Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

siteye bir şey olacak benden bilecekler  sonra otur o kadar küfürü sineye çek :bandit:

En çok benim ve @erdinc 'in kulakları çınlıyordur bence  :evillol:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Bugun egger soru cevap kismini kisa tutmasalarda bir kac soru soracaktim.. Inan sorularin icine mustafanin sitesiyle bu sitenin bilgisini verecektim.. Ama sorulari birden kestiler..

@Fatih kardeşim bugün gittin gördün.İzlenimlerini bizimle paylaşabilirmisin?

Çevrimiçi Necmi

En çok benim ve @erdinc 'in kulakları çınlıyordur bence  :evillol:
bence gece yarısına kadar en yakın bilgisayardan en az on metre uzak durun :bandit: şimdi rahat edemezsiniz elleriniz kaşınır :D nemelazım

Çevrimdışı manyak1903

siteye bir şey olacak benden bilecekler  sonra otur o kadar küfürü sineye çek :bandit:
:olmaz :o_o: bu olana tepkim

bu da  çevreci forum yumuşatıcı

site gittiğinde Necmi abi  :djsmile: SK FM dinlerken

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Altuğ

Twitter adresimizden mesajımızı daha fazla kişilere ulaştırabilmek adına lütfen RT :)

https://twitter.com/ArenaBesiktas

Çevrimdışı Fatih

@Fatih kardeşim bugün gittin gördün.İzlenimlerini bizimle paylaşabilirmisin?
Cok isterdim ama insaat islerinden hic anlamiyorum.. Sadece stada bakip vayy dedim.. Diyecegim de bu kadar 😃😃 :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Cok isterdim ama insaat islerinden hic anlamiyorum.. Sadece stada bakip vayy dedim.. Diyecegim de bu kadar 😃😃 :lol:
@Fatih Kasımpaşa maçında görevlimisin?

Çevrimdışı Emre şahin

Halka açık bir şirket olduğumuzdan mabedin çok büyük birşey söleyeceğini sanmıyorum sponsorluk vs. ama benim tahminim vodafone karakartal uygulamasına rekor talep geldi akşama net rakamları vereceğini düşünüyorum @bjk_mabet

Çevrimdışı Fatih

@Fatih Kasımpaşa maçında görevlimisin?
Yok abi istanbul disina cikicam.. O yuzden gelemiyorum
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cagdas44

E- hiçbiri

Ben baya baya başkan foruma gelecek ya da forumun aktif bir takipçisi olduğuna dair bilgi bekliyorum :ebebe: hayır mantıklı gerekçemde yok :biggrinking:

Çevrimdışı Musa1903

Hepinize İyi akşamlar aranıza yeni katılıyorum. Saat 11'i  dört gözle bekliyorum  :ok:

Halka açık bir şirket olduğumuzdan mabedin çok büyük birşey söleyeceğini sanmıyorum sponsorluk vs. ama benim tahminim vodafone karakartal uygulamasına rekor talep geldi akşama net rakamları vereceğini düşünüyorum @bjk_mabet
İnşallah öyledir  :)
Lütfen tüm arkadaşlarımıza bu destek paketlerini anlatalım.  :busted_cop:

Çevrimdışı Akcatas45

Turgay Demir @turgaydemirr  ·  14 dk. 14 dakika önce
10 gün içinde ÇATI KAPATILMAYA BAŞLANACAK. Başkan bugün söyledi.

:)

Çevrimdışı cagdas44

Hepinize İyi akşamlar aranıza yeni katılıyorum. Saat 11'i  dört gözle bekliyorum  :ok:

:hosgeldin iz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

12 milyon Beşiktaş taraftarının tamamının üye olması durumunda ise 1  yılda 300 milyon TL’yi aşkın ek gelir tahmin ediliyormuş.Bendeki de  hayal işte. :ebebe:

Çevrimdışı denizaydogdu

şimdiden yerimizi ayırttık 23.00 ' da siteye girilmez :D o kadar diyim , twitter aleminede yaydık @bjk_mabet  artık akşam herkes senı bekleyecek
Kartal

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hoşgeldin Musa.  :hosgeldin

Çevrimdışı Oktay

Yok abi istanbul disina cikicam.. O yuzden gelemiyorum
yine konya maçımı yoksa  :D Fenerbahçe maçında beraberdikya Ozaman seni tam olarak tanımıyorum ertesi gün foruma Konya'dan yazınca yahu dedim dün maçta yanımızdaki arkadaşa ne çok benziyor Meğerse sabah Konya'ya gitmişsin:evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 19:51:50 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

1 mabetin bombası
Şimdi bombayı bırakıyorum :busted_cop:
Bu gece saat 11 i bekleyin derim... :super:
2 forumun ortak sorusu
A-Çatı
B-Kamera
C-Koltuk renkleri
D-Spor Salonu
bunlardan biri ama hangisi
3 mabetin verdiği cevap

E- hiçbiri

sonuç
mabet beklentinin belini kırdı , beklentim yok açıkçası ondan daha büyük bir şey

Çevrimdışı Oktay

İnşallah öyledir  :)
Lütfen tüm arkadaşlarımıza bu destek paketlerini anlatalım.  :busted_cop:
@aktar_ismail bi söylenti var denilene göre yüksek meblada Lukoil hissesi almışsın :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Melekcik

:hosgeldin
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@aktar_ismail bi söylenti var denilene göre yüksek meblada Lukoil hissesi almışsın :biggrinking: :biggrinking:
obitaşla birlikte ortak almışlar  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı manyak1903

12 milyon Beşiktaş taraftarının tamamının üye olması durumunda ise 1  yılda 300 milyon TL’yi aşkın ek gelir tahmin ediliyormuş.Bendeki de  hayal işte. :ebebe:
ne kadar az olduğunu söyleyeyim.

yılda 12 milyon taraftar ,ayda 5 lira , bir yılda bir kişi 60 lira vermiş olur.
60 lira x 12.000.000 kişi = 720.000.000 TL
vodafone da lütfedip 300 milyon TL kadarını mı Beşiktaş'a bırakıyor derim o zaman.

eski adidas gibi oluruz.sadece adımız çok duyuluyor.formayı biz satıyoruz onlar kazanıyordu unutmayalım.

Belirtmeden geçemeyeceğim kurtuluşumuz ne kadar basit değil mi ? Sorun 720.000.000 TL toplamak değil ,bu paranın SEBA gibi bir önderin eline gitmemesi.Uyuyan çok var.