Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330208 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yönetime tebrikler daha fazla uzatmadıkları için bu işi. Hocaya da bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Burası Beşiktaş başarısız olan gider.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Samet Demir

Bu hafta hoca açıklansın, gs maçında oynamayacak denilen Ghezzal da forma alır. Kim gelecekse bir an önce gelsin. Uzatmasınlar şu işi.

Şenol Güneş de geliyorsa basın konusunda garanti altına alsın kendisini. Tek başına herşeyin önüne siper olacaksa oda zor başarılı olur. Gs de Erden Timur gibi birini yanına çekmeli. Çat çat basına ayar verecek birisi gerekli.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen de yazmış yarım saat önce. Gitti birazdan açıklanır diye. Yarın da yeni hoca belli olur inşallah.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Badiciyle kaybettiğimiz haftaların (sezonunun) hesabını kim verecek?

İdarecelik ileri görüşlülük gerektirir.
Saygılar

Çevrimdışı DieForYou1903

Yönetime tebrikler daha fazla uzatmadıkları için bu işi. Hocaya da bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Burası Beşiktaş başarısız olan gider.

çok geç kalındı çok.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi gokhans

Şenol güneş %95 diyor herkes..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkanın kasedi var herhalde ceyhun elinde

Şenor hocamı hiç istemesem de gelirse sevinecek konuma geldim. Rıza hoca gelirse daha çok sevinirim.

Çevrimdışı autopsy

İstanbulspor maçından sonra yapılmalıydı bu iş. Şimdi fb ile kafa kafayaydık en kötü. Yine de neresinden dönülse kardır, şükür.

Ha bu arada; bu arkadaşı seçen futbol aklı halen orada oturuyor. O da gitmeli.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 19:49:14 autopsy ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi gözünüz aydın. Yine birisi gitti ama asıl gitmesi gerekenler yerinde duruyor. Hayırlısı olsun bakalım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Şenol Güneş hayırlı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Geliyor iki gözümün çiçeyi

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Fikret

Evet 22-24 Mart arasi ne yazdiysam bir bir gerceklesmis. O gunlerde Valerien'e asik olan, 3'lu savunma diye gozu donen utanmazlardan ozur bekliyoruz. Slaven Bilic'in sezon ortasi Ingiltere'ye imza atip, sampiyonlugu eliyle verdigi senenin sonunda manifesto yazan guruh var ya iste o guruhun devami bunlar. Besiktas'in en buyuk dusmanlari bu tarz romantikler, ve modern futbolu cok iyi anliyorum diyen vasat alti zekalardir. ANÇ ve Kazancı'ya sonraki mesajda gelicem.

Alıntı
https://twitter.com/the_emres/status/1506208110825852936
'Gorkemli futbolculuk kariyeri' vay arkadas lafa bak. Zannedersin 5-10 sampiyonlugu var, yada Real Madrid-Barca falan duzenli oynadi. Milli takimina secilememis bir futbolcu. TRde ismini bilen %10 futbolsever yoktu.
Ne oldu bu prim kasanlara? Hayatinda milli takim oynamamis, futbolculuk kariyerinin cogunda orta sirada lig bitirmis vasat bir stoper. Sonrasinda parasiyla egitim aliyor, ve 10 sene boyunca ikinci lig takimlarinda surunuyor. Oralarda da genelde basarisiz oluyor her sene takim degistiriyor. Senol Gunes'e laf edip bu adami overken utanmadiniz mi?

Ne oldu bu medyada inatla Ismael savunanlara? Emre Ozcan, Erman Yasar, Ali Ece aylardir, haftalardir bahaneler dizdi. Bugun bu adamlara TFF yada bakanlikta birini sorsaniz "yorum yapmiyorum, liyakatli kisiler degil ne bekleyebilirim ki" derler. Ama Besiktas gibi milyonlarca taraftari 120 yillik kulube, sifir liyakatla gelen adami ovduler de ovduler. Gelisecekmis? Ismael dedigin fizigi iyi oldugu icin orta sinif topculuk yapmis bir ortalama alti bir zeka. Bu adamdan bilgi, taktik, kultur, mental güç beklentisi niye? 10 sene antrenorluk kasmış ama hep başarısız. Nasil bir torpille bu mevkiye gelmistir, niye sabredilmelidir?

Ali Ece'nin Serdar Ali Celikler kadar yuregi olsaydi, geldigi gunden bugune durmadan "Valerien liyakatsiz" diye bagirirdi. Kendisi de aklı havada romantiklerden oldugu icin, 3lu savunma diyen, bagiran-cagiran, giyimi duzgun, fit biri gorunce liseli kiz gibi dibi düşüyor.
  • * SAÇ yıllarca yetersiz antrenörlere karşı pozisyon aldı. Aziz Yıldırım-Ali Koç-Aykut Kocaman ve bunların Fener medyasını/taraftarını karşısına aldı.
  • * Ali Ece anca mıymıy konuşsun, modern futbol romantikliği yapsın. Başkandan, Ceyhun vasıfsızından, şıpsevdi taraftardan, modern futbolcu güruhtan korkup sessiz kaldı aylarca.

7 ay önce bu Valerien geldiği zaman çok net yazdım. Hepsi gerçekleşti. yetersiz futbol anlayışı, liyakatsiz hoca.
AÇIN GÖZÜNÜZÜ BAKMAYIN ŞAŞI sloganımızı tekrar hatırlatalım. Romantiklere, populist medyaya kanmayın!
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ! Şenol Güneş olağanüstü başarılı bir antrenördü. Son iki senesinde verilen çöpler ve Bülent Yıldırım faciaları olmasa 4 şampiyonluğu olurdu. Sergen Yalçın yönetime rağmen şampiyon yapmıştır. Geçen sezon gene kuyusu kazılmış, üzerine sakatlık-fitness sorunları sezonu bitirmiştir. Bu iki antrenör futbolu taktik, mental yönlerden çok iyi bilip, taraftarın dilinden, ruhundan da anlarlar. Bu ikisi ÇEBİ ile çalışmak istemeyebilir. Ama öncelikle herkes Şenol Güneş - Sergen Yalçın'ın ne kadar büyük olduğunu bir anlasın. Kanmayın romantiklere. Romantikler yalancıdır.
Bakın Emre Sarıkuş size gelir Valerein'i görkemli futbolculuk kariyeri diye satar. Üstüne şu okula gitti falan der. Yahu kardeşim okuldan sonra 10 sene antrenörlük yapmış 2.liglerde sürünmüş, tutunamamış. Yani öğrencinin test sonuçları 10 senedir zayıf geliyor ama gidip ilkokulunu anlatıyorsun bana.

Romantik/modern futbol üçkağıtcılarına inanmayın! Kandırılanlar da bunlardan özür istesin. Tövbe etsinlerö bir daha çöp CV'lı antrenör övmesinler, 3lü savunma fetişi yapmasınlar.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 20:19:40 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

Şenor hocamı hiç istemesem de gelirse sevinecek konuma geldim. Rıza hoca gelirse daha çok sevinirim.

Rıza Çalımbay kariyerine bir bakın birde Şenol Güneş'e. Rıza'nın oyunu hep vasattır. Medya idare edemez, taraftara da heyecan veremez. Rakipler-hakemler saygı duyup çekinmez. Efsane kaptan olduğu için Denizlispor başarısı için şans verilmesi doğruydu. Aradan 20 sene geçti bir arpa boyu gidemedikten sonra geri gelmesi saçma olur.

Rıza'nın Fenerli takım sahiplerine yaranmak için Beşiktaş'ı hakemler kolluyor dediği günleri hatırlayın. Yıllarca kaptanlık yaptığı camiaya kaybettiği maç sonrası tek tek ASpor-NTVSpor-TRTSpor'a canlı bağlanıp 1 saat ağlamıştı. Bir teknik direktörün televizyonları tek tek aradığı görülmüş mü?

Olayda Antalyaspor maçı omuz omuza mücadele top kazanıyoruz. 30 sn içinde rakip sahaya geçiyoruz. Aboubakar topu sol açıkta alıyor iki çalım ceza sahası dışından harika vuruşla gol atıyor. Bütün olay buydu. Dakika 45te hemde. Yahu kırmızı kart yok, penaltı yok, golü faulle atma yok. Rıza Çalımbay o gece üç televizyona bağlandığı gün kaybetti

Çevrimdışı mellfred

hayatımın hiçbir döneminde şenol güneş döneminde olduğum kadar mutlu olmadım beşiktaş’la
umarım bir an önce başlar
umarım kazanılmış bir sezon olur

Çevrimdışı mellfred

Daha çok erken lig bitti diye konuşuyoruz Fener her türlü puan kaybedicek özellikle 2. Devre merakla bekliyorum
neyseki güçlü rakip olan fener
 iç dış yapacak
jorge kendi kariyerini düşünüp avrupa’ya sonuna kadar asılacaktır
o sıra puan bırakacaklar illaki

Çevrimiçi Samet Demir

Evet 22-24 Mart arasi ne yazdiysam bir bir gerceklesmis. O gunlerde Valerien'e asik olan, 3'lu savunma diye gozu donen utanmazlardan ozur bekliyoruz. Slaven Bilic'in sezon ortasi Ingiltere'ye imza atip, sampiyonlugu eliyle verdigi senenin sonunda manifesto yazan guruh var ya iste o guruhun devami bunlar. Besiktas'in en buyuk dusmanlari bu tarz romantikler, ve modern futbolu cok iyi anliyorum diyen vasat alti zekalardir. ANÇ ve Kazancı'ya sonraki mesajda gelicem.
Ne oldu bu prim kasanlara? Hayatinda milli takim oynamamis, futbolculuk kariyerinin cogunda orta sirada lig bitirmis vasat bir stoper. Sonrasinda parasiyla egitim aliyor, ve 10 sene boyunca ikinci lig takimlarinda surunuyor. Oralarda da genelde basarisiz oluyor her sene takim degistiriyor. Senol Gunes'e laf edip bu adami overken utanmadiniz mi?

Ne oldu bu medyada inatla Ismael savunanlara? Emre Ozcan, Erman Yasar, Ali Ece aylardir, haftalardir bahaneler dizdi. Bugun bu adamlara TFF yada bakanlikta birini sorsaniz "yorum yapmiyorum, liyakatli kisiler degil ne bekleyebilirim ki" derler. Ama Besiktas gibi milyonlarca taraftari 120 yillik kulube, sifir liyakatla gelen adami ovduler de ovduler. Gelisecekmis? Ismael dedigin fizigi iyi oldugu icin orta sinif topculuk yapmis bir ortalama alti bir zeka. Bu adamdan bilgi, taktik, kultur, mental güç beklentisi niye? 10 sene antrenorluk kasmış ama hep başarısız. Nasil bir torpille bu mevkiye gelmistir, niye sabredilmelidir?

Ali Ece'nin Serdar Ali Celikler kadar yuregi olsaydi, geldigi gunden bugune durmadan "Valerien liyakatsiz" diye bagirirdi. Kendisi de aklı havada romantiklerden oldugu icin, 3lu savunma diyen, bagiran-cagiran, giyimi duzgun, fit biri gorunce liseli kiz gibi dibi düşüyor.
  • * SAÇ yıllarca yetersiz antrenörlere karşı pozisyon aldı. Aziz Yıldırım-Ali Koç-Aykut Kocaman ve bunların Fener medyasını/taraftarını karşısına aldı.
  • * Ali Ece anca mıymıy konuşsun, modern futbol romantikliği yapsın. Başkandan, Ceyhun vasıfsızından, şıpsevdi taraftardan, modern futbolcu güruhtan korkup sessiz kaldı aylarca.

7 ay önce bu Valerien geldiği zaman çok net yazdım. Hepsi gerçekleşti. yetersiz futbol anlayışı, liyakatsiz hoca.
AÇIN GÖZÜNÜZÜ BAKMAYIN ŞAŞI sloganımızı tekrar hatırlatalım. Romantiklere, populist medyaya kanmayın!
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ! Şenol Güneş olağanüstü başarılı bir antrenördü. Son iki senesinde verilen çöpler ve Bülent Yıldırım faciaları olmasa 4 şampiyonluğu olurdu. Sergen Yalçın yönetime rağmen şampiyon yapmıştır. Geçen sezon gene kuyusu kazılmış, üzerine sakatlık-fitness sorunları sezonu bitirmiştir. Bu iki antrenör futbolu taktik, mental yönlerden çok iyi bilip, taraftarın dilinden, ruhundan da anlarlar. Bu ikisi ÇEBİ ile çalışmak istemeyebilir. Ama öncelikle herkes Şenol Güneş - Sergen Yalçın'ın ne kadar büyük olduğunu bir anlasın. Kanmayın romantiklere. Romantikler yalancıdır.
Bakın Emre Sarıkuş size gelir Valerein'i görkemli futbolculuk kariyeri diye satar. Üstüne şu okula gitti falan der. Yahu kardeşim okuldan sonra 10 sene antrenörlük yapmış 2.liglerde sürünmüş, tutunamamış. Yani öğrencinin test sonuçları 10 senedir zayıf geliyor ama gidip ilkokulunu anlatıyorsun bana.

Romantik/modern futbol üçkağıtcılarına inanmayın! Kandırılanlar da bunlardan özür istesin. Tövbe etsinlerö bir daha çöp CV'lı antrenör övmesinler, 3lü savunma fetişi yapmasınlar.
Peki şimdiye kadar neden yazmadın da VI'in başarısız olduğu tescillendikten sonra yazıyorsun?

Çevrimdışı Fikret

Ahmet Nur ÇEBİ kendisiyle barışmalıdır. Kendisi babadan zengin biri. Öyle çok zeki, vizyoner biri olduğunu düşünüyor olabilir ama bunu destekleyen bir argüman bulması oldukça zor. Babadan zengin olup da zenginliği devam ettirmesi de çok saygı duyulası bir başarı değil. Şu an yurtdışındayım, Ahmet Nur Çebi gelecek konuşacak deseler gitmem. Sokakta görsem vay falan demem.

ANÇ zenginliği olan birisi ama yaşı-başı dışında özel bir saygı görecek bir tarafı yok. ANÇ'ye saygı gösterecek, alttan alacak kişiler genelde karaktersizlerdir, yada düşük zeka tiplerdir.
- Ceyhun Kazancı bulunduğu görevlere siyasi tanışıklık, ve akrabalıklarla gelen biri. Kendisi görüldüğü üzere tam bir vasıfsız.
- Vasıfsız biri nasıl Beşiktaş'ın futbol operasyonunu yönetebilir? ANÇ'ye biat ederek, siyasi akrabalıkları kullanarak.
+ ANÇ bu durumu görmeli. Dalkavuk bulmak kolaydır ama zararlıdır. Küfür yiyerek Beşiktaş'tan gitmek istemiyorsa, yanına dalkavuk almasın. Ceyhun Kazancı buna saygı gösteriyorsa anlasın ki o yanlış tercih.

Kazancı'ya gelelim. Kendisi tamamen liyakatsizce Beşiktaş'a getirildi. Rizespor'da başarısız olduğu için birisi niye Beşiktaş'a gelsin? Kendisine saygısı olsa Beşiktaş teklifini reddederdi derdi ben daha burayı haketmedim. Hayatında hiçbir başarısı olmayan, belki de okullarda bile sınıfı zorla geçirilen biri. Hayatı ve çevresindeki arkadaşları muhtemelen herşeyi torpille başarmış. Bu adamın hiçbir zaman kendine güveni olamaz. Bu sebeple gidip de teknik direktör olarak liyakatli birini getiremez.
- Valerien'i değil Beşiktaş, Karagümrük bile almazdı. Ceyhun he dedi neden?-Sözünü dinleyecek, çekinecek antrenör istedi.
- Ceyhun vasıfsız tabi, onun sözünü Sergen dinlemez, Güneş hiç dinlemez. Pirlo-Jesus-Emre Belözoğu-Okan da dinlemez.
- Ceyhun gitti kendisi kadar liyakatsiz birini getirdi.
+ Hayatı hak etmeden bir yerlere gelmekle geçmiş bu arkadaş sepetlenmeli. Sepetlenmeyecekse kırsın dizini otursun. Şenol Güneş'in Sergen'in getir götürünü yapsın.

Ceyhun Kazancı'nın CV'sine bakarsak görürüz ki kendisi anca getir-götür yapar. Çay bile servis edemez çünkü o iş içinde bir çıraklık geçirmek lazım. Kalacaksa arka planda saklanmalıdır.

ANÇ ve kaybettiren egosu
ANÇ'nin Sergen'e yaptıkları bir rezaletti. Abou'nun kaybına rağmen Sergen'in inadı şampiyonluk getirdi. Ama yazın ANÇ gene ego show yaptı. Kaç ay Sergen'le imzalamamak ayıptır. Yönetimin şampiyonluk kutlamalarındaki çiğ hareketleri hepsini küçülttü. Saçma bir ego patlaması kaç yaşında adamlar...

Muhtemelen Mart ayında Şenol Güneş'le görüştüklerinde de gene saçma EGO devreye girdi. Şenol Güneş'in dizine kapanması gereken ANÇ, muhtemelen üst perdeden konuştu, az para, az yetki teklif etti. Anlaşamadılar tabi.

ANÇ bu egosunu yenmeli. Kendisi gerçekten yaşı dışında özel bir saygı duyulacak biri değil. Özel bir yetenek veya başarısı yok. Sergen dediğin adam yetenek kelimesinin anlamı. Sergen'in mental yetenekleri, esprisi vs falan tüm Türkiye'de saygı görüyor. Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 2 antrenöründen biri. Dünya 3.sü yaptı, CL'de namağlup çıkardı bizi. Bu adam gidip Ceyhun Kazancı gibi 'evet başkanım, muhteşemsiniz başkanım' demez.

Yani ANÇ dalkavukları temizlesin. Egosunu yensin ve öyle konuşssun Sergen-Şenol Güneş gibi başarılı ve saygı duyulası profosyonellerle. Yabancı gelecekse de öncelikle ANÇ egosunu kenara bırakmalı. Çünkü kendisine saygısı olan, başarılı, liyakatlı antrenör ANÇ karşısında ezilip büzülmez, dalkavukluk etmez.

Çevrimdışı Fikret

Peki şimdiye kadar neden yazmadın da VI'in başarısız olduğu tescillendikten sonra yazıyorsun?

Samet Bey açın bakın entrilerime 22-23-24 Mart'ta bir sürü yazdım daha geldiği ilk gün. Yani en önce İsmael'ın çok kötü tercih olduğunu yazanlardanım. Daha ne kadar erken yazabilirdim?
O günler Şenol Güneş nefreti kusanlarla tartıştım, bıraktım burayı.

O gün bugun zaten foruma uğramıyorum, kendi çevremde gömüyorum Valerien çapsızına ve onu getirenlere.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Bey açın bakın entrilerime 22-23-24 Mart'ta bir sürü yazdım daha geldiği ilk gün. Yani en önce İsmael'ın çok kötü tercih olduğunu yazanlardanım. Daha ne kadar erken yazabilirdim?
O günler Şenol Güneş nefreti kusanlarla tartıştım, bıraktım burayı.

O gün bugun zaten foruma uğramıyorum, kendi çevremde gömüyorum Valerien çapsızına ve onu getirenlere.

Orasını anladım daha sonra neden yazmadın diye sordum bende. O zamanlara gelecek olursak FB maçı öncesi gelecekse Şenol Güneş gelsin yoksa gelmesin diyenlerdendim. Daha iyi bir altarnatif olsa Şenol Güneş'in gelmesini yine tercih etmem. Eskiye dönüp dolaşan birisi değilim çünkü. İlla eskiden bir hoca gelecekse benim oyum her zaman Sergen Yalçın olur.

Geleyim VI konusuna hazırlık maçları dahil bende sürekli hocayı destekledim. Özellikle ilk 3 maç benim adıma iyi bir tablo oluşmuştu. Daha sonrası malum. Oyunumuz ilerleyeceğine sürekledi geriledi. İstanbulspor maçından sonra da bıraktım zaten desteklemeyi. Benim kızdığım ve savunduğum nokta kurtarıcı olarak sadece Şenol Güneş'e bağımlıymışız gibi algı oluşturulması. Faturanın da sadece hocaya kesilmesi. Yine anlık refleks gösteriyoruz. Hoca konusunda geç kalmadık çok geç olmadan değişim gerçekleşiyor fakat yönetim hala olduğu yerde duruyor. Sergen zamanı şampiyon olmasaydık çoktan yönetimin kellesi uçmuştu. Benim derdim hocadan ziyade yönetimle.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yeni bir karaveli vakası daha kaldıramam.
Ümraniye maçında takımın başında yeni teknik direktör olacak halim okta fln adama cinnet geçirtmeyin.
Passoligci duruyor mu hala?

Etiketler: