Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687680 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bu sene şampiyonluk bizim mesajı veriliyor herhalde serkan  kardeşim . :)

Abim kupada gözümüz yok stad bitsin bu sene şampiyonluktan daha çok seviniriz biz :D

Çevrimdışı Deniz

Yazar burada üstteki moderasyon sekmesini göstererek denetçi olduğunu vurgulamak istemiş  :evillol: :evillol:
Sesli güldüm  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Bu paletli vinç biraz atarlı galiba coşup 4 5 tane prekast koyuyor sonra tıss :D :D :
Onlar da OBİTAŞ gibi gazla çalışıyor herhalde  :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

Abim kupada gözümüz yok stad bitsin bu sene şampiyonluktan daha çok seviniriz biz :D

@Deniz Kırmızı yazıyla konu dışı mesajlarınızın hepsi silinecektir yazarmısın geç bile kaldın :D

Çevrimdışı Olimpos1903

yok Seda Hanıma Direk Mesaj yoluyla söylemişler @Olimpos1903
Beni de takip ediyor,adını kendisini etiketlemeden uyardım,belki üzerine alınır 10binlerce takipçisi olan o kadar gereksiz hesap var ki
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ALI RIZA

Sil sil elbet bir gün ben de senin mesajlarını sileceğim  :evillol: :bandit:
23 nisan da 5 dk koltuguma geçersin  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Kırmızı yazıyla konu dışı mesajlarınızın hepsi silinecektir yazarmısın geç bile kaldın :D
Sonra abdullah bana suikast düzenlesin dimi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

:super: :boxin: :boxin: :lol: abi yazdığımız mesajları silme özelliği niye kapatıldı yine yanlışlıkla kendi kendimi alıntıladım

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga kardeşim nerelerdesin tek kaldım @Deniz de sattın bizi mücadele edemiyorum bunlarla  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ahmet türker

ikisi birden olsa olmazmı kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Maç günü ve Muhabbet Cafe nin üste kısa yollarını oluşturdum gene girmezseniz artık yapacak bir şey yok odunu alıp evinize dalacağım :D
@Necmi  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Beni de takip ediyor,adını kendisini etiketlemeden uyardım,belki üzerine alınır 10binlerce takipçisi olan o kadar gereksiz hesap var ki
Bende adını vermeden uyardım şimdilik ayıp ama gerçekten @Olimpos1903

Çevrimdışı Serkan7738

ikisi birden olsa olmazmı kardeşim.

Okadar mutluluğu benim bünyem kaldırmayabilir alışık değilim en son çifte kupada kafayı yemiştim insanlar niye sürekli gülümsüyosun aşıkmısın diyolardı :D

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  5 dk.5 dakika önce
Vodafone Arena 20 Kasım 2014

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi  :D
Abi yakında gelip o bilgisayarı elinden alacaklar bu paint terkler yüzünden biliyorsun değil mi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı altan0348

kaç para ulen bir cameranın yerini değiştirmek :)  bu sene aldığım ürünlere bir prekast eder mi sizce :) azıcık prekast koyun daaaa
 :akuma: :akuma:
http://i.hizliresim.com/2QXL7O.jpg

Çevrimdışı ahmet türker

Okadar mutluluğu benim bünyem kaldırmayabilir alışık değilim en son çifte kupada kafayı yemiştim insanlar niye sürekli gülümsüyosun aşıkmısın diyolardı :D
:kop:  :kop:  :kop:  :kop: yemin ediyorum sesli güldüm bu günün esprisi de bu. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Onlar da OBİTAŞ gibi gazla çalışıyor herhalde  :bandit:
obitaşa bi yemekle kat bitirdi bizde paletliye bir teneke makine yağı verelim :D

Çevrimdışı Abdullah

obitaşa bi yemekle kat bitirdi bizde paletliye bir teneke makine yağı verelim :D
Abi vinç operatörü napacak makine yağını mı içsin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

kaç para ulen bir cameranın yerini değiştirmek :)  bu sene aldığım ürünlere bir prekast eder mi sizce :) azıcık prekast koyun daaaa
 :akuma: :akuma:
http://i.hizliresim.com/2QXL7O.jpg
benim yeğenim de dün bin liranın üzerinde alış veriş yapmış ,hayırdır düğün mü bayram mı demişler .stad yapılıyor bundan daha iyi bayram mı olur demiş. :D

Çevrimdışı Serkan7738

abi şu kameranın yeri biranönce değişse forum için çok iyi olacak millet kolon seyretmekten kafayı sıyırdı bu arada numaralı sütunlarda betonlama var  :super: :super: