Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330099 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Allah'ım sen bize niye iyi hoca nasip etmiyorsun, çok iyi olmasa da olur aklı başında işini nasıl yapacağını bilsin yeter
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Umutcan Kaya

weghorts, Gomez'in tırnağı etmez tip olarak bile benzemez
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Şenol hocayı sevmem ama suç şenol hocada değil tırışkadan ortasha kuranlarda.gerçi günah keçisi belli.valeriana yıkarlar bu takımın bu halini.ortasaha böyleyken pas oyunu oynayamazsın.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

takımda büyük bir kopukluk var kimi koyarsan koy aynı sonucu alacağız, takımdaki oyuncuların hepsi birbirinden kopuk, arkadaşlık sıfır
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Fikret

Şenol hocayı sevmem ama suç şenol hocada değil tırışkadan ortasha kuranlarda.gerçi günah keçisi belli.valeriana yıkarlar bu takımın bu halini.ortasaha böyleyken pas oyunu oynayamazsın.

Mart ayinda da dedik, vasifsiz Ceyhun Kazanci ve 2.liglerin orta sira takimi hocasi Valerien ile olmaz. Bunlarin kuracagi takimin pas oyunu, guzel futbol falan yapmaya uygun olmasi imkansiz.
Atlet oyuncular aldilar. Teknik olarak aldiklari tek Weghorst var ama onuda boyu uzun ve hucum pres yapiyor diye aldilar. Takimi oynattiklari anlamsiz uzun top ve ileride basma lakirdisiyla kac haftadir tarumar ettiler. Takimda kondisyon kalmadi zaten 4-5 haftadir belli oluyordu. Sakatliklar da gelmeye baslamisti, basta Ghezzal olmak uzere. Josef sakat sakat mi oynuyor bilmiyorum cok agir, bitmis gozukuyor.

Bugun Senol hoca fark yaratamadi, begenmedim. Dele Alli'nin, Muleka'nin 11 baslayabilecegi bir macti bence. Mactan once Masuaku sonra mac sirasinda Rosier ve Umut Meras'in sakatlanmasi cok talihsizlik oldu. Necip'i kurtarici diye oyuna aldi diyen Senol Gunes dusmanlarini Allah bildigi gibi yapsin. Hoca o noktada Cenk-Weghorst'dan birini cikarip Dele Alli'yi almaliydi. Yapmayinca uc santrafor kaldik sahada, haliyle GS pozisyon buldu. Ha Senol Gunes kendi istedigini basardi yani Muleka karsi karsiya, Cenk sutuyla, Weghorst ceza sahasinda net 3 pozisyon yakalandi. 2-1 gerideyken riski aldi, pozisyon verdi ve pozisyon buldu. Ilginc bir sekilde mac 3-1 de olmadi 2-2 de olmadi.

Saglik olsun. GS deplasmanina giderken, GSnin kilit oyuncularinin cezalari indirdiler, Besiktas dusmani hakem Umut Meler'i koydular. Derbilerde ev sahibi avantaji oluyor, sonuc cok sasirtici degil. Sampiyonluk yarisindan uzak kalmamizin sebebi bu mac degil. FB-Basaksehir-TS maclarini oncesi hocayi getirmemiz lazimdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Mart ayinda da dedik, vasifsiz Ceyhun Kazanci ve 2.liglerin orta sira takimi hocasi Valerien ile olmaz. Bunlarin kuracagi takimin pas oyunu, guzel futbol falan yapmaya uygun olmasi imkansiz.
Atlet oyuncular aldilar. Teknik olarak aldiklari tek Weghorst var ama onuda boyu uzun ve hucum pres yapiyor diye aldilar. Takimi oynattiklari anlamsiz uzun top ve ileride basma lakirdisiyla kac haftadir tarumar ettiler. Takimda kondisyon kalmadi zaten 4-5 haftadir belli oluyordu. Sakatliklar da gelmeye baslamisti, basta Ghezzal olmak uzere. Josef sakat sakat mi oynuyor bilmiyorum cok agir, bitmis gozukuyor.

Bugun Senol hoca fark yaratamadi, begenmedim. Dele Alli'nin, Muleka'nin 11 baslayabilecegi bir macti bence. Mactan once Masuaku sonra mac sirasinda Rosier ve Umut Meras'in sakatlanmasi cok talihsizlik oldu. Necip'i kurtarici diye oyuna aldi diyen Senol Gunes dusmanlarini Allah bildigi gibi yapsin. Hoca o noktada Cenk-Weghorst'dan birini cikarip Dele Alli'yi almaliydi. Yapmayinca uc santrafor kaldik sahada, haliyle GS pozisyon buldu. Ha Senol Gunes kendi istedigini basardi yani Muleka karsi karsiya, Cenk sutuyla, Weghorst ceza sahasinda net 3 pozisyon yakalandi. 2-1 gerideyken riski aldi, pozisyon verdi ve pozisyon buldu. Ilginc bir sekilde mac 3-1 de olmadi 2-2 de olmadi.

Saglik olsun. GS deplasmanina giderken, GSnin kilit oyuncularinin cezalari indirdiler, Besiktas dusmani hakem Umut Meler'i koydular. Derbilerde ev sahibi avantaji oluyor, sonuc cok sasirtici degil. Sampiyonluk yarisindan uzak kalmamizin sebebi bu mac degil. FB-Basaksehir-TS maclarini oncesi hocayi getirmemiz lazimdi.
Hoca maçta en büyük yanlışı 11 tercihinde yaptı bence. Gs de sol bek yoktu. Bizde sahaya sağ açık olmadan çıktık.

Orta sahayı kalabalıklaştırdık aksine kanatları kalabalıklaştırmamız gerekirdi.

Necipin oyuna girmesine gelince kim oynayacak yerine Ersin mi :) 2 sol bek gitmiş. Sağ bekde yedek oyuncu oynuyor. Olması gerekeni yaptı hoca. En fazla 3lü oynatabilirdi. O zaman da yine büyük ihtimal alacağı oyuncu necip olacaktı.

Umarım ilerleyen haftalarda mulekalı kadrolar görürüz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Fikret

Hoca maçta en büyük yanlışı 11 tercihinde yaptı bence. Gs de sol bek yoktu. Bizde sahaya sağ açık olmadan çıktık.

Orta sahayı kalabalıklaştırdık aksine kanatları kalabalıklaştırmamız gerekirdi.

Necipin oyuna girmesine gelince kim oynayacak yerine Ersin mi :) 2 sol bek gitmiş. Sağ bekde yedek oyuncu oynuyor. Olması gerekeni yaptı hoca. En fazla 3lü oynatabilirdi. O zaman da yine büyük ihtimal alacağı oyuncu necip olacaktı.

Umarım ilerleyen haftalarda mulekalı kadrolar görürüz.

Eksi, twitter vs utanmadan Senol Gunes'e laf ediyorlar Necip yuzunden. Gercekten ne yapsaydi...

Cenk Tosun gercekten takimin en buyuk ve guclu karakteri. Deplasman macina cikiyor olsam onsuz yapamazdim heralde. Acaba Weghorst kesilebilir miydi Muleka icin? Ha oyuna yeni girmis diri  Muleka'nin da o kacirdigi gol... Topu cekse penaltiydi zaten  :s20:

Çevrimdışı aunt minnie

Şenol G maç analizi yapmaz.İşk 45’leri genelde yer.Bugün maç başlangıcı çok arızalıydı

Çevrimiçi Samet Demir

Eksi, twitter vs utanmadan Senol Gunes'e laf ediyorlar Necip yuzunden. Gercekten ne yapsaydi...

Cenk Tosun gercekten takimin en buyuk ve guclu karakteri. Deplasman macina cikiyor olsam onsuz yapamazdim heralde. Acaba Weghorst kesilebilir miydi Muleka icin? Ha oyuna yeni girmis diri  Muleka'nin da o kacirdigi gol... Topu cekse penaltiydi zaten  :s20:

Şenol hoca gitmeden önceki son senesi sürekli Necibi oynatıyordu bugünkü yorumlar ondan kaynaklı olabilir.

Maçı kaybetmemizin en büyük nedeni bence yanlış 11 ile başladı hoca. Bizim sağ kanadımızda kesinlikle 1 oyuncu olmalıydı. Orta sahada Josef ve Salih yokları oynadı. Gedson takımın en iyisiydi.

Devre arası iyi bir orta saha oyuncusu gedsonun yanına. Ciğersiz biri olursa az da ayağı pas yapsın yeterli. Welliton yerine de bir stoper lazım.

Kaleci mert ve Ersin idare eder. Başka da transfer yapmaya gerek yok. Takımı şişirmiş oluruz. Yazın iyi bir planlama yapmamız gerekli.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Fikret

Şenol G maç analizi yapmaz.İşk 45’leri genelde yer.Bugün maç başlangıcı çok arızalıydı
Erman Toroglu kafasi biri daha. Senol G ne demek? Terbiyesizligin amaci ne?

Hoca 45leri yiyerek mi her gitti takimda basari yaratmis? Sampiyonlar liginde demek analiz onemli degil, 14 puan namaglup...

Vay be Dunya kupasi sampiyonu Fransa'yi demek ilk yarida surklase edip 2-0 yapmayi analizsiz basarmis. O Fransa'nin milli takimi ki cebinden 5 tane Turkiye A Milli kadrosu cikarir.

Ha bugun kotuydu diyene lafim yok. Ama itibar suikasti yapana, Senol Gunes hater'ina her zaman hak ettigi cevap var.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2022, 00:27:32 Fikret ]

Çevrimdışı aunt minnie

Hoca 45leri yiyerek mi her gitti takimda basari yaratmis? Sampyionlar liginde demek analiz onemli degil, 14 puan namaglup...
Vay be Dunya kupasi sampiyonu Fransa'yi demek ilk yarida surklase edip 2-0 yapmayi analizsiz basarmis. O Fransa'nin milli takimi ki cebinden 5 tane Turkiye A Milli kadrosu cikarir.

Ha bugun kotuydu diyene lafim yok. Ama itibar suikasti yapana, Senol Gunes hater'ina her zaman hak ettigi cevap var.
Hater’ı değilim şakşakçısı da değilim.Adamın şu maçı önden analiz etmediği o kadar belli ki neye parladın anlamadım.Bin tane defosu olan Gs madara etti bizi farkında mısınız bilmiyorum.Yenil ek ayrı madara olmak ayrı.

Maçı analiz etmemesi her ilk 45’te başarısız olacağı anlamına gelmez ama özellikle bizdeki son 2 senesi hep ilk yarıları yerdi.

Çevrimdışı Fikret

Şenol hoca gitmeden önceki son senesi sürekli Necibi oynatıyordu bugünkü yorumlar ondan kaynaklı olabilir.

Maçı kaybetmemizin en büyük nedeni bence yanlış 11 ile başladı hoca. Bizim sağ kanadımızda kesinlikle 1 oyuncu olmalıydı. Orta sahada Josef ve Salih yokları oynadı. Gedson takımın en iyisiydi.

Devre arası iyi bir orta saha oyuncusu gedsonun yanına. Ciğersiz biri olursa az da ayağı pas yapsın yeterli. Welliton yerine de bir stoper lazım.

Kaleci mert ve Ersin idare eder. Başka da transfer yapmaya gerek yok. Takımı şişirmiş oluruz. Yazın iyi bir planlama yapmamız gerekli.

Haksiz elestirilerin tek sonucu hocayi yipratmak. Senol Gunes keyfinden Necip'i oynatmadi. Keyfinden oyunu Quaresma'ya yonlendirmedi. Mecburiyetten oluyor bunlar. 3 tane bek sakatlaninca once T.Bingol sonra son care Necip giriyor.

Mesela Josef ve Salih kotuydu diye hocaya kizmak ne kadar dogru? Josef yerine 30 yasinda Atiba yada Ernst mi var kenarda da oynatmiyor?

Son sezonunda hocaya Aras Ozbiliz'i oynatmiyor diye kiziyorlardi. Bir ara Kerim Frei icin kizdilar.
Bakin 4 sene onceye gitsek su forumda, Orkan Cinar'in kiralik gonderildigi takimda attigi gol yuzunden Senol Gunes'e ne laflar edilmis goruruz. Orkan Cinar yuzunden sadece su forumda 100lerce hakaret yedi hoca. Su an 26 yasinda olan Orkan Cinar nerede?

Bunlar once medyada alttan alta basliyor, sonra bizim romantik taraftarin aklina giriyor. Senol Gunes hater'lari falan bir oluyorlar ve kamuoyu olusturuyorlar. Kimse Necip'i sevgisinden oynatmaz. Son careden oyuna girer. U.Meras sakatlaninca Ridvan Yilmaz vardi da Necip mi girdi?

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca 45leri yiyerek mi her gitti takimda basari yaratmis? Sampyionlar liginde demek analiz onemli degil, 14 puan namaglup...

Kardeşim Şenol hoca ile geçmişi kaşımak bize zarar verir emin ol. Bu durum tıpkı Gs deki Fatih Terim döngüsüne girmeye başladı çünkü. Şenol hoca ile çok güzel mutluluklar yaşadık bunu kimse inkar etmiyor fakat o mutluluklar geride kaldı. Bizde o zamanda kalırsak ilerleyemeyiz.

Kendi fikrime gelecek olursam bende Şenol hocanın gelmesini istemeyenlerdendim. Hatta şuan takımın başında olmasa ismini yazarken Şenol Güneş olarak yazıyordum ama takımın başında olan herkese saygım var. Kendisine hoca diye hitap ediyorum.

Maç örnekleri verirsek milli takımda çok daha kötü oyunları oldu son zamanlarda. Misal milli takımda Kenanı oynatıp durdu sürekli. Yabancı oyuncu serbestti ne güzel, milli takıma hoca olduğu zaman tekrar gündeme geldi ve başımıza bu bela geldi. Zorla 3 yerli oynatıyoruz şimdi. Bu durumun dolaylı kahramanlarından kendisi.

Bugün maça gelecek olursakda geçen haftaki maçta takılı kalmış. Gs yi hiç analiz etmemiş çünkü fahiş hatalarla maça başladı. Kendisinden hiç beklemezdim.

Uzun lafın kısası bizde ilk 2 sene başımızda olan Şenol hoca yok bence takımın başında. Kaldığı yerden devam ediyor gibi. Umarım yanılırım takımı dünya kupası arasında toparlar da seneye en kötü Avrupa hedefimiz olsun.

Çevrimdışı Fikret

Hater’ı değilim şakşakçısı da değilim.Adamın şu maçı önden analiz etmediği o kadar belli ki neye parladın anlamadım.Bin tane defosu olan Gs madara etti bizi farkında mısınız bilmiyorum.Yenil ek ayrı madara olmak ayrı.

Maçı analiz etmemesi her ilk 45’te başarısız olacağı anlamına gelmez ama özellikle bizdeki son 2 senesi hep ilk yarıları yerdi.
14 puanli lider cikilan sezonda zaten son 2 senesinde.
Senol hocanin eline istedi Fabri-Marcelo-Atiba-Sosa temelinde takim verirsen pas oyunu da oynar rakibi de bayiltir.
Ha sen degerli adamlari satarsan, yasli Pepe-Medel-Negredo vs koyarsan. Deplasmanda Lens'ten performans beklersen o ilk 45ler gider. Real Madrid cok iyi takim, sampiyonlar liginde sov yapiyor ama gel gor ki ayni kadro bircok macta ilk 45i bos gecebiliyor. Kadrona ve oyun yapina bakiyor bu tarz isler. Guardiola futbolu icin ona gore oyuncular lazim. Ayriyeten takim madara olmadi. Risk aldi 3 tane pozisyon bulduk 3 tane de verdik. Muslera cikardi, disari vurduk. Mert cikardi, direge carpti. GS deplasmaninda 2-1 yenilmek dunyanin sonu degil. Ev sahibi yeniyor bu GS-BJK derbilerini genelde.

Çevrimdışı Fikret

Kardeşim Şenol hoca ile geçmişi kaşımak bize zarar verir emin ol. Bu durum tıpkı Gs deki Fatih Terim döngüsüne girmeye başladı çünkü. Şenol hoca ile çok güzel mutluluklar yaşadık bunu kimse inkar etmiyor fakat o mutluluklar geride kaldı. Bizde o zamanda kalırsak ilerleyemeyiz.

Kendi fikrime gelecek olursam bende Şenol hocanın gelmesini istemeyenlerdendim. Hatta şuan takımın başında olmasa ismini yazarken Şenol Güneş olarak yazıyordum ama takımın başında olan herkese saygım var. Kendisine hoca diye hitap ediyorum.

Maç örnekleri verirsek milli takımda çok daha kötü oyunları oldu son zamanlarda. Misal milli takımda Kenanı oynatıp durdu sürekli. Yabancı oyuncu serbestti ne güzel, milli takıma hoca olduğu zaman tekrar gündeme geldi ve başımıza bu bela geldi. Zorla 3 yerli oynatıyoruz şimdi. Bu durumun dolaylı kahramanlarından kendisi.

Bugün maça gelecek olursakda geçen haftaki maçta takılı kalmış. Gs yi hiç analiz etmemiş çünkü fahiş hatalarla maça başladı. Kendisinden hiç beklemezdim.

Uzun lafın kısası bizde ilk 2 sene başımızda olan Şenol hoca yok bence takımın başında. Kaldığı yerden devam ediyor gibi. Umarım yanılırım takımı dünya kupası arasında toparlar da seneye en kötü Avrupa hedefimiz olsun.

Ilk iki sene olan Senol Gunes yok diyorsunuz. Sampiyonlar ligindeki tarihi basarisini 3.sezon aldi adam zaten. Ligde 3.sezonun ortasinda Cenk Tosun'u satmasan, yada Burak Yilmaz'i erken transfer etsen 4 sampiyonlukta olurdu. Bulent Yildirim'i atamasalar GS maclarina oyle yenilmezdik zaten.

Milli takimda Kenan Karaman diye aglandi adama. Benim kizdigim nokta su, bana alternatifini soyleyin. Koca takimda bir tek Cengiz Under vardi. Zaten 1.kanat oydu ama genelde sakatti. Turkiye A milli takiminin ozellikle hucum-orta saha olarak kalitesi felaket halde. Bakin Senol Gunes gitti de noldu? Faroe adasi ve Luksemburg falani gozu kapali 5 atip yollayamiyorsan kalite sorunun vardir. En buyuk Kenan Karaman dusmaniyim, Sergen'i cok severim ama kizdim oynattiginda. Ama milli takimda top tutacak, pas yapacak zaten topcu yok. Tum takim Burak Yilmaz'a kalmis. Hocaya oradan da vurdular. Cenk sakatti, Burak niye oynuyor dendi. Sanki yedekte Nihat Kahveci-Ilhan Mansiz var... A Milli takimdan kimse birsey beklemesin bir sure. Caglar Soyuncu toparlarsa, ustune Arda Guler falan gelisirse anca 2025 falan.

Senol Gunes'in en buyuk sorunu yarattigi mucize basarilar. Hasan Ali Kaldirim - Ozan Tufan - Kenan Karaman - Burak Yilmaz iskeletiyle gidip dunya sampiyonu Fransa'yi tokatliyorsun, Hollanda'yi net yeniyorsun. Zaten sorun burada. Bu takim normalde boyle bir basari sergilememeli. Sonra beklenti bu seviyeye gelince kalite yetersiz olunca, iki aksilik sakatlik tepetaklak oluyorsun. Gel gor ki milli takimda hoca sonrasi daha iyi degil Faroe-Luksemburg'a yenilmiyorduk eskiden.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2022, 00:51:52 Fikret ]

Çevrimiçi COB

Karalar bağlamaya gerek yok, önemli bir maç kaybettik ama önümüzde iyi bir hazırlık dönemi olacak. Ligin ikinci yarısının ilk 5-6 haftasını kayıpsız geçersek yukarıyı yakalarız. Bunun için Şenol Güneşin takıma elinin değmesini bekleyeceğiz ve ümit edeceğiz. Olmazsa zaten sezonu erken kapatmış olacağız.

Enteresan olan konu Rosier. Şenol hoca kendisini baya bir iğneledi. Rosier sezon boyunca tuhaf vücut dili hareketleriyle bir sorun olduğunun göstergesiydi, herhalde transfer teklifi aldı.

Devre arası gitmesi gereken 3-4 oyuncunun yerlerini çok daha kaliteli oyuncularla doldurmamız lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu berbat oyunda bile 3-4 gollük pozisyonumuz var İstanbul Hatay maçında yakalayamadık bu kadar pozisyon

Muleka vuracağına topu çekse %100 pen6
Weghorst 2 tane çok net vuramadı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şenol Güneş açık bir biçimde düşüşte olan bir hoca. Kendisini istemedim fakat geldi yapacak bir şey. Gönlümüz her zaman Beşiktaşın başarısından yana ama bunun miadı dolmuş ve artık Türk Sporuna verecek hiçbir şeyi kalmamış milli takımdan kovulmuş bir hocayla olabileceğini düşünmüyorum. Beşiktaştan başarısız bir hocayı gönderdik ama Milli Takımın başarısız hocasını da başımıza getirdik. Neyin değişmesini bekliyoruz ki...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı solar

Takımın başına tek oyun fikri ''çıkun oynayun da'' olan adamı getirince insanlar birden kadro yetersiz demeye başlamış.

Şenol Güneş'i savunan, başarasızlığına bahane bulmaya çalışan RENKLİDİR. Hodri meydan.

Çevrimdışı solar

Şu berbat oyunda bile 3-4 gollük pozisyonumuz var İstanbul Hatay maçında yakalayamadık bu kadar pozisyon

İki topunuz da direkten döndü reis unutmuşsun.

Çevrimdışı solar

Ilk iki sene olan Senol Gunes yok diyorsunuz. Sampiyonlar ligindeki tarihi basarisini 3.sezon aldi adam zaten. Ligde 3.sezonun ortasinda Cenk Tosun'u satmasan, yada Burak Yilmaz'i erken transfer etsen 4 sampiyonlukta olurdu. Bulent Yildirim'i atamasalar GS maclarina oyle yenilmezdik zaten.

Milli takimda Kenan Karaman diye aglandi adama. Benim kizdigim nokta su, bana alternatifini soyleyin. Koca takimda bir tek Cengiz Under vardi. Zaten 1.kanat oydu ama genelde sakatti. Turkiye A milli takiminin ozellikle hucum-orta saha olarak kalitesi felaket halde. Bakin Senol Gunes gitti de noldu? Faroe adasi ve Luksemburg falani gozu kapali 5 atip yollayamiyorsan kalite sorunun vardir. En buyuk Kenan Karaman dusmaniyim, Sergen'i cok severim ama kizdim oynattiginda. Ama milli takimda top tutacak, pas yapacak zaten topcu yok. Tum takim Burak Yilmaz'a kalmis. Hocaya oradan da vurdular. Cenk sakatti, Burak niye oynuyor dendi. Sanki yedekte Nihat Kahveci-Ilhan Mansiz var... A Milli takimdan kimse birsey beklemesin bir sure. Caglar Soyuncu toparlarsa, ustune Arda Guler falan gelisirse anca 2025 falan.

Senol Gunes'in en buyuk sorunu yarattigi mucize basarilar. Hasan Ali Kaldirim - Ozan Tufan - Kenan Karaman - Burak Yilmaz iskeletiyle gidip dunya sampiyonu Fransa'yi tokatliyorsun, Hollanda'yi net yeniyorsun. Zaten sorun burada. Bu takim normalde boyle bir basari sergilememeli. Sonra beklenti bu seviyeye gelince kalite yetersiz olunca, iki aksilik sakatlik tepetaklak oluyorsun. Gel gor ki milli takimda hoca sonrasi daha iyi degil Faroe-Luksemburg'a yenilmiyorduk eskiden.

Şenol Güneş bu kadar savunmaz kendisini, allahın trabzonlusu için kendini küçük duruma düşürüyorsun. Yoksa?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İlk yarıda gs'nin durumuna baktığımda maçı alırız diyordum ama adamlar kalenin ağzından iki defa direğe vurdu dostum. Senin bakış açından değerlendirecek olursak yenildiğimiz Başakşehir maçında kaçırdığımız pozisyon sayısı da akıllara zarar. Alanya maçı da tam bir operasyon maçıydı zaten. Say say bitmez. Ben kadromuzun totalde TSL için iyi ve yeterli bir kadro olduğunu düşünüyorum. Ancak hoca seçiminin kamuoyu rüzgarına göre ve yanlış yapıldığı fikrindeyim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Boldladığınız yere ithafen dünya üçüncüsü olduğumuzda adam kenarda zımba gibi İlhan MANSIZ dururken bitik HŞ yi oynatıyordu hatırlar mısınız ?

Çevrimiçi sEuL

Artik komik olmaya basladiniz, Weghosrt vurabilseydi Muleka cekebilseydi falan. E o zaman demezler mi Gs’nin toplari direkten donmeseydi, kale dibinden daglara taslara vurmasalardi, Mert yuzde yuzluk golleri kurtarmasaydi diye. O zamanda mac 9-4 falan biterdi.

Istanbul macinda yakalayamadik demissin ama Ist macindada Weghorst kaleci ile karsi karsiya yuzde yuzluk pozisyonu kaleciye nisanladi, Salih penalti noktasindan rahat bir pozisyonda disari vurdu, Tayfur’un fuzesini son anda kaleci zor cikardi. Hadi onlari gectim Ist’un golunden once topu kaybettigimiz pozisyonda rakip topu okuz gibi eliyle kazandi. Gidip bakmadilar Var’dan. Hadi onu birak kaleyi bulan 1 suttan 2 gol yedik o mac. Yani o vursaydi, orda cekseydi, o yemeseydi, Var devreye girseydi falan oyle olmuyor maalesef.

Kabul edelim, takim ve teknik ekip bu maca iyi hazirlanmamis. Sahada kimse ne yaptiginin farkinda degildi, rakibin en zayif noktasi olan Emre’yi birkez bile zorlayamadik. Berbat ve rezil bir ilk yaridan sonra oyuna mudahale etmek icin gol yemeyi bekledik.

Umariz bu mactan gerekli dersler cikarilir, hoca ve ekibi - oyunculari kendine getirebilir. Gecen hafta 30. dakikada degisiklik yapmam gerekiyordu demisti- iste o mudahaleleri gormek istiyoruz. Yonetim hocanin arkasinda, medya sezon basindan beri Senol hoca diyor baska birsey demiyor, taraftarda hocayi getirtmis - oynamayan oyuncu varsa yallah yedek klubesine- trip atan varsa yallah kadro disi o kadar.

En kisa zamanda ozlenen Besiktas’i izlemek dilegi ile…

Çevrimiçi Samet Demir

Milli takımdan aklıma kalan hoca ile ilgili birkaç şey yazayım...

Diyorsun ya Kenan yerine oynayacak adam yoktu diye. İlk aklıma gelenler Emrah Başsan vardı mesela yanılmıyorsam o zamanlar 10 küsür asist yapmıştı hatta üzülüyordum milli takıma yedeklerde olsa dahi bu çocuk neden çağırılmaz diye. Deniz Türüç, Serdar Gürler, Abdulkadir ömür. Bunlar ilk aklıma gelenlerdi. Necibi koy Kenan dan daha iyi oynar ayrıca. Bu Kenan ne yaptıda bu seviyelere geldi aklım almıyor.

Daha sonra Şenol Hoca milli takımdayken bir ara sağ bek yoktu oynayacak. Nazım Sangareyi de hoca aday kadroya almamıştı. Ertesi hafta Nazım Antalya da oynarken açıklama yaptı. Ben yerli statüsündeyim Şenol hoca milli takıma beni neden almıyor yabancı zannediyor v.s. dedi. Açıklamadan sonraki ilk maç da çağırdı hoca Nazımı. Çok manidar değil mi?

Daha sonra geçen sene Sol bek oyuncusu sakattı. Rıdvan da aday kadroda oynatabilir yani. Maçın 11ine bakıyoruz sol bekde Mert Müldür var, sağ bekte Kaan ayhan var. Rıdvan halen yedeklerde. Rıdvanı oynatmamak için 3 bölgeye devşirme adam koymak bence çok mantıklı değil.

Lens ve negredo demişsin üstteki yazılarında o zamanlar hoca Lensin yerine Volkan Şen istemişti. Lens bir önceki sene Fb'de iyi oyun sergiledi geldiği zaman çoğu kişi sevindi. Negredo bence iyi bir golcüydü hoca kullanamadı. Kullanmak istemedi. Burak konusunda gelse hoca istediği için kuvvetle muhtemel iyi olabilirdi. Ayrıca sürekli söylüyorsunuz mesela hoca oyuncuları işliyor diye haklısınız da. Peki hoca sırf istediği olmadı diye neden Negredo ve Lens kullanmadı. Ki Bursada Fernandao vardı ondan bile gol kralı çıkarmış. Negredo o herifi top diye oynar. Kabul edelim hoca istediği olmadığı zaman oynatmıyor. Aboubakar bile gereksiz yere kaç hafta geçti öyle oyuna girmeye başladı. Peki bunun sıkıntısını kim yaşadı? Hoca mı? Kulüp mü? Kimse kusura bakmasın.

Futbolcuda hocada parasına bakar. Onların duygusal laflarına karnım tok benim. Şenol hocada istediği olmadı yönetimle ters düştü gitti milli takımla sözleşme imzaladı.

Gelelim şampiyonlar ligi başarılarımıza bu olayı sadece hocaya mal etmen üzücü bir durum. Kadro kalitesi olsun, taraftar olsun yönetim olsun herkesin belli miktar payı var bu başarıda. Fikret Orman kulübün PR'ını çok iyi yaptı o zamanlarda. Aynı kadro ve hoca ile iddaa ediyorum şuan  şampiyonlar liginde bırakın nağmalup olmayı gruplardan zor çıkarız.

Ayrıca burada hocayı eleştiriyoruz bu demek değilki başarısız biridir. Milli takımda olsun, bizde olsun hatta Ts ve Bursa da bile güzel oyunlar izletti. Ama elinde sihirli değnek yok. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bunu anlatırken VI'ci oluyoruz. İsimlerin hepsi geçici Beşiktaş kalıcı önemli olanda Beşiktaş. Bunu söyledim aylardan beri. Yok Şenol hoca şöyle büyük böyle mükemmel. Orasına kimsenin birşey dediği yok ki. Fakat başarı için biz ona muhtaç değiliz. Kaldı ki Siz Şenol hocayı gösterdiği başarılara göre hatırlıyorsunuz. Ben milli takım ve son senelerde oynattığı oyunlara bakıyorum. Bence kredisini epey yitirdi. He şuan takımın başında olduğu için hem destekler hemde saygı duyarım.

Etiketler: