Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Herkes hissettiği yaştadır bu abilerimiz genç kartalllar dimi necmi abi
Abi sen zaten 10 yaş genç görünüyorsun maşallah profil resminde.40 yazmazsan aklıma bile gelmezdi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Tıp'ta biz yaşlılığı 65 hatta 70 üstü olarak kabul ediyoruz. Bu yüzden 65 yaş altı şahıslar ; lütfen kendinize yaşlı demeyiniz... Fakat  forumda 30 yaş altı çok arkadaş olduğundan göreceli bir durum var tabii ki. :icool:
ben şahsım adına işin şakasındayım değerli kardeşim kendimi yaşlı hissetmiyorum zaten. :)

Çevrimiçi murat

O değilde yakında forumda torun torba muhabbeti yapılacak  :kop: :kop:

@aktar_ismail romatizma bölümünü açabilirsin  :evillol: :evillol:
romatizma sadece yaşlı hastalığı değilki.

Çevrimdışı asi_kartal

Köşeler kadar boşluk olmayacak ama demi ? Yani köşeler 4 mt düşerek gelip orda 1mt mi olacak yoksa sabit her yer aynı mı ? Birde çizim çok iyi olmuş eline sağlık sıra sayıları doğr mu üst tibünler sanki o kadar bombeli değil (yeni açık hariç) :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

romatizma sadece yaşlı hastalığı değilki.
@MURAT abi şaka yapıyoruz şurda limon sıktın hemen  :iscrewy:  :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Köşeler kadar boşluk olmayacak ama demi ? Yani köşeler 4 mt düşerek gelip orda 1mt mi olacak yoksa sabit her yer aynı mı ? Birde çizim çok iyi olmuş eline sağlık sıra sayıları doğr mu üst tibünler sanki o kadar bombeli değil (yeni açık hariç) :)
Tribünün en yüksek noktası ile çatı arasında 5 metre boşluk var yanılmıyorsam.Köşelerde daha fazla..

Çevrimdışı ahmet türker

her yaşın ayrı bir güzelliği var.
gerçektende öyle yeterki farkında olalım murat kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

şu anda görmüş olduğun tribünlerin arka sütünlarından 3 metre yükseklik olacagı söylendi asi kartal kardeşim. :)

Çevrimdışı Abdullah

Hocam dediğinizi tam anlamadım ama projeye olabildiğince benzetmeye çalıştım hemen hemen aynı diyebiliriz sıra sayılarında da bir hata olmaması lazım  :tabe:

Abi sen zaten 10 yaş genç görünüyorsun maşallah profil resminde.40 yazmazsan aklıma bile gelmezdi :)
:sevinc

Çevrimdışı Efe

ipler benim elimde 9999 da kalır efe :kop: :kop: :kop: @Oktay
aman bizim mesajlar boyle kalsinda stad bitsin benim icin en iyisi bu olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

aman bizim mesajlar boyle kalsinda stad bitsin benim icin en iyisi bu olur :icool:
stad bitene kadar efe 19030 olur bu hızla.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

selam gençler,
aranıza hoş buldum yaşlı bir Beşiktaşlı olarak ...
Hoşgeldiniz.Bilgi ve kültür düzeyi odukça yüksek forumumuzu seveceğinizi  sanıyorum.

Çevrimdışı Efe

ahmet abili ve ali rızalı versiyon  :ok:
guzel olmus ama hepimiz eski aciktayiz  :icool::icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Hoşgeldiniz.Bilgi ve kültür düzeyi odukça yüksek forumumuzu seveceğinizi  sanıyorum.
Abi bir düzeltme Bilgi, kültür ve yaş düzeyi oldukça yüksek  :D

Çevrimdışı Efe

stad bitene kadar efe 19030 olur bu hızla.

8 ayda 10 bini asariz biz necmi abilye paso geyik donuyor geceleri :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Samet Demirsoy ‏@SDemirsoy_  2 dk.2 dakika önce
Olmadı Şöyle Ofisimizzzzz :)

Seda hanıma teşekkürler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

gördüğüm kadarı ile iki tane emekçi var  biri @alirıza diğeri de mustafa... ikisinide tekrar tşkler
olurmu @Altuğ ve @erdinc de var siz ortalıkta pek görmüyorsunuz ama en büyük emek onlarda bazen günlerce gece gündüz çalışıyorlar hakları ödenmez @yoksul
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 15:30:37 Necmi ]

Çevrimdışı ALI RIZA

8 ayda 10 bini asariz biz necmi abilye paso geyik donuyor geceleri :evillol:
@Efe senin ki emek senin ileti silmiyorum geyik göremiyorum...! aynı benim gibi  :evillol: :evillol: stat cevresinde ne kadar kamera sistemi varsa bizden soruluıyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Bir çalışma yaptım @panky abininki kadar güzel olmasa da C90 görüş açısını gösteren bir çalışma.Bilgisi olmayanlar için aydınlatıcı olacağına inanıyorum  :)

Çevrimdışı Abdullah

@Efe senin ki emek senin ileti silmiyorum geyik göremiyorum...! aynı benim gibi  :evillol: :evillol: stat cevresinde ne kadar kamera sistemi varsa bizden soruluıyor  :kop: :kop:
@Deniz yazar bize burada bir imada mı bulunmuş  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

:bandit: laf sokma hissettim sen olmasan ben çoktan onbini bulmuştum :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Bir çalışma yaptım @panky abininki kadar güzel olmasa da C90 görüş açısını gösteren bir çalışma.Bilgisi olmayanlar için aydınlatıcı olacağına inanıyorum  :)
2. Katın en üstünden de bir çizgi çeksene  :bandit: