Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Valla yaparlarsa öyle bişey ben eşim annesi abisi ablası dayısı dıdısı hepsini katarım mevzuya sonuçta Pedro Franco bizde :D eski Millonarios'lu :) yurt dışından baya yükleninilir diye düşünüyorum 20 olursana 30 40 in-şal-lah oooley oley oleey
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı WarrChief

temel sıkıntı su,, bircok kampanya yapılıyor fakat bunun etkisi max 2 hafta suruyor zaten bu surecte en fazla 2*3 bin kişi üye oluyor ve sonrasında hızla ilgi azalıyor işte buradaki yapılacak hatırlatmalar cok onemli... kart1903 gibi mesela kartalcell gibi daha bircok seyin etkisi cok kısa surdu sonrasında devamı gelmedi niye cunku sıra klube geliyor:)) marka degerimiz elinden geleni yapıyor ama bizler :bawling:

sizlerden ricam dönem dönem bu konuları buralarda döndürmemizdir..

Çevrimdışı Fatih

davul sokmak yasak değilmi :alala:
Normal de stada davul sokmak yasak abi... Ama Turkiye'de pek islemiyor o olay... Son 2 Turkiye macinda federasyon bando es-es'i getirdi tribunlere...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

davul sokmak yasak değilmi :alala:
Eskişehir taraftarı bando sokuyordu gerçi kurallar değişmiş olabilir bilmiyorum :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı attila kağan

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 13:33:22 attila kağan ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @ALI RIZA @Altuğ

özellikle mentions atarak yazmak istedim ki mesaj atlanmasın geri sayfalarda kalacak malum başlık stadyum başlığı ama stadyumdan başka her şey konuşuluyor. ve bu bazen abartmanında ötesinde oluyor. dün akşam en son okuduğumdan bu yana 35 sayfa civarı ilerlemiş ilk 2 sayfayı okuyayım dedim tek bir bilgi yok stadyumla alakalı. son 2-3 sayfaya bakayım dedim orada da bir bilgi yok stadyumla alakalı  :akuma: sadece benim durumumda olanlar için yazıyorum çok kötü bir durum. zaten zamanımızı işlerimizden dolayı pek fazla foruma ayırarak geçiremiyoruz o geçireceğimiz zamanda da başlıkta bilgi bulamıyoruz.İnanın bana çok kötü bir durum bu yaşadığımız. hani bu @ALI RIZA  nın silmesiyle olacak şeyde değil. Kısacası başlık başlıktan başka her şey benziyor en tepeye koyduğunuz muhabbet cafe linki bile buna çare olamıyorsa sizinde belki yapacağınız bir şey yok ama bende içimde kalmasın hissettiklerimi yazmak adına bu satırları karaladım. hani bir lukoildir bir vodafone karakartaldır bunların bile sayfası varken bu başlıkta yazılması bence hiç hoş değil.

dip not: benim gibi arkadaşlar diğer arkadaşlara diyoruz ki: TAKİP EDEMİYORUZ!!!!
Dün Konu dışı yazışmalar serbestti...! Yoksa fırsat verir miyim...! @Yakup

Çevrimiçi Necmi

temel sıkıntı su,, bircok kampanya yapılıyor fakat bunun etkisi max 2 hafta suruyor zaten bu surecte en fazla 2*3 bin kişi üye oluyor ve sonrasında hızla ilgi azalıyor işte buradaki yapılacak hatırlatmalar cok onemli... kart1903 gibi mesela kartalcell gibi daha bircok seyin etkisi cok kısa surdu sonrasında devamı gelmedi niye cunku sıra klube geliyor:)) marka degerimiz elinden geleni yapıyor ama bizler :bawling:

sizlerden ricam dönem dönem bu konuları buralarda döndürmemizdir..
amacımızda bu zaten

Çevrimdışı Deniz

Yeni stadımızda davul olmalı.Tribün havası gerçekten mükemmel oluyor.Kaldı ki kapalı üst ve yeni açık davul şova çok müsait.Özellikle yeni açık üst tribünün ilk sırasında davulları dizebiliriz.
Şu atmosferin güzelliğine bakın..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

El emeği göz nuru :D :lol:

@attila kağan attığın resim görünmüyor dostum bu arada profil resmiKadir Has stadı Kayseridemisin acaba

Çevrimdışı attila kağan

@attila kağan attığın resim görünmüyor dostum bu arada profil resmiKadir Has stadı Kayseridemisin acaba

şimdi görünmesi lazım fotoğrafın :) Kayserideydim, üniversiteyi orada okudum.

Çevrimiçi murat

@Fatih konya stadınıda görmüş biri olarak daha henüz bitmemiş olsada bir karşılaştırma yaparmısın.

Çevrimdışı mkandirmaz

Reklamın 11. Saniyesinde omuzunda çocuk olan Necmi abi mi?
AdanaSpor

Çevrimdışı Oktay

Bugun bu soru soruldu... Avrupa'daki Besiktaslilar kampanyaya nasil katilacak diye... Hic dusunmemisler  :lol: :lol: Bu sorudan sonra ilgilenilecekmis bu konuyla ilgili...
@Fatih başkana basın toplantısında fatih isimli olduğunu söyleyen bi muhabir soru sordu o senmiydin yoksa başka fatihmi :icool: :icool:

Çevrimdışı WarrChief

@Fatih başkana basın toplantısında fatih isimli olduğunu söyleyen bi muhabir soru sordu o senmiydin yoksa başka fatihmi :icool: :icool:

fatih dogandı o:D

Çevrimdışı Fatih

@Fatih konya stadınıda görmüş biri olarak daha henüz bitmemiş olsada bir karşılaştırma yaparmısın.
@MURAT abi yapamam, hakaret olur...  :lol: :lol:

@Oktay yok abi soru soracaktim fakat soru-cevap kismini cok erken bitirdiler..Homurtu olustu zaten... Stada gec gelip erken kactilar...

Çevrimdışı Oktay

@MURAT bu nasıl bi soru ne kıyaslaması hiş şampiyonlar liği ile bank asya kıyaslanırmı senin sorduğunda öyle bişey :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena Çatı İnşaatı @ademsarica 'ya teşekkürler.

cati harika olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ersan

Başkanın salon yapacağız dediği dakikalarda tribün dergi bu haberi geçti bizimle bir bağlantısı olabilir mi acaba
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı WarrChief

Başkanın salon yapacağız dediği dakikalarda tribün dergi bu haberi geçti bizimle bir bağlantısı olabilir mi acaba

işte cok mantıklı çnk hangi kaynakla hangi parayla yeni tesis yapabiliriz:)) komedi dicektim anca birileri yaparsa dicektimki bak boyle bir haber gelmiş cok mantıklı bundan baska yol yok en azından borclanmadan yapıcaz işte budur :ok:

Çevrimdışı Fatih

Soyle birsey soyliyim bugun duydum dogru yanlis bilemem... Stada yakin olacak... Artik arabayla mi 10 dakika yuruyerek mi 10 dakika bilemem...

Çevrimiçi murat

@MURAT bu nasıl bi soru ne kıyaslaması hiş şampiyonlar liği ile bank asya kıyaslanırmı senin sorduğunda öyle bişey :evillol: :evillol:
yok bazı arkadaşların şüphesi varda iki stadı görmüş birinden bir kıyaslama iyi olur dedim.güzel bir kıyaslama olmuş. :D lavobo taşından çatısına demirinden betonuna en kalitelisi yapılıyor ucuza kaçılmıyor kimse merak etmesin :icool:

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta işler ne alemde .şöyle tablayı gösteren bir foto gelse müthiş olmaz mıydı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yalçın

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 14:04:28 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba