken hiç bir büyük yatırım kuruluşu para yatırmaz futbola 1 milyon TL kazansak bile bence kardır , Başkan birde yıllık en düşük 20 milyon Tl diyor al sana yeni bir Demba Ba :) daha ne olsun
Kartal

Çevrimdışı Oktay

Çatıya başlamak çok önemliydi hele 10 gün sonra başlası süper oldu biryandan kirişler ve prekastlar yapılırken diğer yandan çatı aparatları monte edilecek 2 buçuk 3 ay kaba ve prekast bitene kadar Çatıda havaya kalkmaya hazır olur kabaca tahminle Şubat sonu gibi çatıyı kaldırırlar

Çevrimdışı Kartal Ç

%18 KDV 5te1 yakın demek

720 milyon TL nin 129.600.000 lirası vergi olur. yine 600 milyon TL ye yakın para.

Hatta %2 sini de altyapıyı sağladığı için alsın.Yine 300 olmaz.

dediğim gibi sorun para değil paranın kullanım şekli.

bugün bi gazeteci vodafone ceosuna sordu 1 liranın ne kadarı klübe aktarılacak diye. kaba bi hesap yapmışlardı. kdv iletişm vergisi telsiz harcı vırt zırt derken 1 tl nin neredeyse 60 kuruşu devlete gidiyormuş.
vodafone ceosu ellerindeki taraftar profili ve hat kullanım şekillerine göre bi senaryo yaptıklarını söylemişti. 1 milyon kişi üye olsa ve bu 1 milyon kişi farklı oranlarda 1 3 veya 5 tl lik paketlere üye olsa ve 12 ayın ortalama 5 ayında bu ödemeleri yapsa klübe yıllık aktarılacak net para 20 milyon tl olarak hesaplanmış. yani olay aslında taraftarda bitiyor. vodafone un 1-3-5 lik paketten bir karı yok. zaten hat sattığı için kendi karını ordan elde ediyor. kısaca mevzu sponsorumuzla değil devletin vergisel uygulamalarıyla alakalı.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 20:44:01 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Oktay

O zaman ben de mangal yakmaya başlamış mı oluyorum? Etleri ve mangal kömürünü aldım, hazırlığımı yaptım. Ama şimdi dükkanda ot satıyorum. :lol:

@Oktay keşke çatı işini de obitaş yapsaydı kafamız rahat olurdu, haksız mıyım?
çok Haklısın  :D

Çevrimdışı denizaydogdu

bugün bi gazeteci vodafone ceosuna sordu 1 liranın ne kadarı klübe aktarılacak diye. kaba bi hesap yapmışlardı. kdv iletişm vergisi telsiz harcı vırt zırt derken 1 tl nin neredeyse 60 kuruşu devlete gidiyormuş.
vodafone ceosu ellerindeki taraftar profili ve hat kullanım şekillerine göre bi senaryo yaptıklarını söylemişti. 1 milyon kişi üye olsa ve bu 1 milyon kişi farklı oranlarda 1 3 veya 5 tl lik paketlere üye olsa ve 12 ayın ortalama 5 ayında bu ödemeleri yapsa klübe yıllık aktarılacak net para 20 milyon tl olarak hesaplanmış. yani olay aslında taraftarda bitiyor. vodafone un 1-3-5 lik paketten bir karı yok. zaten hat sattığı için kendi karını ordan elde ediyor.

Bende bunu diyorum devletin uyduruk vergilerinden dolayı zaten ücret bu kadar düşüyor . Bunun yanında herkes yanındaki vodafone' lu kişilerin gizlice bjk1 yazsın yollasın :D
Kartal

Çevrimdışı manyak1903

Oktay keşke çatı işini de obitaş yapsaydı kafamız rahat olurdu, haksız mıyım?
abi düşünsene çatı imalatı bile başlamamış olsun :kop:
En azından seni aldığımızda elimizde bir mangal olacak , doyacağız.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı If Else

erdal cömert efgendi söyledi yüzde 62 kusuru vergiler carcurtlara gidiyor daha buna maliyet eklenmemiş oluyor geri kalanı besiktasa kalıyor:)) yani o rakamlar hayal

Arkadaşım, lütfen Erdal Cömert gibi gazatecilere itibar etmeyiniz. Her söylenene lütfen inanmayınız. Sonuçta güzel bir fikir ortaya atılıp şahane bir kampanya yapılmış. Bizim yapmamız gereken taraftar olarak katkıda bulunmak.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı manyak1903

bence diğer 2 büyüğün sponsor bile artık zor buldukları bir dönemde bizim böyle sponsorluk anlaşmalarından para kazanmamız olağanüstü derecede iyi , futbol bu durumda iken hiç bir büyük yatırım kuruluşu para yatırmaz futbola 1 milyon TL kazansak bile bence kardır , Başkan birde yıllık en düşük 20 milyon Tl diyor al sana yeni bir Demba Ba :) daha ne olsun
beşiktaş forma göğüs.5 milyon dolar .kdv ekli mi değil mi bilinmiyor.
galatasaray huwaei 4.130.000 Usd (kdv dahil) + charter thy uçuşlarda 2.100.000 Eur + Kdv üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka işbirliği.

kısaca bizim kadar alıyor o renkli.hatta uçuşlardaki giderini azalttığı düşünülürse daha da çok.ama kötü durumda mı en az bizim kadar.

Çevrimdışı manyak1903

Bende bunu diyorum devletin uyduruk vergilerinden dolayı zaten ücret bu kadar düşüyor . Bunun yanında herkes yanındaki vodafone' lu kişilerin gizlice bjk1 yazsın yollasın :D
koyulttuğum yer.
işte bu kampanyadır  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

vAllah akustik iyi olmadigi sürece en iyi taraftar grubu bile olsa nafile. bakiniz lech poznan stadi ve taraftari. bana göre en atesli ve en organize taraftari, ama staddaki akustik berbat, cok yankı oluyor.

izlemeye deger
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı manyak1903

vodafone ceosu ellerindeki taraftar profili ve hat kullanım şekillerine göre bi senaryo yaptıklarını söylemişti. 1 milyon kişi üye olsa ve bu 1 milyon kişi farklı oranlarda 1 3 veya 5 tl lik paketlere üye olsa ve 12 ayın ortalama 5 ayında bu ödemeleri yapsa klübe yıllık aktarılacak net para 20 milyon tl olarak hesaplanmış. yani olay aslında taraftarda bitiyor. vodafone un 1-3-5 lik paketten bir karı yok. zaten hat sattığı için kendi karını ordan elde ediyor. kısaca mevzu sponsorumuzla değil devletin vergisel uygulamalarıyla alakalı.
ben zaten sponsoru değil şunu sorguluyorum.Bizim cebimizdeki parayı en az kesintiyle kulübe nasıl verebiliriz onun derdindeyim.

1-Beşiktaş kongre üyeliği 1200 TL (parası olanın ilk yapması gereken seçenek budur) çünkü beşiktaşın geleceği orada.
2-Kombine almak (parası olanın ödediği para sanırım sadece KDV kısmı kesiliyordur.Başka bir kesinti varsa bilgilendirilirsem sevinirim.)
3-İşte burası önemli.1200 lira veremeyecek 900 liraya kombine alamayacak kişilerden , verdiği para en az kesintiyle Beşiktaş'a kazandırmak

ve bu paraların direkt temliklere gitmesi ve Beşiktaş'ın kalp damarlarının açılması.
yönetimin en büyük hatası budur.Yüklü para girişi var ama arkamızda temlik bırakıp önümüze yeni temlik alıp , temlikle ilerliyoruz.

Benim inandığım ise gelen paralar ile temlikler açılsaydı,Beşiktaşın seneye bugün temlikli dediğimiz bütün gelirleri eline geçerdi.Bugün 20m öderdin seneye açılmasını beklediğin geliri rahatça alırdın.Yani ödediğinin karşılığı olurdu.
Vodafone stat bittikten sonra bu parayı veriyor olması benim gibi fikirleri engelliyor.Ancak asıl düşündüğü verdiği parayı akılsız bir yönetim stat yerine transfere harcayabilirdi YD gibi.

vodafone burada ileriyi görüp geçmişten ders çıkarmış.o konuda helal olsun.ama parayı da bir an evvel versin artık  :s20:

Çevrimdışı WarrChief

Arkadaşım, lütfen Erdal Cömert gibi gazatecilere itibar etmeyiniz. Her söylenene lütfen inanmayınız. Sonuçta güzel bir fikir ortaya atılıp şahane bir kampanya yapılmış. Bizim yapmamız gereken taraftar olarak katkıda bulunmak.

kesinlikle baltalamak değil amacım zaten biz desteğimizi yapalım ama o rakamlar hayal,, birsekilde nasıl olursa olsun para akısı lazım 3e bese bakmaya gerek yok

ama sunu soyleyim butun gazetecilerlerden haberdarım kimin ne yaptıgını biliyorum ancak nadir dogru yaptıkları seylerden biriside bu ince detaylardır bu konuda onlar farkında değiller ama bizim iyiliğimize :))  yani bizim camiamızda kişiye gore tavır alma var:)) savunma mekanizmasıda diyebiliriz,, herkes aynı seyi soyluyor:)) siz herseyi kabul etmeyin mantıklı olan olayın akısına bakarak cevabı buluyorsunuz zaten :ok:

sunu soylemek istiyorum ne kadar ilginctir:)) taaa ilk baslarda mabet soylemişti bu stadın kabası bittikten sonra akustikle alakalı calısmalar yapılacak diye cok garip değilmi o zamanda aydınlanamadım hala oyle soru isaretim var simdi biz bunun randımanını almak için buna ozel beton karısımı buna ozel catı tasarımı buna ozel camlar bunlara ozel hava akısı vs vs belirlememiz lazımken bu ses ve ısık konularını sona bırakıyorlarya cok sacma olmuyormu bu:))

söyle kısaltayım ozet geceyim stadın catısının malzemesi belli ama bu hesaplamayı yapacak olan ekip hersey belli olduktan siparis ve üretim yapılırken gelicek olcecek:))

Çevrimdışı Hakan Bilgin

herkese iyi akşamlar uzun zaman zaman sonra tekrar burdayım saat 11 e bende yerimi alayım :D
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı manyak1903

yani bizim camiamızda kişiye gore tavır alma var:)) savunma mekanizmasıda diyebiliriz,, herkes aynı seyi soyluyor:)) siz herseyi kabul etmeyin mantıklı olan olayın akısına bakarak cevabı buluyorsunuz zaten :ok:
ad hominem diyorlar buna sanırım.

taaa ilk baslarda mabet soylemişti bu stadın kabası bittikten sonra akustikle alakalı calısmalar yapılacak diye cok garip değilmi o zamanda aydınlanamadım hala oyle soru isaretim var simdi biz bunun randımanını almak için buna ozel beton karısımı buna ozel catı tasarımı buna ozel camlar bunlara ozel hava akısı vs vs belirlememiz lazımken bu ses ve ısık konularını sona bırakıyorlarya cok sacma olmuyormu bu:))

söyle kısaltayım ozet geceyim stadın catısının malzemesi belli ama bu hesaplamayı yapacak olan ekip hersey belli olduktan siparis ve üretim yapılırken gelicek olcecek:))
o zaman gelen ekip akustik düzenleme için ya da ne denirse.
malzeme belli, çatı üretiliyor denmişti aylar öncesinde.O zaman inşallah şöyle diyebiliriz.Bugüne kadar yapılan her şey senin mesajında geçen gibi betonu çatısı camı çerçevesi her şeyi akustiğe özel seçildi zamanında ve bugün de projenin uygulama aşamasına geldik diye umut edelim.

Çevrimdışı Serjo

beni görmeyen mi kaldı.ama ilk görenlerin yüz ifadelerinin resmini ceksek güzel bi sergi olurdu :)

Neden mabet abi?
gayet yakışıklısın ,şaşıracak bir durum yok  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

herkese iyi akşamlar uzun zaman zaman sonra tekrar burdayım saat 11 e bende yerimi alayım :D
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

LG de sponsor olsa da, ilk 360° led skorboardu dolmabahçede faaliyete soksa mesela. Kapasitesine rağmen şampiyonlar ligi finali almazsak ne olayım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı WarrChief

ad hominem diyorlar buna sanırım.
o zaman gelen ekip akustik düzenleme için ya da ne denirse.
malzeme belli, çatı üretiliyor denmişti aylar öncesinde.O zaman inşallah şöyle diyebiliriz.Bugüne kadar yapılan her şey senin mesajında geçen gibi betonu çatısı camı çerçevesi her şeyi akustiğe özel seçildi zamanında ve bugün de projenin uygulama aşamasına geldik diye umut edelim.

evet evet cok guzel bir kısaltma buldum bundan sonra boyle diyorum :lol: :ok: tskkur

evet buyuk ihtimalle buda detaylarda vardır buyuk ihtimalle bununda bir standardı vardır  ona gore malzeme secimi vs yapılıyordur ama biz standardı istemiyoruzki:)) diğerlerinden ayrıldıgımız bir nokta olmalı artık onuda nasıl yaparlar merakla bekliyoruz :ok:

Çevrimdışı Türkay

LG de sponsor olsa da, ilk 360° led skorboardu dolmabahçede faaliyete soksa mesela. Kapasitesine rağmen şampiyonlar ligi finali almazsak ne olayım.

ŞL finalinde kapasite sınırı mı var  :s20: 42000 yetmiyor mu ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Türkiyeye daha şampiyonlar ligi finali vermezler o yüzden çok önemi yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denizaydogdu

50000 civarı diye biliyorum minimum
Kartal

Çevrimdışı TØLGA

Türkiyeye daha şampiyonlar ligi finali vermezler o yüzden çok önemi yok :)
niye abi olimpiyat stadına verdiler ya liverpool milan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK