Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

merak etme herkesin başına aynı şey gelmiştir :D
tahminim o şekilde necmi abi  :busted_cop:

@aktar_ismail  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
yanlız beni çok güzel kel göstermişssin :evillol:

O noktada da bir mesaj vermeye çalıştım fakat asıl vermek istediğim mesaj şu " bizim olduğumuz yerde en yabani çiçekler bile yetişemez "

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi gece kimse yokken at bunları  :evillol: :evillol: sen paint atınca ziyaretçiler kaçıyor  :D :D
ciddimisin  :alala: :iscrewy: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

merak etme herkesin başına aynı şey gelmiştir :D
zaten f16 gördüm sandalyeden kaydım  :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimdışı FARUK

@Oktay           @SDemirsoy     Yasaklı Link[/member]       @aktar_ismail

mustafa nın aradan bakışına bittim :) :ok:

Çevrimdışı Olimpos1903

pek yakında açıklanacakmış...bakalım neler olmuş

TEMİZ ELLER BJK ‏@temizellerbjk  3 sa.3 saat önce
22.09.2013 TARİHİNDE, BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇINDA NELER YAŞANDI?
BU GÜN AÇIKLIYORUZ...

Detaylar
 TEMİZ ELLER BJK ‏@temizellerbjk  3 sa.3 saat önce
OLİMPİYAT STADINDA YAŞANANLARLA İLGİLİ GÖRECEKLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ. BU GÜN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK. BEKLEYİN
O hesabı Tuğrul Yenidoğan denen şahsiyet-siz yönetiyor sanırsam.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

şuan 126 ziyaretçi var son paintimden sonra artmış  :bandit: :fkr:
Bunu yapan o paint uzmanı kim ona bakmak için geliyor herkes  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

aynı fikirdemisin hocam?? adampardon ikinci baskan resmen satalım diyor dusunulmeli diyor bunu ben saatler oncesinde soylemiştim:)) birseyi yapmak istiyorsanız cok onceden bunu sunmalısınız ısındırmalısınız yoksa cakılırsınız kaldıki bundan birkaç gün once satılmalı diyordum ve hala o fikirdeyim siz diyorsunuzki taraftar vs vs  bakalım buna ne dicek taraftar:))

bu kaynaklarla stadı nenemde yapar:))
bu konu çok iyi düşünülmesi gereken konu biz bir dernek iz nasıl olacak ki de klübü satacaklar .bu konudan anlayanların açıklama yapması lazım ki anlayalım ve tartışılsın değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bunu yapan o paint uzmanı kim ona bakmak için geliyor herkes  :evillol: :evillol:
olabilir doğru tespit :D

Çevrimdışı TURKahvesi

canlı yayın kamerası 80'li yıllara döndü  :)

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy

Mr.Demirsoy we are watching your paint shops.Your shares make us very anxious.Please stop this otherwise we will delete "paint" on new Windows.Sincerely yours ,Microsoft İNC..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

olabilir doğru tespit :D
:D Tespit bizim işimiz   :bandit: :bandit:
Ama bence günün tespiti şu ki; yetki insanı çok değiştiriyor  :naughty:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu stadyum konusunda açıkcası içime sinmeyen tek şey Vodafone anlaşmamız..

Bu kadar büyük reklamını yaptığı bir stadyum için bence çok daha iyi anlaşma imzanalabilirdi..

Hem forma hem stat anlaşması yapıosun ve onuda Peşin yerine 15 seneye yayıyorsun..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy

Mr.Demirsoy we are watching your paint shops.Your shares make us very anxious.Please stop this otherwise we will delete "paint" on new Windows.Sincerely yours ,Microsoft İNC..

@Deniz  in çevirisi

Mr.Demirsoy biz boya shops.Your hisseler bize çok anxious.Please bu aksi takdirde biz yeni Windows.Sincerely senin, Microsoft, INC "boya" silecektir durdurmak izliyor ..

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy

Valla bu paintler bırak Microsoft'u tüm insanları endişelendiriyor.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz  in çevirisi

Mr.Demirsoy biz boya shops.Your hisseler bize çok anxious.Please bu aksi takdirde biz yeni Windows.Sincerely senin, Microsoft, INC "boya" silecektir durdurmak izliyor ..
ahahah bu da translate terk oluyor sanırım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı altan0348

koskoca vodafone bi kameranın yerini değiştiremiyor. sürekli akıllı stad yapıyoruz diye övünüyorlar. sen daha bir kameranın yerini değiştiremiyorsun. vodafone reklamlardan iyi ekmek yiyor ama stada bakmıyor kardeşim bakmıyorr!!!

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah geç oldu biraz ama boşver oğlum onların arkaları doluuu bizim arkamız boş baş edemeyiz onlarla  :evillol: :evillol: :kar:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Olimpos1903

Bu stadyum konusunda açıkcası içime sinmeyen tek şey Vodafone anlaşmamız..

Bu kadar büyük reklamını yaptığı bir stadyum için bence çok daha iyi anlaşma imzanalabilirdi..

Hem forma hem stat anlaşması yapıosun ve onuda Peşin yerine 15 seneye yayıyorsun..
Çok daha iyisi yapılabilirdi bildiğim kadarıyla gs Türk Telekomdan o dağın başındaki reklamından dolayı bizim aldığımızdan daha fazla alıyor ama daha çok veren çıkar mıydı o sorun işte :iscrewy:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy

во никој (haydaaaaa)

Çevrimdışı SDemirsoy

@Deniz  in çevirisi

translate bayağı sağlam çeviriyor :D

Çevrimdışı Serkan7738

translate bayağı sağlam çeviriyor :D

tıransleyt bilgim=paint  bilgim artık gerisini sen düşün :D