Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

olurmu @Altuğ ve @erdinc de var siz ortalıkta pek görmüyorsunuz ama en büyük emek onlarda bazen günlerce gece gündüz çalışıyorlar hakları ödenmez @yoksul
@Altuğ ve @erdinc gecelerin kahramanları :) her ne kadar konulardan uzak olsalarda arka planda tasarım da yazılımda işleyişte en en en en önemli ekip 
bir teşekkür videosu mu çekelim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

:bandit: laf sokma hissettim sen olmasan ben çoktan onbini bulmuştum :bandit:
:claps: 6000 hayırlı olsun abi  :D 

Çevrimdışı Deniz

@Deniz yazar bize burada bir imada mı bulunmuş  :iscrewy:
Boşver apo Delete tuşu bozulur elbet  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir çalışma yaptım @panky abininki kadar güzel olmasa da C90 görüş açısını gösteren bir çalışma.Bilgisi olmayanlar için aydınlatıcı olacağına inanıyorum  :)
gözlerime inanamıyorum deniz statla ilgili yazmış  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: @Abdullah @Necmi abi @Tolga  :kop: :kop: :kop:

guzel olmus ama hepimiz eski aciktayiz  :icool::icool:
Eski açık bitsin sizi oraya alacam  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Boşver apo Delete tuşu bozulur elbet  :bandit:
Delete tuşu bozulursa suçu yine bize atmasın  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: laf sokma hissettim sen olmasan ben çoktan onbini bulmuştum :bandit:
zaten o yazının devamı vardı da sildim  :evillol: :evillol: @Necmi abi

Çevrimdışı asi_kartal

Teşekkürler deniz kardeşim ve ahmet abi :)

Abudullah çalışma bitince yükseklik tribün yapılarını net görmek için sade şeklini paylaşırsan çok sevinirim :) Yeni açık bombesi hemen hemen aynı olur gibi ama numaralı ve kapalı bombeleri bu şekilde olur mu bilmiyorum inş olur diyelim :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

En üstten de çektim çizgiyi.C value  :bandit:

@Necmi abi proje bölümüne ekleyebilirsin istiyorsan faydalanmak isteyen arkadaşlar faydlanabilir arada kaybolmasın  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TURKahvesi

Stada süleyman seba adi verilecekti noldu o is.

@riza calli stadın ismine Süleyman Seba ismi verilmez (ha bunu belirtirken karşı çıkıyorum manasına gelmesin)

stadın ismi dünyada olduğu gibi her köklü camialarda öncelik her zaman kuruculara verilir

Beşiktaş'ımızın futbol kurucusu Şeref bey olduğuna göre öncelik buna verilir

ha Süleyman Seba ismi nereye veerilir onu da belirteyim

önümüzdeki dönemlerde kurulması planlanan muhtemel Beşiktaş üniversitesine verilebilir Beşiktaş Süleyman Seba üniversitesi diye...

veya bir eğitim spor mekanına isim verilebilir akademi olabilir vakıf olabilir vs vs...

bizim ülke olarak duygusal insanlar olduğumuz için hayata dair gerçekçilik kısmı gözardı edilebiliyor.

Çevrimdışı Deniz

Delete tuşu bozulursa suçu yine bize atmasın  :bandit:
Alırız bir klavye yollarız  :bandit: :bandit:

deniz bugün beni sarıcak anlaşılan sıkıntı yok ama denizin benim capslerimden haberi yok :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

@Efe senin ki emek senin ileti silmiyorum geyik göremiyorum...! aynı benim gibi  :evillol: :evillol: stat cevresinde ne kadar kamera sistemi varsa bizden soruluıyor  :kop: :kop:
:)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tribünler bu kadar bombeli olmayacak,kolonların üstünden 3,4m yukarıya çatı monte edilecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkürler deniz kardeşim ve ahmet abi :)

Abudullah çalışma bitince yükseklik tribün yapılarını net görmek için sade şeklini paylaşırsan çok sevinirim :) Yeni açık bombesi hemen hemen aynı olur gibi ama numaralı ve kapalı bombeleri bu şekilde olur mu bilmiyorum inş olur diyelim :)
Tamam abi paylaşırım  :tabe: tam olarak bittiğinde kapalı ve numaralı tribünde böyle gözükecektir. Şu an tek başına olduğunda belli olmaması normal  :ok:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi proje bölümüne ekleyebilirsin istiyorsan faydalanmak isteyen arkadaşlar faydlanabilir arada kaybolmasın  :)
sen ekle :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

kadir topbaş var :D
Abdullah avcı olmaz mı ?  :kop: :kop: :kop:
Abi niye trollüyorsunuz sinirlenirse forumu siler görürsünüz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

millet ayağa kalkınca C value oluyor (Küfür Yasak)₆ value :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum