Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681532 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Ben baya baya başkan foruma gelecek ya da forumun aktif bir takipçisi olduğuna dair bilgi bekliyorum :ebebe: hayır mantıklı gerekçemde yok :biggrinking:
Bende aynısını düşünüyorum :busted_cop:

Çevrimdışı Melekcik

sizde mutfak tüpünü varsa Lukoil den alın :evillol:
sanmıyorum yoktur aldım kartıda ne acıdır ki burada lukoil yok
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

ne kadar az olduğunu söyleyeyim.

yılda 12 milyon taraftar ,ayda 5 lira , bir yılda bir kişi 60 lira vermiş olur.
60 lira x 12.000.000 kişi = 720.000.000 TL
vodafone da lütfedip 300 milyon TL kadarını mı Beşiktaş'a bırakıyor derim o zaman.

eski adidas gibi oluruz.sadece adımız çok duyuluyor.formayı biz satıyoruz onlar kazanıyordu unutmayalım.

Belirtmeden geçemeyeceğim kurtuluşumuz ne kadar basit değil mi ? Sorun 720.000.000 TL toplamak değil ,bu paranın SEBA gibi bir önderin eline gitmemesi.Uyuyan çok var.

20 milyon tl de razıyım 10 senede stadı amarti eder  :tabe:

@aktar_ismail bi söylenti var denilene göre yüksek meblada Lukoil hissesi almışsın :biggrinking: :biggrinking:

Nerde bende o para  :by2:

Çevrimdışı Türkay

Turgay Demir @turgaydemirr  ·  14 dk. 14 dakika önce
10 gün içinde ÇATI KAPATILMAYA BAŞLANACAK. Başkan bugün söyledi.

:)

Kapalıdan mı başlanacak acaba
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Furkan Sarper

beni görmeyen mi kaldı.ama ilk görenlerin yüz ifadelerinin resmini ceksek güzel bi sergi olurdu :)

ilk tanışmada zor bulmustuj birbirimizi abi :)

Çevrimdışı denizaydogdu

ne kadar az olduğunu söyleyeyim.

yılda 12 milyon taraftar ,ayda 5 lira , bir yılda bir kişi 60 lira vermiş olur.
60 lira x 12.000.000 kişi = 720.000.000 TL
vodafone da lütfedip 300 milyon TL kadarını mı Beşiktaş'a bırakıyor derim o zaman.

eski adidas gibi oluruz.sadece adımız çok duyuluyor.formayı biz satıyoruz onlar kazanıyordu unutmayalım.

Belirtmeden geçemeyeceğim kurtuluşumuz ne kadar basit değil mi ? Sorun 720.000.000 TL toplamak değil ,bu paranın SEBA gibi bir önderin eline gitmemesi.Uyuyan çok var.

şunu atlamışın kazanılan örnek veriyorum 5 tl ' nin belli bir kısmını vodefone devlete vergi verdiği için o ücret düşüyor yoksa burada vodefone herhangi bir para kazanmıyor , zaten kendi bünyesine üye kattığı için ordan yeteri kadar para kazanıyor yanlış bilmiyorsam 5 tl ' nin 1 tl ' sini filan devlet vergi alıyor
Kartal

Çevrimdışı Deniz Sezgün

ne ilginç inşaatımız var yahu  :lol:
@ahmetx abi bende bu vincin nasil oraya geldigini merak ediyordum tesekkur ederim  :)

Çevrimdışı Oktay

Nerde bende o para  :by2:

sen ağlama dayanamam aktarım :bawling:
Sen böyle 2 saat ağlasan istanbulun bu yaz susuzluk sorununu çözersin  :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 20:02:44 Oktay ]

Çevrimdışı ahmet türker

Hepinize İyi akşamlar aranıza yeni katılıyorum. Saat 11'i  dört gözle bekliyorum  :ok:
:hosgeldin

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

10 gün içerisinde çatı işine başlanması kadar imkansız birşey yoktur bu hayatta  :)

Çevrimdışı Oktay

10 gün içerisinde çatı işine başlanması kadar imkansız birşey yoktur bu hayatta  :)
tam olarak algılayamadın biraz açarmısın  :alala:

Çevrimdışı manyak1903

şunu atlamışın kazanılan örnek veriyorum 5 tl ' nin belli bir kısmını vodefone devlete vergi verdiği için o ücret düşüyor yoksa burada vodefone herhangi bir para kazanmıyor , zaten kendi bünyesine üye kattığı için ordan yeteri kadar para kazanıyor yanlış bilmiyorsam 5 tl ' nin 1 tl ' sini filan devlet vergi alıyor
%18 KDV 5te1 yakın demek

720 milyon TL nin 129.600.000 lirası vergi olur. yine 600 milyon TL ye yakın para.

Hatta %2 sini de altyapıyı sağladığı için alsın.Yine 300 olmaz.

dediğim gibi sorun para değil paranın kullanım şekli.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

tam olarak algılayamadın biraz açarmısın  :alala:
Bu dünyada herşey mümkün olabilir fakat bizim stadın çatı işinin 10 gün sonra başlaması imkansız, hayali bile imkansız.  :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 20:29:54 Oktay ]

Çevrimdışı WarrChief

%18 KDV 5te1 yakın demek

720 milyon TL nin 129.600.000 lirası vergi olur. yine 600 milyon TL ye yakın para.

Hatta %2 sini de altyapıyı sağladığı için alsın.Yine 300 olmaz.

dediğim gibi sorun para değil paranın kullanım şekli.

erdal cömert efgendi söyledi yüzde 62 kusuru vergiler carcurtlara gidiyor daha buna maliyet eklenmemiş oluyor geri kalanı besiktasa kalıyor:)) yani o rakamlar hayal

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktas TT ‏@forzataraftar  6 dk.6 dakika önce
Bugün saat tam 23:00 da http://www.besiktasarena.com  da @bjkmabet statla ilgili çok önemli bilgiler açıklayacak Herkes gelsin.Lütfen RT'leyin.
hadi iyi reklam oluyor :D yanlız beklediğimize değer inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

erdal cömert efgendi söyledi yüzde 62 kusuru vergiler carcurtlara gidiyor daha buna maliyet eklenmemiş oluyor geri kalanı besiktasa kalıyor:)) yani o rakamlar hayal
:bur2: bir gün biri gerçekten bize sponsor/destek olacak mı çok merak ediyorum.

KOÇ/BEKO gibi mesela.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rakamlara  takılmayın.Benim orada size  göstermek istediğim şey ne kadar  yüksek katılım sağlanırsa Beşiktaşımızın kazancının okadar  yüksek olması.Çünkü bu yenibir  gelir kaynağı.Beklenenlerin dışında.

Çevrimdışı Emre şahin

Artık bu kadar reklamdan sonra mabed büyük bişey paylaşmayacaksa bile paylaşmak zorunda kalabilir sınırları zorlayacak :)

Çevrimdışı Olimpos1903

Arkadaşlar tanıtım demişken şu ankette de Beşiktaş,Olcay Şahan ve Vodafone Arenayı işaretlersek sevinirim.Spor kanallarını siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm işaretlemeyin kimlerin neye hizmet ettiği az çok biliniyor. http://turkiyesporadamlari.com/anket/13-geleneksel-turkiye-spor-adamlari-odulleri/
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Oktay

Bu dünyada herşey mümkün olabilir fakat bizim stadın çatı işinin 10 gün sonra başlaması imkansız, hayali bile imkansız.  :lol:
Çatıya Başlamadan kasıt; hazırlık anlamında yani malzemelerim gelmesi Mühendislerin ön çalışma yapması vs vs

Çevrimdışı manyak1903

Bilgi
http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/Faturasiz-Telsiz-Kullanim-Ucreti.php

%18 KDV %25 Özel iletişim vergisi telsiz kullanım ücreti + alt yapısı sonrasında kalan varsa artık.  :uyucam: