Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330244 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Mert
Rosier Tayyip Saiss Masuaku
Salih
Ghezzal Gedson Dele Muleka
Weghorst

Hocanın ideal kadro hemen hemen bu olur bence
benm bildiğim şenol hoca, kadroyu yazmaya ilk josef den başlar.. mulekayı dele yerine santrafor arkası serbest, sağada tayfur yada nkoudu koyar
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Liquidator

Josef ankara deplasmanınfan sonra düştü. Bir türlü toparlayamadı, halada düşüşte.

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimiçi gokhans

oyuncularını geliştirip üstdüzey verim alan bir hoca varken, josef gibi bir adamı, nasıl bu kadar kolay silip gözden çıkarıyorsunuz, pes gerçekten. Bu kadar mı az kredisi var gözünüzde?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

daha öncede söylediğim gibi gedsonu nejipe çeviren Valerien her futbolcunun verimini düşürdü o yüzden Şenol Güneş eli değmeden hiçbir futbolcuyu harcamamak lazım delle redmond josef gibi

Çevrimdışı celiker1

Atiba-Oğuzhan-Sosa orta sahasının emsali Josef-Gedson-Salih olarak kullanır bence hoca.Salih’i öne atacak diye düşünüyorum.Sol ön veya arkaya Tayfur hamlesi bekliyorum.Ghazzal dönene kadar Tayfur sağ önde olabilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Atiba-Oğuzhan-Sosa orta sahasının emsali Josef-Gedson-Salih olarak kullanır bence hoca.Salih’i öne atacak diye düşünüyorum.Sol ön veya arkaya Tayfur hamlesi bekliyorum.Ghazzal dönene kadar Tayfur sağ önde olabilir.
D.Alli den pek umudum kalmasada Salih-Gedson-D.alli orta sahası ve Şenol hoca ile D.Alli yi görmek istiyorum ben. Aksi olursa zaten hoca ister istemez dediğin dizilime döner.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca ne zaman açıklanacak neyi bekliyoruz yine?

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca bu sene ligi seneye yada sonraki seneye bir UEFA kupası aldırırsa heykeli dikilir net. Gruptan lider çıkardığı sene uefada olsak kupayı alabilirdik. Güzel günler göreceğiz lig yeni başlıyor bizim için.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

İbrahim Toraman da teknik ekip için yeşil ışık yakmış.

Toraman, deli ibo ve mansızdan birisinin hocanın yanında olmasını isterim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu Josef, o Atiba değil yanlız. Oğuzhan dediğimiz adam da Sosa ile Atiba'nın ekmeğini yiyip sözleşmeleri kapmış bir arkadaş.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Josef, o Atiba değil yanlız. Oğuzhan dediğimiz adam da Sosa ile Atiba'nın ekmeğini yiyip sözleşmeleri kapmış bir arkadaş.
Baklavaları varsa kerem Atakana da sıra gelir artık. Şenol hoca baklavası olan futbolcuyu çok sever :D

Çevrimdışı levitate

Denizlispor falan sonrasi umut vaat ettigi yillarda geldi. Cok da aman aman bir performansini goremedik. Buyuk takim oynatmayi bilmiyor. Oyun felsefesi yetersiz, ve Besiktas'a uyumsuz. Medya karsisinda durusu zayif, taraftarda heyecan yaratamiyor. 20 yil once basarisiz olup gonderildigi yere geri gelmesi icin bir gelisim gerekiyordu ama olmadi. Her eski futbolcu buyuk antrenor olmuyor.

Sozun ozu hak etmiyor gorevi. Sergen Yalcin, Senol Gunes net daha iyi. Tamer Tuna-Cagdas Atan daha genc ve oynattiklari oyunda bir potansiyel var. FEDA donemi falan olursa Samet Aybaba - Sifo Mehmet ile beraber Riza hoca gecici olarak dusunulebilir.

hocam öncelikle geç bir cevap oldu kusura bakmayın

katılmıyorum şahsen, dediğiniz gibi aradan 20 yıl geçmiş, ben yaşımdan dolayı beşiktaş dönemini göremedim ama mutlaka futbol hakkında görüşleri değişmiştir. hem adam son 5-6 yıldır gayet iyi işler çıkartıyor

şu an cluj maçını izliyorum mesela, adam bomboş tribünler ve cimri başkanının verdiği garip kadroya rağmen gayet iyi bir futbol oynuyor. hatta taraftarın çok istediği topa sahip olma/hücum seti işlerini de iyi yaptı. 19-20'de pandemi girene kadar ciddi şekilde potadaydı mesela, takımını son 3 yıldır avrupaya götürdü türkiye kupasını aldı vs. biraz transfer bağımlığı var gibi ama burada o tip sıkıntıları olmazdı

ama artık ne desek boş sonuçta hocamız belli, dediğim gibi eninde sonunda rıza hocanın sırasının geleceğini düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Fikret

hocam öncelikle geç bir cevap oldu kusura bakmayın

katılmıyorum şahsen, dediğiniz gibi aradan 20 yıl geçmiş, ben yaşımdan dolayı beşiktaş dönemini göremedim ama mutlaka futbol hakkında görüşleri değişmiştir. hem adam son 5-6 yıldır gayet iyi işler çıkartıyor

şu an cluj maçını izliyorum mesela, adam bomboş tribünler ve cimri başkanının verdiği garip kadroya rağmen gayet iyi bir futbol oynuyor. hatta taraftarın çok istediği topa sahip olma/hücum seti işlerini de iyi yaptı. 19-20'de pandemi girene kadar ciddi şekilde potadaydı mesela, takımını son 3 yıldır avrupaya götürdü türkiye kupasını aldı vs. biraz transfer bağımlığı var gibi ama burada o tip sıkıntıları olmazdı

ama artık ne desek boş sonuçta hocamız belli, dediğim gibi eninde sonunda rıza hocanın sırasının geleceğini düşünüyorum
Valerien gibi bir yetersiz₁ geldiyse hersey olabilir tabi. Gorusunuze saygi duymakla birlikte, akli selim cagrisi yapiyorum. Besiktas'in basina duygusal sebeplerle birilerini getirmeyi birakalim. Carvalhal'deki vasat sevicilikten de, BIlic-Valerien'deki gitar caliyor, hirsli, bickin diye 15 yasinda kiz gibi asik olmayi da biraksin taraftar. Besiktas kulubune teknik direktor almak Ford OTOSAN'a birini almak, Garanti bankasina tepe yonetici almak gibi olmalidir. Bir CV lazim. Bir basari lazim. 

Sivas ve Antalya maceralarina bakinca, nispeten taraftari olan, baskanlari cok uzun suredir kulupte olan iki camia goruyorum. Buralardaki performansina ortalama veya ortalama ustu denebilir. Samet Aybaba da TS'de falan calismisliklari vardi. Ortalama bir performans gostermisti. FEDA sezonu ozelinde geldi. Riza hoca da bu saatten sonra ciddi bir zorluk olursa gelebilir, ucuza calissin tarzi.

Siran gelecek hocam 40-45 yasinda antrenore denir. Fenerliler Emre B. icin bunu diyordur kesin. Riza Calimbay'in sirasi geldi, basarisiz oldu. 20 sene gecti. Bir tur daha bineyim? deme hakki yok. Illa deneyeceksen Sifo-Tamer Tuna falan denersin, Cagdas Atan'in sirasi gelebilir boyle giderse. 
Riza'nin sirasi gelmesi, liyakatsiz gelmesi Besiktas;a ciddi zarar yazar. Kendisi taraftar atesleyemiyor, futbol olarak iyi bir oyun koyamiyor, buyuk takim oyununa genelde uzak, medyayi yonetemiyor. Yasini falan da dusununce yani sans verelim gelisirlik durum da yok.

Çevrimdışı GreenBook

Ceyhun kazancı ile yollar ayrılmalı
Bunların örneklerini daha önce gördük.
Şenol hocaya sempati beslemeyen bi takım yöneticileri arkasına alıp hocayı Ligin en kritik aşamasında demoralize ederek baskı yapabilir ve hocaya konstantrasyonunu kaybettirebiirler
Gerçi şenol hoca tecrübeli adamdır ama demem o ki işini yapan kim olursa olsun böyle şeylerden rahatsız olur
Ceyhun beyle yollar acilen ayrılmalı

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yeni bir dönem başlıyor, hayırlısı olsun.

Asıl oyunu Dunya kupası sonrasi görürüz bence.
Oraya kadar değişim motivasyonu ile goturebiliriz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yeni bir dönem başlıyor, hayırlısı olsun.

Asıl oyunu Dunya kupası sonrasi görürüz bence.
Oraya kadar değişim motivasyonu ile goturebiliriz.
Dünya kupasına kadar kayıpsız gecemezsek asıl oyunun bu sezon anlamı kalmayacak.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

Büyük takım büyük hocalarla çalışır NOKTA!  Beşiktaş’ımıza tekrar hoşgeldin Şenol Güneş hoca👏🏻

Boşuna geçirdiğimiz 1 senede hem biz taraftara hem gelecek yönetimlere ders olsun.Vasatı kabul etmyin!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada iletisim ekibi bence sınıfta kaldı.

1 video o da son dakikada ortalama altı bir video ile geçtik.

Çevrimdışı KAP

Umarım Valerian'a yapılanlar şu anki hocaya yapılmaz, organize yıpratmalar ve Sergen Yalçın tezahüratları,twitleri atılmaz.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı aunt minnie

Ceyhun Kazancının varlığı sıkıntı çıkaracak bize.Uzak durması lazım takımdan.Umarım yollar ayrılır.Hem hoca hem de CK ikna olmaya zorlanmış gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Ceyhun Kazancı'dan tut başkana hatta fenerlilere bile ayar verdi hiç değişmemiş Şenol Güneş. Çebi'nin suratı ondan asıktı toplantı boyunca yolda yürüyordum ihtiyacımız var dediler geldim cümlesi Ceyhun Kazancı'ya söylediklerinden daha ağırdı bence.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2022, 12:55:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Hocayı 2 kere beklettiler, 2 kere ekip hazırlattılar olmadı bu seferki gelişi beşiktaş taraftarı için, çebinin mutsuzluğu o yüzden.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: