Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682886 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

çatı parçaları 10-15 gün içinde gelmeye başlayacak, kamera için 3 gün sonra kuzeye bakacaktık. bunlarda bir bomba yokmuş gibi duruyor. Ben basketbol sahası ile ilgili bir gelişme bekliyorum.. :
bende spor salonu ile ilgili olacağını düşünüyorum.sedat kardeşim. :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Arkadaşlar lütfen bunu twiter adreslerinizden yayarmısınız ben 359 takipçime gönderdim.Bu gün bir rekor kıralım...

Bugün saat tam 23:00 da http://www.besiktasarena.com da @bjkmabet stadla ilgili çok önemli bilgiler açıklayacak.rt please

404  takipçime  gönderdim.Akşama forum kilitlenmezsse  iyidir.  :)

Çevrimdışı ahmet türker

404  takipçime  gönderdim.Akşama forum kilitlenmezsse  iyidir.  :)
yandık desene, önlerden yer tutalım değerli arkadaşım. :)

Çevrimdışı Ardau

tweeter'dan paylaşım yapıldı. bekliyoruz @bjk_mabet abi :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yandık desene, önlerden yer tutalım değerli arkadaşım. :)
Sıkıntı  yok.Dedeler  zaten   :D kafadan  en  önde doğal olarak.

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz @Necmi abi 12 Eylüldeki rekor kırılır mı bu gece   :D :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

İsviçreden özel çay geldi, saat 23:00 sularında @bjk_mabet tarafından servis başlayacak :D

Çevrimdışı Melekcik

sedat bence kucakta patlayacak :D
o zaman forum patlar çünkü akın başladı  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

bu gece mabedin sonunu hazırlayabilir,onun için çok iyi hazırlık yapmalı kamera felan kurtarmaz. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@bjkmabet kendi fotosunu paylaşırmış... :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmet türker

bu gece mabedin sonunu hazırlayabilir,onun için çok iyi hazırlık yapmalı kamera felan kurtarmaz. :lol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

anlıkmı

detay varsa ve verilmesinde bir sakınca yoksa  hepsini öğrenmek isteriz...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı okan

Çevrimdışı WarrChief

dün la bombonera da oynanan süper classico atmosferi kaçmaz,arjantine sırf bu derbi için gidilir.

http://www.infobae.com/2014/11/20/1610189-video-impactante-recibimiento-los-hinchas-boca-su-equipo

ben gecen sene bu stadda maç izleme sansına eriştim,,,

dunyada en atesli taraftarların oldugu ulkeler arasında ilk 3teydik zamanla bu kayboldu gitti ama arjantinde söz konusu değil neden çnk oradaki ekonomik hava dunde boyleydi bugunde devam onun için o sınıfı barındırıyorlar içlerinde bakın bizde yeni stadımızla bunu kaybedicez :)) olsun mecburuz futbolda kacınılmaz oalrak endüstriyelleşti ve bizlerde ayak uydurmamız gerek

Çevrimdışı kyiv

Bence mabet evleniyor bütün beşiktaşlıları vodafone arenadaki nikahına davet edecek onu paylaşacak :)

Çevrimdışı Melekcik

@bjkmabet kendi fotosunu paylaşırmış... :D
yılın bombası olur site çöker 3.dünya savaşı çıkar :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı WarrChief

isveçli firma sponsor mu olacak yoksa  :biggrinking:

hehehe iyi alıstırdılar habire sponsor sponrosr:))

Çevrimdışı bjk_mabet

A-Çatı
B-Kamera
C-Koltuk renkleri
D-Spor Salonu
bunlardan biri ama hangisi
E- hiçbiri
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

yılın bombası olur site çöker 3.dünya savaşı çıkar :kop: :kop: :kop:
beni görmeyen mi kaldı.ama ilk görenlerin yüz ifadelerinin resmini ceksek güzel bi sergi olurdu :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.