Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688024 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@ZEKI hocam nete girecek 10 sayfa ilerlemiş görecek  :evillol: ona yanıyorum bugun muhabbet edelim yarın stat dışılar delete

ali rıza ben seni kapalı tribüne ekledim benim mesajlarımı silmezsin herhalde  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Düzgün yazsan anlayacam da twitterdaki Türkçe'ne geçince anlayamıyorum napıyım  :evillol:
evir çevir anla :) twitter kısıtlı ondan baştan sondan ortadan yazıyorum  :evillol: :evillol: @SDemirsoy anlıyor @bjk_mabet  anlıyor @Tolga anlıyor sen  :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

ali rıza ben seni kapalı tribüne ekledim benim mesajlarımı silmezsin herhalde  :tabe:
panky isminle oldugun sürece silmem  :evillol: yegenim minika tv de sürekli izliyor ondan
@panky abi gönlümüz başka sevdalara KAPALI...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hani silmeyecektin  :by2:
bugün silmiyorum  :evillol: 00.00 itibari ile yarın olacak...! Hiç anlamıyor ne yapayın daha ne yazayım :) @Deniz ingilizceye cevir de anlasın  :kop:

panky isminle oldugun sürece silmem  :evillol: yegenim minika tv de sürekli izliyor ondan
@panky abi gönlümüz başka sevdalara KAPALI...!
sağol kardeşim  :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Olimpos1903

DH'de bu forumdan haberi olmayan kişiler var sanırsam.Üye olan varsa mesaj yoluyla bilgi versin isterseniz diğer renklilerin haberi olmadan.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Deniz

bugün silmiyorum  :evillol: 00.00 itibari ile yarın olacak...! Hiç anlamıyor ne yapayın daha ne yazayım :) @Deniz ingilizceye cevir de anlasın  :kop:
Öyle daha komplike olur  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Konu Dışı : Buradan @KartalDuruşu adlı twitter hesabı kullanıcısı takip ediyorsa okusun..

Twitterdan Fotoğraf çekmek yasal değil fotoğrafları bize atın onlara atmayın biz resmi hesabız demişsin

Rant peşinde koşmayın adamın sabrınıda zorlamayın ne demek resmi hesabız biz ? Ne demek Yasal değil ? ayıp..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

vay arkadaş ya bunda bile biz suçlu olduk. Türkçe kurusuna yazdıracam abi seni  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

:D :D @ahmet türker
patenti senin, biz korsan olarak kullanıyoruz . :)aslında telif hakkı istemen lazim değerli kardeşim .

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı SDemirsoy

patenti senin, biz korsan olarak kullanıyoruz . :)aslında telif hakkı istemen lazim değerli kardeşim .
eyvallah abi güzel söz hoşuma gidiyor :D @ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı kral_bjk

ya bu kamera nın önündeki kirişte ne yazıyo okuyan varmı :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

ya bu kamera nın önündeki kirişte ne yazıyo okuyan varmı :s20:

Bjk Türkiye yazıyor gibi okudum ben  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Olimpos1903

Konu Dışı : Buradan @KartalDuruşu adlı twitter hesabı kullanıcısı takip ediyorsa okusun..

Twitterdan Fotoğraf çekmek yasal değil fotoğrafları bize atın onlara atmayın biz resmi hesabız demişsin

Rant peşinde koşmayın adamın sabrınıda zorlamayın ne demek resmi hesabız biz ? Ne demek Yasal değil ? ayıp..
Hocam ne zaman demişler,cevap yazacaktım,göremedim de?
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Abdullah

Konu dışı yapma lütfen  :kop:
@Tolga ne düşünüyorsun arkadaş hakkında para kadar yetki de değiştiriyormuş insanları  :evillol:

Çevrimdışı Deniz