Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

o hesabın içinde KDV ve forma reklamıda var ve devlet verdi kendi buldukları bir şey değil devlet elini çekince forma reklamı bile bulamadılar

Ayrıca unutmayın ki alınan reklam gelirlerinden   gsgm  de pay alıyor..

Çevrimdışı Abdullah

benimkileri mi :) bildireceksin acaba _? @Abdullah
Seninkileri niye bildiriyim bildirsem kime bildiriyim  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

en üstte o var ama :alala:
bende anlamadım ki @Necmi abi  :alala: hatırlatayım bildirdigin raporları ben temizliyorum  :kop:
Deniz için mi dedi konu dışı yazarsa bana bildirecek  :bandit:

Çevrimdışı Olimpos1903

o hesabın içinde KDV ve forma reklamıda var ve devlet verdi kendi buldukları bir şey değil devlet elini çekince forma reklamı bile bulamadılar
Abi ben zaten kötü demedim o zaman o kadar başarısızlık,iflasın içinde belki de yapılabilecek en iyi anlaşmaydı ama durumumuz daha iyi olsaydı daha da iyi yapılabilirdi sonuçta konum olarak mükemmel zaten gs bugüne kadar hep devlet desteğiyle bir şey yaptı elini çekince de pufffff :) Ama biraz acayip değil mi?Mesela forma için göğüs reklamına 5.8 M dolar alıyoruz Koskoca stat için 7.73 M dolar.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ALI RIZA

Seninkileri niye bildiriyim bildirsem kime bildiriyim  :alala:
beni yazmışsın :) @Necmi abi de şaşırdı tüm forum şaşırdı su an senden açıklama bekliyor  :kop: @Abdullah

Çevrimdışı Serkan7738

beni yazmışsın :) @Necmi abi de şaşırdı tüm forum şaşırdı su an senden açıklama bekliyor  :kop: @Abdullah

@Abdullah bilmediğimiz paralel bir üst yapı mı var kendini ele verdin neden durduk yere Ali Rıza yı rapor ediyosun :akuma: :akuma:

Çevrimdışı rubi_tobin

25 Şubatta ilk kez ismi lazım değil forumda bu resmi paylaşmıştım. @Necmi abi o sen stadı bitirmişsin diye cevap yazmıştı. Çok mutlu olduğumu hatırlıyorum cevap yazdığında.
 :sevinc
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmet türker

Abi ben zaten kötü demedim o zaman o kadar başarısızlık,iflasın içinde belki de yapılabilecek en iyi anlaşmaydı ama durumumuz daha iyi olsaydı daha da iyi yapılabilirdi sonuçta konum olarak mükemmel zaten gs bugüne kadar hep devlet desteğiyle bir şey yaptı elini çekince de pufffff :) Ama biraz acayip değil mi?Mesela forma için göğüs reklamına 5.8 M dolar alıyoruz Koskoca stat için 7.73 M dolar.
iki reklam için 13.5 m dolar fena değil . türk futbolu inşallah bu günleri aramaz kardeşim . :)

Çevrimdışı Serkan7738

25 Şubatta ilk kez ismi lazım değil forumda bu resmi paylaşmıştım. @Necmi abi o sen stadı bitirmişsin diye cevap yazmıştı. Çok mutlu olduğumu hatırlıyorum cevap yazdığında.

abi bu resmin koyulduğu günü çok net hatırladım ya vay be neler geçirmişiz neler atlatmışız  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

mutlu olman lazım :D tabiki

Çevrimdışı ahmet türker

Ayrıca unutmayın ki alınan reklam gelirlerinden   gsgm  de pay alıyor..
stad isim reklamından hem de yüzde yirmibeş alıyorlarmiş kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

@Abdullah bilmediğimiz paralel bir üst yapı mı var kendini ele verdin neden durduk yere Ali Rıza yı rapor ediyosun :akuma: :akuma:
sanırım derin forum var yada paralel forum :D

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah bir ben anlıyorum senin dilinden gitmeyin çocuğun üstüne denizin açıklarını ali rızaya bildiricem demek istedi :biggrinking:
dogvumuuuuu apocummm  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Olimpos1903

iki reklam için 13.5 m dolar fena değil . türk futbolu inşallah bu günleri aramaz kardeşim . :)
Tabii abi.Amin.Başkanımız o konuda çok başarılı ama dediğim gibi acayip geldi sonuçta koskocaman stat
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Abdullah

yok denizinkileri bir üstü olarak sana rapor edecek  :icool:
Kardeşim beni bir sen anlıyorsun sağol  :D

Çevrimiçi Necmi

bir sonrakine daha iyisini yaparız hem her şey para değildir vodafone bize tam sponsorluk yapıyor hep Beşiktaş imajına dönük ve ön plana çıkaran türde bize katkısı büyük olacak

Çevrimiçi Necmi

@Abdullah bir ben anlıyorum senin dilinden gitmeyin çocuğun üstüne denizin açıklarını ali rızaya bildiricem demek istedi :biggrinking:
yağcılık sezinliyorum :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaş bu kadar zor değildi ya dediğimi anlamak  :D Bir Tolga anlıyor beni  :bandit:

Çevrimdışı Olimpos1903

bir sonrakine daha iyisini yaparız hem her şey para değildir vodafone bize tam sponsorluk yapıyor hep Beşiktaş imajına dönük ve ön plana çıkaran türde bize katkısı büyük olacak
:pray: :pray: :pray: :pray: :icool:

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 18:26:50 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Olimpos1903

anlaşma 10+5 yıllık imzalandı ya bu sonundaki +5 ne anlama geliyor yani 15 sene ile farkı ne? :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Kardeşim beni bir sen anlıyorsun sağol  :D
flozof demiş ki. o kadar yazdım, o kadar konuşma yaptım ,beni bir kişi anladı o da yanlış anladı .bu konu da öyle olmasın kardeşlerim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Deniz

@rubi_tobin sen kamerayi değiştir de bizler de mutlu olalım  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

anlaşma 10+5 yıllık imzalandı ya bu sonundaki +5 ne anlama geliyor yani 15 sene ile farkı ne? :alala:
Opsiyon kısmı. Istersen o 5 yillik kosullarla devam ediyorsun istemezsen baska sponsorla anlasiyorsun. Yada daha iyi bir teklif de sunabilir vodafone.