Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686848 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

benim yeğenim de dün bin liranın üzerinde alış veriş yapmış ,hayırdır düğün mü bayram mı demişler .stad yapılıyor bundan daha iyi bayram mı olur demiş. :D

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Olimpos1903

kameranın yerini değiştirmek o kadar zor mu ya koskoca telekomünikasyon şirketisin stada sponsor oldun sinirlenmemek elde değil :akuma:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

23 nisan da 5 dk koltuguma geçersin  :kop: :kop: :kop:
ahahhahha aynen böyle kahkaha attım herkes bana bakıyor  :lol:

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı WarrChief

kulüp satılması en olmayacak şey.dernek satılırmı?

aynı fikirdemisin hocam?? adampardon ikinci baskan resmen satalım diyor dusunulmeli diyor bunu ben saatler oncesinde soylemiştim:)) birseyi yapmak istiyorsanız cok onceden bunu sunmalısınız ısındırmalısınız yoksa cakılırsınız kaldıki bundan birkaç gün once satılmalı diyordum ve hala o fikirdeyim siz diyorsunuzki taraftar vs vs  bakalım buna ne dicek taraftar:))

bu kaynaklarla stadı nenemde yapar:))
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 16:56:31 WarrChief ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi yakında gelip o bilgisayarı elinden alacaklar bu paint terkler yüzünden biliyorsun değil mi  :evillol: :evillol:
ne güzel paint daha ne olsun ne istiyorsun ya :D @Abdullah

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Deniz

Fanatiğin haberine mi inanıyorsunuz?11 kez bize ronaldinhoyu transfer eden gazeteye ? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

@Oktay           @SDemirsoy     Yasaklı Link[/member]       @aktar_ismail
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 17:00:03 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Abdullah

ne güzel paint daha ne olsun ne istiyorsun ya :D @Abdullah
Abi gece kimse yokken at bunları  :evillol: :evillol: sen paint atınca ziyaretçiler kaçıyor  :D :D

Çevrimdışı Olimpos1903

resmi hesap oyuncuları takibe almış :) yeni admin epey iyi :claps: :)
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 17:04:45 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Serkan7738

abi bunun üzerine birde çiçekler için papatyalar içine kafaları yerleştirme fikri geldi aklıma ama paint bilgim sadece hayatta kalıcak kadar var

Çevrimdışı Abdullah

abi bunun üzerine birde çiçekler için papatyalar içine kafaları yerleştirme fikri geldi aklıma ama paint bilgim sadece hayatta kalıcak kadar var
:kop: :kop: @SDemirsoy la birlikte güzel bir çalışma yapabilirsiniz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı brci

[/quote] güzel olmuş benimki kadar olmasada bu çalışmada bir duygusallık bir kalpten bağlılık hissediyorum

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
yanlız beni çok güzel kel göstermişssin :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 17:06:34 Oktay ]

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

pek yakında açıklanacakmış...bakalım neler olmuş

TEMİZ ELLER BJK ‏@temizellerbjk  3 sa.3 saat önce
22.09.2013 TARİHİNDE, BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇINDA NELER YAŞANDI?
BU GÜN AÇIKLIYORUZ...

Detaylar
 TEMİZ ELLER BJK ‏@temizellerbjk  3 sa.3 saat önce
OLİMPİYAT STADINDA YAŞANANLARLA İLGİLİ GÖRECEKLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ. BU GÜN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK. BEKLEYİN

Çevrimiçi Necmi

ahahhahha aynen böyle kahkaha attım herkes bana bakıyor  :lol:
merak etme herkesin başına aynı şey gelmiştir :D